Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.03.2011 10:00 - Колко лесно се сваля правителство в една държава?
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 11671 Коментари: 14 Гласове:
118

Последна промяна: 31.03.2011 15:25

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image
 
      Ами на този въпрос вече мога да кажа, че се сваля едно правителство много, лесно. Как ли? Ами елементарно ми Уотсън така би отговорил Шерлок. Нека да си представим следната ситуация. Ромското население в България започва все по-често да краде и неговите мащаби взимат застрашителни размери. Правителството приема декларация, че когато кражбите причиняват заплаха за живота на населението в страната да бъдат третирани като тероризъм. Намесва се полицията, но и тя е неспособна да реши проблемите на местното население. Набезите на ромите стават все по-големи и тук там се наблюдават, и че част от тях вече са въоръжени с модерно и съвременно оръжие. Всички в страната се питат откъде, как? Явно някой им оказва силна финансова подкрепа и ги организира на местно ниво, за да може набезите им да бъдат добре координирани. Започват да атакуват инкасо автомобили, атакуват банки, пребиват баровци с охрана по улиците. Намества се армията и се обявява вечерен час. Ромите се оформят на кланове и със откраднато, което по късно е продадено си купуват депутати в парламента (не само депутати от ДПС) и започват да прокарват техни закони и да превръщат населението на България в заложници на турско-ромското малцинство. Българската армия е неспособна да се справи с набезите, защото се оказва, че освен, че са добре въоръжени те са и обучен във воденето на партизанска война. Българското население е в стрес. Икономиката пада прогресивно надолу. Корупцията и престъпността се увеличава сред населението и това е единственият изход, за да преживеят до утрешния ден. България е на прага на гражданска война. Турция започва да въоръжават турското и ромското население в България и да се намества индиректно.
     Докато българските продажни правителства начело с Костов, Станишев, Царя управляваха държавата, те се инте-ресуваха единствено от това, как да забогатеят за кратък период от време, без да търсят и решават проблемите на местното население. Те не решаваха никакви проблеми. Дойде едно правителство, което си мислеше, че може да управи нещата, но населението вече искаше не човек, а вълшебник. Следващото, което дойде на власт окраде всичко, това, което предното събираше в продължение на 4 години, но с фиктивни сделки източи и резерва на страната. И така се стигна до четвърта икономическа криза на страната и първа след втората световна война.
Турция държава с огромно население и силна икономика, тръби в ООН, че се нарушават правилата на малцинствата в България и в страната се провежда тих геноцид. ООН издава резолюция за спиране на военните действия в страната, но провокациите от турско-ромското население се засилват. ЕС е изпаднал в немилост спрямо България, защото Турция е член на ЕС и голяма част от икономиката на съюза е зависима от нея. Военните действия са спрени, но провокациите се засилват. САЩ, Великобритания и Турция решават да бомбардират България. Русия е наложила вето в ООН заедно с Китай за бъдеща намеса в суверенитета на страната. Но никой не ги зачита. Българското правителство е изпаднало в немилост, всичките ни депутати, управници, мафиоти, знайни и незнайни баровци и останалата заможна част от населението отдавна са усетили накъде духа вятъра и типично по български са напуснали държавата и заселили в Западно европейските държави. Обикновено по стари български традиции това са Австрия, Германия и от части Англия. Всички те в момента седят в големите си баровски къщи и гледат с дебилен поглед и овче равнодушие , как жалките им остатъци от държавата ще бъдат напълно унищожени. Атаката започна. Големите градове в страната са сринати из основи. Малкото останало честно население умира в страната поради липсата от средства за първа необходимост – лекарства, храна, вода, дрехи. Мирът е сключен с местното население и договора е подписан от Гошо от Горубляне, който до преди няколко месеца беше един щастлив, безгрижен овчар захласнат по Европейските субсидии. Сега местен комитет от малкото останали родолюбци, са го излъчели да представя страната.
  
image  

     Решението е взето. България е разделена на две части. Всичко от Пловдив на юг се отделя в нова автономна ре-публика наречена Мангалистан с ръководители бившите цигански барони от квартал Столипиново в Пловдив и барони от Сливен, София и Видин. Поставена е новата граница. Турция и САЩ са щастливи защото обясняват преди всички останали държави в ООН, как са предотвратили нов геноцид срещу човечеството и как е взето едно много трудно, но справедливо решение. И само това е пътят към спазване на човешките права.
България започва да се възстановява с помощта на руснаците, които отново сещайки се за „Панславизма“ решават да се възползват от създалата се ситуация и да отпуснат финансова помощ и да заробят и малкото останал български народ. На помощ на руснаците им идва факта, че българският народ, който е останал в държавата и изтърпял огромна мизерия и лишения вече силно мрази ЕС, НАТО. За да са по-сигурни в успеха си руснаците решават да подкупят (алчността, подкупността на българският политик е ключова за развилата се ситуация) ключови политически фигури, които за една малка сума, сключват заробващи и обвързващи договори. Няколко години по-късно България обявява фалит, а руснаците изненадващо напомнят за Прашката пролет и една сутрин окупират България. България вече не съществува, като държава. Вече сме официално втората република на Русия. Годината е 2025. Малко по-късно руснаците възстановяват СССР. ЕС, НАТО и ООН са против с изключение на Китай, Русия и Пакистан. Започва нова студена война в разгара на трета световна и последна война за човечеството.
Това не е план за разпадането на нашата страна. А това е план, който е приложим за всяка държава, ако не внимава, как си избира управниците. Това се отнася и за тези, които не гласуват. Това се отнася и за всички продажници, които прекрачват онази тънка граница, с цел да нагнетяват омраза между малцинствата. Това се отнася и за тези, които пречат на малцинствата да се интегрират и крадат от техните пари за интеграция и развитие. Хубаво си помислете вие от коя група сте!

image
 image



Гласувай:
119


Вълнообразно


1. анонимен - Много добра статия
20.03.2011 21:59
и се надявам, това да остане само една фантазия на автора и никога да не се реализира този пъклен план и да се затрием като нация завинаги. Може да сме всякакви, но и ние сме дали нещо на света.
цитирай
2. анонимен - DAAA
20.03.2011 23:04
GLUPOSTI
цитирай
3. анонимен - Не
20.03.2011 23:08
не не са никакви глупости. Това е абсолютно реална ситуация, която може да се случи в България. Бог да ни пази.
цитирай
4. zaw12929 - http://vbox7.com/play:384a648a
21.03.2011 03:47
http://vbox7.com/play:384a648a
цитирай
5. анонимен - egati
22.03.2011 11:37
Не мога да кажа дали са глупости. Прочетох само първите 4 изречения и от тях ми стана ясно, че толкова скаран с пунктуацията човек просто няма право да пише статия с толкова сериозно име!
цитирай
6. анонимен - hahah
22.03.2011 11:41
pi4 spri anfetite
цитирай
7. анонимен - egati
22.03.2011 11:42
Е от любопитство прочетох първия абзац. Моето мнение е, че автора е на не повече от 16 години. Нито написаното му отговаря на заглавието, нито има нещо общо с реалността. Звучи като сюжет на много нискобюджетна фантастична комедия. Вече със сигурно мога да кажа: ГЛУПОСТИ!
цитирай
8. анонимен - otvratitelno realna
22.03.2011 11:45
Този сценарий е отвратително реален.
Абсолютно верно. Като се вземе предвид, че икономиката ни отслабва все повече, няма нищо нереално.
цитирай
9. анонимен - Да бе да
22.03.2011 11:51
Ами случва се навсякъде около нас, но не това е важно, а написаното според мен. И не се пише анфети, а амфети. И пак според мен, никой не вярваше, че ще падне комунизма един ден, но падна нали? Никой не вярваше, че ДПС ще са мандатоносители, но стана. Ще дойдат и на власт да ни управляват един ден, но тогава ще е късно.цитирай
цитирай
10. анонимен - Умниците
22.03.2011 11:52
що пишите на латиница, а не на кирлица.
цитирай
11. анонимен - До егати
22.03.2011 12:49
Пиши на кирлица, бе моче.
цитирай
12. chavdar01 - megafon-е,МНОГО ЧЕРНА ПЕРСПЕКТИВА НИ ОЧЕРТАВАШ.
23.03.2011 10:18
ДАЙ МАЛКО ПО-ОПТИМИСТИЧНО,ЧЕ ДА НЕ ВЗЕМЕМ ДА СЕ ГЪТНЕМ.
цитирай
13. megafon - Оптимистично
23.03.2011 23:02
оптимистично, колко да е оптимистично?
цитирай
14. bogdan12 - Не е фантастика,а история
31.03.2011 20:19
Така се почва винаги с контрол над масите.Лесно се манипулират спор няма. Опасното е обаче, че в един момент могат да си повярват. Тогава като ефекта на доминото едно събитие следва друго и излиза ситуацията извън контрол. Дори и за този ,който манипулира.
Грешно се разбира под опазване суверенитета на една държава, само защитата й от външно нападение. В днешни дни вътрешното напрежение, различията в културата и религията крият повече опасности за стабилността на държавата , отколкото риска от нахлуване на съседни войски на територията ни например. Винаги е така, когато си силен отвътре си силен и навън.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2553040
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031