Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.05.2011 11:09 - Поли Генова - на инат, на инат и накрая шут отзад
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 11061 Коментари: 11 Гласове:
111

Последна промяна: 13.05.2011 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    И този конкурс за нас приключи. И резултата е същият като в предишните години. Безславно и нефелно представяне от българска страна. Както всяка година БНТ организира конкурс за песен за Евровизия и винаги го печелят най-неподходящите участници. Това може би е най-манипулативният конкурс, който продължава и до днес.

     Поли Генова – поредната любовница на Дани Милев, последвала пътя на забвението на предишната му любовница Мариана Попова. Напук и на инат Дани Милев доказа, че от всяко дърво свирка става, че всяка свирка в евровизията може да изпрати. Щеше да е смешно, ако не беше истина. Помним всички навремето как Мариана Попова спечели нагласения конкурс на БНТ преди няколко години със смсите. Това е една от причинете сериозните български певци да не взимат участие, защото като всеки конкурс в България, победителят е известен на публиката още преди да са го назовали. Дано и Поли Генова напусне обидена България по подобие на Мариана Попова, защото били недооценени. Смях в залата. А други вкупом ще кажат: о, не, там има политическо гласуване. Хайде, хайде знаем си стоката. Нека да си кажем истината в очите. Нима някой си е мислил, че Поли пеейки на български с ретро визия и парче от 80-те години можеше да се класира на финал? Тя е пълно копия на вокалистката от Роксет. Ако някой гледа участието на Поли на живо, то тя пя на моменти фалшиво, което е достатъчен мотив, за да не продължи напред. Така, че закономерно не продължихме напред.

     Ако някога искаме да участваме на финала на Евровизия, то задължително не трябва БНТ да го организирва. Тя просто не може да направи нищо без да има скандал и подмяна на вота, затова трябва да се организирва с широкото участие и на другите медии в страната. Това ще гарантира, че конкурса не е нагласен, и че няма поредната любовница да се разходи като туристка до някоя държава. По този начин, ще привлечем големите български изпълнители , например Мария Илиева с хита си „I like it“ идеално можеше да участва, но незнайно защо БНТ е бяха поканили 2 седмици преди конкурса, при условие че знаят за този конкурс с месеци напред. И така нашата родна телевизия под ръководството на Вяра Янкова покани, големите български звезди две седмици преди самият конкурс. Чудно, защо ли? С единствената идея да откажат участие. Както и се случи. Ако нещата не се променят кардинално такива като Дани Милев в България с лопата да ги ринеш и още дълги години, ще виждаме как нечии мутреси се правят на поредните измислени певици. Като почти всичко в нашата държава.



*открийте разликите
imageimage

image



Гласувай:
114


Вълнообразно


1. spasunger - :-)
13.05.2011 13:53
Аз пък си помислих, че тя копира Pink...
цитирай
2. megafon - А това е другото, че и
13.05.2011 14:20
Пинк се мъчи да го докара.
цитирай
3. mikino - Здрасти!
13.05.2011 15:22
Понеже виждам, че имаш отношение към нещата, ако имаш и време мини през блога ми. Не се са това причините само. Дори и да е била любовница на някой от гилдията, има талант. Но понеже у нас всичко става с вдигане на крака, дори и да си талантлив, пак ти се налага да го правиш - ТАКАВА НИ Е ДЪРЖАВАТА!
цитирай
4. megafon - Принципно си
13.05.2011 15:34
прав Микино, но къде видя в нея талант? Като има защо, пя фалшиво? Защо трябва да я набутват, а не спечели по честен път?
цитирай
5. megafon - За да, не изчезне коментара, защото анонимните ги трият.
13.05.2011 15:47
анонимен написа:
Да не обръщаме внимание на хората, които само коментират, а на тези, които създават. Коментиращите не водят до решение, значи са нищо повече от самия проблем.

цитирай
6. megafon - Къде видя завист? Какво значи го спъват?
13.05.2011 16:37
анонимен написа:
Защо в България, ако някой се опита да направи нещо ,другите всячески ще го спъват? Много знаеш ти кой на кого е любовница, ама трябва да се правят интриги ,защото на някой фаворитката не е избрана.Затова никой в Европа, пък и навсякъде не ни уважават ,като страна и народ, защото не го правим и ние!

Как да уважаваш някой, на който мястото не му е там? Който не е спечелил по честен начин, логично е да му липсват качества, а те са определящи. Никъде в Европа за Евровизия няма толкова скандали за избор на представител, така както при нас. И резулатата от конкурса е ясен. Тя отива на Евровизия, за да е забележат в България. Коя е Поли Генова? Албумите и таланта на Графа ли има? На Мария Илиева ли? На Любо от ТЕ? Това са певците, тези който правят пари от музиката, а не тези които търсят пари от любовници, за да правят музика. Разбра ли къде е разликата? И не казвайте на критиката завист и злоба, разликата е огромна.
цитирай
7. bogdan12 - Малко не схванах мисълта
13.05.2011 21:52
megafon написа:
анонимен написа:
Да не обръщаме внимание на хората, които само коментират, а на тези, които създават. Коментиращите не водят до решение, значи са нищо повече от самия проблем.



Коментарът също е проявление на креативността. Мнение, което е добре защитено, заслужава не по-малко уважение от делото на "създаващите". И за кого създават,за себе си ли? Ако не искаш да те коментират не представяй публично нищо - създавай си за свое удоволствие само. Ако ще твориш за всички -бъди готов и за критика. Така се развива човек като види къде бърка в очите на другите.
Пък до какво решение чакаш да водят коментарите не знам - то си има хора от които зависи решението. Те да четат и да черпят идеи от тук.
цитирай
8. koki13 - първо браво на момичето за визията! ...
13.05.2011 21:58
първо браво на момичето за визията! не е като поредната "туристка " из фолк средите да ползвам твой термин......... ти как разбра точно, че му е любовница?
До кога ще мислим като Нане и Вуте? На мен като ми е добре на Вуте нека му е зле.
Покажи ти как пееш или по- добре афиширай как ти се справяш в своята работа, че да критикуваш момичето, че пее фалшиво, я покажи, че теб да обсъдим.
Държавата ще се оправи когато сме единни, и не подкрепяме своите хора.
цитирай
9. megafon - Да не изчезне коментара.
13.05.2011 22:25
анонимен написа:
koki13 написа:
първо браво на момичето за визията! не е като поредната "туристка " из фолк средите да ползвам твой термин......... ти как разбра точно, че му е любовница?
До кога ще мислим като Нане и Вуте? На мен като ми е добре на Вуте нека му е зле.
Покажи ти как пееш или по- добре афиширай как ти се справяш в своята работа, че да критикуваш момичето, че пее фалшиво, я покажи, че теб да обсъдим.
Държавата ще се оправи когато сме единни, и не подкрепяме своите хора.

Всяко младо момиче е хубаво, аз няма нужда да показвам какво мога. Нито съм тръгнал да ставам певец и да се излагам. Всяка жаба да си знае гьола. Ако бяхте гледали Евровизията по канал 1 щяхте да знаете къде пее фалшиво и къде не и стигаше въздух. Само с последното изречение съм съгласен от твоят коментар, но пък всеки има право на мнение. Това е хубавото на демокрацията.

цитирай
10. megafon - Браво на
15.05.2011 09:45
Азербайджан. Когато си добре подготвен и малка държава може да спечели. Това го пиша за всички, които твърдят, че България не може да спечели защото сме малка държава със слабо гео-политечско влияние. Това не е вярно. Браво на тях.
цитирай
11. megafon - И като последно
15.05.2011 09:57
инфо ината на Полито ни класира на 64-то място в генералното класиране, а Краси Аврамов на 31-то място, а Мариана Попова на 35-то място. Изводите си ги направете вие сами.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2553089
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031