Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.03.2011 10:00 - Eй това е алтернативното управление на страната –all inclusive
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 20089 Коментари: 17 Гласове:
213

Последна промяна: 02.04.2011 23:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Eй това е алтернативното управление на страната –all inclusive

 image

    На 27 март се състоя прочутия митинг на БСП (автенитични кадри от събитието). Дълго очакваната закана най-накрая се сбъдна. Да ама не. От 2 милионна София успяха да съберат  Ѕ стадион хора, повечето от които бяха отишли за шоу и най-вече на безплатен туризъм организиран с незнайно чии пари от местните партийни структури на БСП. И всъщност това митинг  ли беше или безплатна разходка до София за пенсионери от типа all inclusive? От това, което видях щастието сияеше върху лицата им и само едни кебапчета им липсваха, и идилията щеше да бъде пълна. Голяма част от хората докарани с рейсове из страната, незнаеха за какво са отишли там, някой дори незнаеха, кой всъщност е министър-председателя на страната. Всъщност коя е алтернативата на сегашното управление? Някой задава ли си въпроса, какво ще се случи, ако БСП спечелят изборите? Как ще управляват? Кой ще управлява? Имат ли управленска програма? А какъв е електората на БСП? Колко са висшистите от тях? А пенсионерите, какъв е техният процент? Или не е хубаво да питаме такива въпроси?  Каква беше целта на този митинг? Да покажат, че могат да бъдат бъдещото силно управление? Как по-точно? Като изкараха объркани хорица на улицата?  Срам, срам , голям срам. И развели тези червени знамена, все едно сме 1980 година, а месеца май, датата 1ви, и не е митинг, а манифистация. Чудя се, дали големите корифей в БСП осъзнават, че те всъщност не се издигат, а потъват. И при едни евентуални бъдещи избори, ако не стане чудо, то ще се стопят още по-вече. „Хората не ядели асфалт“. Това е било мотото на митинга. Ами и по времето на Серго не ядоха от баницата на излишъка, газ нямаше в страната 100 дни, претърпяхме куп икономически щети от затварянето на границата с Гърция, но никой тогава не се сети да пита народа как се чувства. Къде е социалното в думичката социализъм? Явно в БСП са си сложили червените очила, които толкова яко са им размътили мозъка, че изобщо не си дават сметка. Но нека за секунди си затворим очите, преброим до 10 и си представим абсурда, че БСП са спечели изборите почти с мнозинство и формират бъдещото управление на страната без широка коалиция, а само с участието на РЗС. Има и друг „по-оптимистичен“ вариант да има широка коалиция БСП+ДПС+ОДС+РЗС, но нека да продължим да мечтаем в по- червено и нека видим бъдещите управници
-
министър председател  Сергей Станишев – поне една част от обществото, ще бъдат истински щастливи, а това са гейовете. Ще си имат техен представител.
- министър на вътрешните работи  Румен Петков – да очакваме нови срещи с ключови фигури от българската престъпност. Трябва да „възстановим бизнеса“.
- министър на земеделието  Мая Манолова – както на скоро всички ние успяхме да разберем,  г-жа Манолова освен, че разбира от кренверши, тя е и всъщност един ревностен земеделец и редовно си копа градинката у Фейсбука.
- министър на икономиката  Румен Овчаров или Петър Димитров – според мен първият ще е временно начело докато подпише договора за АЕЦ Белене и го прекръсти на името на голямата си дъщеря.
-  министър на транспорта Петър Мутафчиев, известен като Пешо вагона, защото по негово време се внесоха бракувани вагони в БДЖ за милиони, а той даже не чул и не видял нищо.
- министър на външните работи  Янчо Лудия – не това не е поредното партизанско име, а новият ни министър на външните работи. Поне ще може да си довърши къщичката за няколко милиона дето строи.
- шеф на ДАНС - Алексей Петров известен по прякора Тракториста и не защото е земеделец и незащото е инвеститор в селското стопанство, а обича да оре нивичката на Янчо Лудия.
- министър на регионалното развитие и благоустройство Асен Гагаузов – този път освен батко, ще дойдат още татко, калеко, шурея и още куп роднини. Пътища ще има, ама друг път, важното е роднините да са щастливи.
- министър на труда и социалната политика Емилия Масларова по известна като г-жа Бентли. Тя ще си довърши започнатите обиколки с държавни пари и този път може да отиде на луната. Разправят, че по подобие на един друг политик, тя мечтаела за екскурзия на луната.
- министър на финансите Пламен Орешарски, по известен като Пламен Седянката, че все обича да се отплесва и засяда някъде.  Ще повтаря, че живеем все по-добре, и че при социализма криза няма.
-
министър на отбраната  Михо Михов – велик е българският войник. Ще бъдем модернизирани с ново производство руско оръжие, на нас не ни трябва система за разпознаване свой-чужд, ние Русия си е знаем много добре.
- министър на правосъдието Любен Корниза ще ни увещава, че престъпност няма, само "нашите момчета" са разгневени.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………

    Уплашихте ли се? А какво, не искате вече да си държите очите затворени. Стресирахте ли се? Кошмари ли ще сънувате? Недейте така, да се плашите толкова бързо, интересното тепърва предстои. Сегашната криза, ще ви се стори като рай, когато почнете да чакате на опашки по 12 часа за продукти от първа необходимост. И най-важното е да знаете, че нов бардак със стари джофри, не се прави.  На всички останали, които си мислят, че може да се случи невъзможното им пожелавам да се запасят с една кофа вазелин, ей така за всеки случай. И наслука.


image




Гласувай:
216


Вълнообразно


1. ddiaries - Понеже е по темата
30.03.2011 11:20
Ще повторя мой коментар за друг постинг:

" Проблема е, че в късните си години
комунизма стана псевдо- капитализъм. В късните години имаше една върхушка алчни комунисти, които въртяха Живков на малкият си пръст и се ползваха с всякакви протекции и разпределяха пари.
По време на промените част от тези хора се пребоядисаха,но останаха същите. разделиха се на два лагера и взеха да си менкат властта, нагло разграбвайки остатъците, прикривайки се ЗАД демокрацията.
За това Аз не ПОНАСЯМ БСП, СДС, ДПС.
Ще гласувам пак за ГЕРБ."
цитирай
2. megafon - Тъй
31.03.2011 00:43
като получих, доста лични съобщения снимката е публикувана, с разрешението на автора.
цитирай
3. bogdan12 - Дойдох, видях и онемях!
31.03.2011 19:40
Видяхте ли клипа? Порази ме. Страшно е, че млади хора на знаят името на премиера /най-вероятно и не подозират какво работи всъщност/, че със сигурност не знаят каузата, за която скандират, че възрастните хора са на "екскурзия" в столицата и затова общината плаща.Някой плаща! Тези ли хора знаят кое е добро за България, тези ли хора знаят кое е добро за мен. Простотията е най-ширещата се болест в България и най-заразната. Противоотровата /ако не ти е заложена генетично/ е ИНФОРМАЦИЯ.Моля вземайте в обилни дози!
цитирай
4. asthfghl - :)
31.03.2011 20:03
А имаше ли червени бабички с тигани? :)
цитирай
5. megafon - Не съм ходил,
31.03.2011 22:51
но е имало доста хора с мафиотски вид, приличащи повече на мутри, отколкото на депутати.
цитирай
6. asthfghl - 5.
01.04.2011 00:08
В смисъл, като този...
http://www.kingfootball.eu/galleries/2009/12/boiko-borisov.jpg

...или като този?
http://www.bulgaria-news.bg/explorer/articles/article11063/original.jpg

;)
цитирай
7. megafon - Ами
01.04.2011 16:13
съществена разлика с горната снимка. Не само в буквалния, но и преносния смисъл. :-)
цитирай
8. teatarnamechtite - В какво се изразява "разлика в ...
01.04.2011 20:57
В какво се изразява "разлика в преносен смисъл"? :-)
цитирай
9. megafon - Ами от
01.04.2011 21:25
първата снимка горе, лъха безнаказаност, недосегаемост, тъмните очила показват, че човека се е скрил зад маска, скрива си истинската самоличност от народа, да не говорим, че това е и проява на ниска култура. Плаката зад тях показва, че са от ниските прослоики на обществото, които не могат да пишат правилно. А в другите две снимки изобщо не навяват същите мисли.
цитирай
10. spasunger - :-)))
02.04.2011 00:12
Плаката зад тях показва, че са от ниските прослоики на обществото, които не могат да пишат правилно.


Иронията, струяща от този ред, е убийствена. ;-)))
цитирай
11. megafon - Ами кликни
02.04.2011 17:00
spasunger написа:
Плаката зад тях показва, че са от ниските прослоики на обществото, които не могат да пишат правилно.


Иронията, струяща от този ред, е убийствена. ;-)))

върху снимката, огледай е по добре и виж символиката в нея. :-)
цитирай
12. spasunger - :-)
02.04.2011 18:58
Имам предвид иронията в следното:

- Онези на снимката не могат да пишат правилно.
- Този, който критикува правописа на онези от снимката, също не пише правилно. :-)))

Включително и:

огледай е по добре

Огледай "Я" по--добре

Плаката зад тях показва, че са от ниските прослоики

ПлакатЪТ зад тях ... прослоЙки...

И т. н. :-)

Просто си се шегувкам. :-)
цитирай
13. megafon - Това беше умишлено,
02.04.2011 23:09
spasunger написа:
Имам предвид иронията в следното:

- Онези на снимката не могат да пишат правилно.
- Този, който критикува правописа на онези от снимката, също не пише правилно. :-)))

Включително и:

огледай е по добре</div>
Огледай "Я" по--добре

<div class="quote" title="">Плаката зад тях показва, че са от ниските прослоики

ПлакатЪТ зад тях ... прослоЙки...

И т. н. :-)

Просто си се шегувкам. :-)

за да разберем ти от коя прослойка си.
цитирай
14. spasunger - :-)
02.04.2011 23:21
От забавляващата се.

Ти? :-)
цитирай
15. megafon - От
02.04.2011 23:30
потърпевшата, страдаща от некадърно управление. И смятам, че като мен са близо няколко милиона.
цитирай
16. spasunger - Демек...
02.04.2011 23:34
Бойко не е ангелче? ;-)
цитирай
17. megafon - Никой не е казал, че
02.04.2011 23:41
spasunger написа:
Бойко не е ангелче? ;-)

е ангелче. Но за разлика от други той нещо върши в тази държава, докато другите ни увещаваха, че това, което виждаме с очите си не е вярно.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2566008
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930