Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2011 15:35 - Сергей Станишев няма доблест и чест!
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 23022 Коментари: 42 Гласове:
22

Последна промяна: 31.10.2011 16:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    image

     И вторият тур мина, за едни успешно, за други не успешно. След като излязат пълните детайли от изборният ден, лидерите на политическите партии ще си направят и съответните анализи. Логично е когато загубиш, да поздравиш победителя. Така е прието във всеки едни спорт, във всяко едно събитие където има конкуренция, победеният да поздрави победителите. Но не и в България, но не и в БСП и не нейният лидер Сергей Станишев. Когато първите резултатите станаха известни, лидера на най-старата партия обикаляше трескаво студията на водещите телевизии и нервно обясняваше как страха, е завладял хората. БСП били стожер на демокрацията в България. Това ако не го бях чул лично Сергей Станишев, нямаше да го повярвам никога. Партията, която дълги години тормозеше българското население, която създаде мутрите в България, която крадеше и разграбваше държавата в годините на прехода се е превърнала в пазителя на нашата Демокрация? Как главата му успя да роди такъв бисер?! Изборите са един своеобразен вид съревнование и признак на добра култура и възпитание е да признаеш победата на победителят. Добрият лидер е този, който освен, че печели може и да губи. За съжаление Сергей Станишев остави много лошо впечатление не само у неговите опоненти, но и в неговите поддръжници. Проява на силна черта на характера е да признаеш победата си, на всеки се случва, но да обикаляш и да разправяш дрънканици като обезумял е липса на здрав разум. Не случайно кметицата на Перник сподели мнението, че големите и силни лидери винаги приемат поражението, за да се подготвят за следващата голяма битка. В неговото поведение няма нищо мъжествено, чудно защо ли?
    
     Уви, Сергей Станишев не е такъв лидер и никога няма да достигне тези висоти. Колкото по-рано сдаде поста и напусне БСП, толкова по-добре за бъдещето на БСП. Иначе и в бъдеще ще бъдем свидетели на подобни ситуации, как лидер на БСП в регион негласно подкрепя да се гласува за друг опонент.
image



Гласувай:
23


Вълнообразно


1. анонимен - БКП
31.10.2011 15:38
Победи. Честита ви победа, комунета! Да ви е честит, Плевнелиев и да си го слушате със здраве ...
цитирай
2. asthfghl - ...
31.10.2011 16:41
Сергейчо малко му се получава като крадеца вика дръжте крадеца. Което от своя страна не означава, че и едните, и другите не са разбойници. Просто едните разбойници заменят другите разбойници, а предните ги е яд, че са сменени. Като цяло обаче губим всички ние. Защото сме овце в овча държава и затова сме си заслужили да ни водят овчари с геги.
цитирай
3. megafon - А ти дали гласува?
31.10.2011 16:42
Да, но едните за сметка на това правят нещо и то се вижда.
цитирай
4. asthfghl - 3.
31.10.2011 16:51
Всеки гледа да се вижда, че нещо "прави". Предните заложиха на "социалния" елемент, нали са "социалисти". Да, ама само на хартия и на думи. Народа не видя нищо от "социалния" им елемент. Всъщност направо си водеха дясна политика на трупане на излишъци и затягане на коланите. Само че се огелпиха с евро-фондовете.

Новите пък заложиха именно на усвояването на евро-фондовете. Усвоиха ги, много добре даже. Не ги окрадоха, ами използваха парите на европейците, които така или иначе ни се полагат според правилата на ЕС, и почнаха да строят. "Строим светлото бъдеще на България" - не, това този път не са думи на Тато, а на наследника му - Бато.

Само че Бато забравя едно нещо. Като набляга на едно перо - инфраструктура - той може и да дава сигнал на бизнеса да заповяда и да създаде работни места. Но дали това ще се случи, не зависи от нас. Нито пък от Бато. Зависи от главно външни стратегически фактори.

На практика се получава какво?
- Строим магистрали, по които големият бизнес да може бързо да се придвижва от Европа към Азия, като ние оставаме някъде по средата, една транзитна спирка. Но това не пречи на Бато, какъвто и въпрос да му зададете, да отговаря с 1) "Да, ама вижте аз колко строя!" и 2) "А предните какво направиха?"
- Колкото и наивно да звучи, наистина народът асфалт не яде. Като положим всички настилки по магистралите, какво следва? Дали ще е останал някой, който да кара колите си по въпросните магистрали? Хората вече едва свързват двата края, камо ли да тръгнат по великите ни магистрали. Добре, ще имаме нови магистрали и нови болници, но дали някой ще е в състояние да си позволи да ги ползва? А училищата и детските градини? Като ги построим, дали ще имаме свестни даскали вътре, които да учат децата ни? Замислете се само в какво състояние е образованието и здравеопазването ни - за какви нови болници и училища говорим, щом маТРИала вътре е гола вода?
цитирай
5. asthfghl - 4.
31.10.2011 16:51
Ето това са неудобните въпроси, на които уважаемите ни сега управляващи не са в състояние да дадат адекватен отговор. Вместо това предпочитат да заглушат питащия с безкрайни тиради за магистрали и болници, с примери какво били им завещали предните разбойници, а в краен случай и с някоя и друга гръмка акция за отвличане на вниманието.

Да, гласувах. Но нито за едните разбойници, нито за другите.
цитирай
6. megafon - Това не са
31.10.2011 16:55
неудобни въпроси, но с полагането на асфалта идват и инвестициите. Никой от София няма да пътува до Ямбол 6 часа, затова време хората пътуват през континентите.
цитирай
7. asthfghl - 4.
31.10.2011 16:56
И още нещо. Магистрала Тракия ще е готова догодина. Някой замислял ли се е за съдбата на вички прилежащи региони на Подбалканския път, всички градчета, които ще замрат тотално, след като се построи тази магистрала? Бизнесът ще отиде в София, Бургас и Варна. Всичко останало ще обезлюдее. Някой замислял ли се е за мерки за съживяване на икономиката в МАЛКИТЕ райони? Как ще изглежда страната ни след 5-10 години? Никой не задава тези въпроси. И даже и да ги зададе, му се отговаря с "Да, ама предните....."
цитирай
8. megafon - Разбира се,
31.10.2011 17:00
ама не може да прескачаш определени стадии на развитие. Не може за 4 години да се навакса, това което е изпуснато за цели 20 години.
цитирай
9. asthfghl - 6.
31.10.2011 17:00
Никой няма да пътува въобще. Колко от обикновените хора са в състояние да отидат на море поне веднъж годишно? Цените на горивата са такива, каквито са - добре. Само дето с тези доходи малцина ще могат да си позволят да ползват тези магистрали.

Бизнесът, както казах, ще продължава да заобикаля България. Защото не магистралите привличат бизнеса, а благоприятната политическа и институционална среда за развиване на бизнес. Европа просто налива пари в тези магистрали, за да могат да ги ползват при все по-важната си търговия с Турция и Близкия Изток. Ето това никой не осъзнава. Отвъд празните приказки на Бато няма нищо. Има едно кухо говорене и никакъв план за дългосрочното развитие на страната. На какво се надява ли? Че хората ще си останат толкова тъпи, колкото са в момента, и ще продължават да му се хващат на кухите приказки. И действително народът е тъп и наивен - хвърли му един месия и ще се хванат. То не беше Царо, не беше кой ли не.

Лошото е, че алтернативата изглежда още по-мрачна. Комунистите са специалисти в корумпирането на цялата държава. Новите Гербери явно добре са си научили урока от тях - пролича си на тези избори.

Излиза, че единственият изход е народът да се изнася кой както може. И така печели кой? Циганите.
цитирай
10. asthfghl - 8.
31.10.2011 17:05
За да говорим за наваксване, трябва да има налице ясна представа за посоката на развитие с години напред. И не говоря за приказки от сорта на "Днес спечели европейският път на България" - това са бошлаф истории за консумация от полуграмотни дебили. Става въпрос за конкретни мерки, които се простират отвъд и без това задължителната за нашия случай финансова дисциплина (която ни е наложена от валутния борд и която ако кривнем от нея правителството автоматично пада - по нареждане на МВФ, не на някой друг). Това не е повод за гордост - то е нещо задължително.

Пак повтарям - граденето на пътища е много хубаво нещо, но тези пътища не са за ползване от българите, защото едва ли е останал някой сериозен бизнес играч, който да се възползва от тях, да не говорим за обикновения човек. Пътищата са само предпоставка, едно задължително условие, но не решението на всички въпроси и манна небесна. А Бато продължава да се опира единствено на тях, сякаш това ще продължи да поддържа илюзията за него като Спасител вечно жива. Е, няма как да стане. Трябва му нещо много по-значимо и се страхувам, че още не го е измислил.
цитирай
11. megafon - Ами има,
31.10.2011 17:08
ти по интересувал ли си се или искаш да ти го "снеса" на готово?
цитирай
12. asthfghl - 11.
31.10.2011 17:21
Не разбрах кое се очаква да ми снесеш наготово - плана за развитие на страната ли? Все още очаквам конкретни намерения от страна на управляващите ни - нещо далеч по-конкретно от "Ще поканим бизнеса да инвестира у нас". Това на практика не означава нищо. Една куха фраза. За да дойде бизнесът да инвестира у нас, първо трябва да се е уверил, че има условията да вирее. Условията ги знае всеки, който се е интересувал: ясни правила на играта, прозрачност на държавните институции, конкурентна и качествена работна ръка, наличие на пазари.

Е, по кое от тези неща се работи? Нима инфраструктурата е решаваща? Тя е само една брънка от цялата система, а не единствения ключ за бараката.

- Корупцията ни е пословична. На тези избори се видя, че свободни избори всъщност не съществуват у нас. И едните купуваха гласове, и другите. Имаше натиск върху гласоподавателите. В местните институции се намърдаха всевъзможни парашутисти, марионетки и мутри. Кой бизнес ще дойде тук? Ами нали веднага ще го наритат?

- Ясни правила на играта ли? Законите ни са калпави - просто е. Никой едър бизнес не би дошъл в страна, където не е ясно кога ще му се извият ръцете в зависимост от моментната политическа обстановка, било то с популистки подбуди, или за да се съберат още малко пари да се закърпи бюджета. Или с чисто политическо-предизборна цел. Никой бизнес няма да си сложи главата в торбата, съжалявам.
цитирай
13. asthfghl - 12.
31.10.2011 17:23
- За качествената работна ръка даже не ми се говори. Народът е потънал в масов идиотизъм. Образованието ни е неадекватно и по този въпрос НЕ СЕ работи. Не само това, ами и науката ни се затапва в девета глуха. Интелектуалният ни потенциал отдавна е изтекъл в чужбина, а малкото останал талант се затрива. Кой ще дойде да инвестира сериозно в страна, където не може да разчита на качествена работна ръка? Аз не бих. Да не съм луд да си хвърлям парите на вятъра?

- За какви пазари можем да говорим в България? Ние сме най-мизерстващия народ в целия ЕС, даже сме по-зле от редица не-членки. Освен това сме и малка държава. Единственото, което имаме, е географското ни положение - на кръстопът между Турция и Европа и между Скандинавия и Средиземноморието.

Затова и ни натискат толкова за магистралите. За да могат турските тирове бързо да се изнасят към Германия, а шведските и полските - към пристанищата в Солун и Пирея. И за да могат руснаците да прокарат тръбите си от Бургас към Егейско море и Италия, че турците вече натискат от другата страна. В цялата тая ситуация, освен някоя и друга пътна такса, нищо друго няма да видим. Със сегашното безхаберие сме обречени за дълго време да останем задния двор на Европа, една досадна, но необходима спирка на големите играчи по пътя им към голямата игра. И не мога да разбера триумфалните възклицания на тълпи българи, които в неистово умопомрачение целуват краката на Бато, задето бил толкова готин и бил вършел такива велики дела, ръ'йш ли.
цитирай
14. asthfghl - 13.
31.10.2011 17:29
Но нещото, което наистина ще изяде главата на Бато, не е нито умопомрачителната некомпетентност на окръжаващите го, нито липсата на визия за по-далеч от утре. Няма да са и комунистите. Нито крайната нищета и отчаяние на хората. Ще бъде неговата арогантност и самозабравяне. Ето това народът е най-склонен да наказва, по добре известния принцип на Андрешко, който накрая оставя бирника в калта.

Страшното идва после. Защото не ни останаха "Спасители". Само бирници и овчари.

Защото най-поробен е онзи народ, който си вярва, че е свободен. (Гьоте)
цитирай
15. анонимен - do 14 nomer
31.10.2011 19:08
izviniavam se 4e pisha na latiniarski, bukvite koito Kiril i Metodii sa polzvali predi tehnata bukvica

asthfghlE, slojih edno E , za da zvu4a gramati4eski, za tezi ti dumi Защото най-поробен е онзи народ, който си вярва, че е свободен. (Гьоте) te pozdraviavam, zastoto mi se myteha iz glavata i ne se sestah to4nata sekvencia.

ot celata izboriada ostnah s usestaneto, 4e ako Plevnaliaev ne slusha psalmite ot TKZS-Tikva & Kratuni, negovia drugar Ceco ste dorazkaje istoriata za onzi podkup.

zasto nikoi nezahapa Cvetanov ot kadem kakvo, kolko, kak, za da vleze Rosen kato kitka a ne da izglejda kato natoren s pojarnikarska sutreshna tor...
цитирай
16. asthfghl - 15.
31.10.2011 19:14
Първо, Кирил и Методий са писали на гръцката азбука, след което са измислили глаголицата, а това, на което ние пишем, са го изработили техните ученици. ;)

Между другото "секвенция" означава последователност от неща :))

Много ми се иска Плевнелиев да не се окаже удобната пионка, която по всичко личи, че ще бъде. Но шансовете за това са пренебрежимо нищожни.
цитирай
17. megafon - Според мен
31.10.2011 19:30
Плевнелиев ще бъде най-добрият президент на България, той беше най-добрият министър на България от 20 години насам, сега ще и най-добрият президент.
цитирай
18. asthfghl - 17.
31.10.2011 19:32
Най-жалкото е, че това го казва един всъщност доста интелигентен човек.

Наистина сериозно сме загазили, щом като критерият ни за "най-добър" е "по-добър от Първанов, Стоянов и Желев".

Но - успех му желая! Сега той е МОЯТ президент. И си заслужава полагаемия му се кредит на доверие. От него си зависи дали ще оправдае очакванията. Хубавото му е, че предвид сегашните обстоятелства, те не са особено високи. ;)
цитирай
19. asthfghl - ...
31.10.2011 19:51
В заключение мога да кажа само това:

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/297646_10150369387434264_171083944263_7889600_53093121_n.jpg

:)
цитирай
20. анонимен - da nomer 16
31.10.2011 20:10
to4no dumata "секвенция" mi lipsvashe, zastoto ina4e ake se rabyrka "секвенция"-ta ot dumi na edna misl, se polu4ava intepretacia.

kolkoto na kakvo sa pisali bratiata-verno e maika im grkinia- pisali sa na grcki, no zaradi religioznoto si povedenie se perkali iako latinski

kolkoto do prezidenta, neglasuvah za Prvanov, no toi navremeto si kaza 4e e sluguval na DS, Sega neglasuvah za Klafata nito na prvia- nito na vtoria-pustah prazno- no mi se 4ini 4e zaradi scandalyt koio Ceco startira 4e za da vleze Rosen na 4isto 4e si treba iasno da se zadat vyprosite na Cvetanov i na Rosen i iasno da se 4ue kakvo sto-ina4e ako Rosen zapo4ne da viroglavni4i- nisto 4udno da plesnat edna snimka kak zema parata

zatova- jurnaliata treba da raz4epkat tozi vpros.

tova e nai goliamata pomost za nego predi da vleze za 5 godini na Dondukov 2.

leka nost
цитирай
21. анонимен - edno 4etivo:
31.10.2011 22:19
http://andrei.blog.bg/politika/2011/10/31/mutrizaciiata-na-bylgariia-pridobi-zavyrshen-vid.844421
цитирай
22. megafon - Доста алогично
31.10.2011 22:43
четиво, лишено от всякакви факти и доказателства.
цитирай
23. анонимен - Какъв е смисълът от БСП ?
31.10.2011 23:28
Една посткомунистическа тоталитарна партия(каквато е БСП), която загуби идейните си ориентири се превръща в котерия , защитаваща групови и лични интереси и майка на мафията!!!
Ако попиташ комунистите :
БСП е ли Марксистка партия?
БСП има ли за цел построяването на комунизма?Ако да , кога го предвиждат, ако не за какво се борят?
БСП е ли за диктатурата на пролетариата и национализация?
Никой член на БСП не може да отговори !!!
Тогава какъв е смисълът от БСП ?
цитирай
24. анонимен - ГЕРБ--КОМУНИСТИ
01.11.2011 07:33
ОТ ГЕРБ ПО ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ИМА ЛИ???
цитирай
25. pipa - Поздрави на Мегафон!
01.11.2011 09:23
Следя отскоро мненията му ,клипа-отговор "Срам ме е!",мотивацията му защо ще гласува за Плевнелиев,сега и за Станишев и сякаш слушам моя глас!!!И това го споделят много хора край мене!Абсолютно прав си,Мегафон!Споделяме напълно мислите ти,затова казвай ги ,нека прочетат всички и дано направиш "сляпото-окато"!!!
цитирай
26. penchoan - Съгласен съм, че Станишев няма д...
01.11.2011 09:56
Съгласен съм, че Станишев няма доблест. Какво можеше да се очаква от човек, който нямаше един работен ден зад гърба си, а се опитваше да управлява държава, който е наследник на компрометирани родители.
А какво да кажем за лъжеца Борисов, който заяви: Заклевам се, че един лев не съм дал за купуване на гласове? Излиза, че Цветанов ги е давал от джоба си или от джоба на тъща си. Значи за магистрали и спортни зали ги давам аз, а за купуване на цигански гласове - филанкишията.
цитирай
27. анонимен - 22. megafon - Доста алогично
01.11.2011 10:05
ne po malko nesvurzano i alogi4no ot tvoeto rabolepno URAAAA tuka. a otgovorite ti v sobstveniq ti post sa pove4e ot nesvurzani s vaprosite deto ti se zadavat ot kogato ida bilo
цитирай
28. megafon - Уважавай
01.11.2011 10:16
анонимен написа:
ne po malko nesvurzano i alogi4no ot tvoeto rabolepno URAAAA tuka. a otgovorite ti v sobstveniq ti post sa pove4e ot nesvurzani s vaprosite deto ti se zadavat ot kogato ida bilo

кирлицата!
цитирай
29. boristodorov56 - Това, че Станишев няма доблест и чест съвсем не означава, че опонентите му на изборите ги притежават.
01.11.2011 11:18
За доста хора не е тайна, че кръстосват шпаги двете шайки от негодници - едната на наследниците на правешкия копанар, а другата на безродника а. луканов.
Клишетата, които използват(нямам предвид празнословията на Плевнелиев) са само за да се измият очите на лумпените и идиотите с промити мозъци, защото инфантилните типове гласуват за изгода си в момента.
цитирай
30. megafon - Кой е правешкия
01.11.2011 11:48
boristodorov56 написа:
За доста хора не е тайна, че кръстосват шпаги двете шайки от негодници - едната на наследниците на правешкия копанар, а другата на безродника а. луканов.
Клишетата, които използват(нямам предвид празнословията на Плевнелиев) са само за да се измият очите на лумпените и идиотите с промити мозъци, защото инфантилните типове гласуват за изгода си в момента.


копанар? Били конкретизирал.
цитирай
31. анонимен - megafon - Уважавай
01.11.2011 11:50
sajalqvam pi6a ot Germania.
цитирай
32. ok3223 - Мегафанчо
01.11.2011 11:56
Как може да си толкова затапен от към логика , морал и мисъл.
Станишев да поздравел мутрите ББ и ЦВъц, че окрадоха вота на българския народ, като с подкупи, шантажи и нагли фалшификации, се наложиха над другите. Тяхното е ПИРОВА ПОБЕДА, КОЕТО ЩЕ ПРОЛИЧИ НА ИЗБОРИТЕ СЛЕД ГОДИНА И ПОЛОВИНА.
Такива и толкова нагли беззакония,брутални фалшификации и силови налагания по места са СЕ случвали у нас преди век. По времето на Ал. Константинов и описани в неговите фейлетони. Бай Ганьо и Данчо Харсъзина са герой от една епоха, за която днес ни припомниха подвизите на Боко Б и Цуци--ШЕСТАКА.
Скандиранията на членовете комисиите при преброяването на бюлетините в зала "ФЕСТИВАЛНА", тяхното "ууууу" и възгласите "мафия,мафия" по адрес на членовете на Центр.избирателна комисия беше само върхът на айсберга наречен фарсови избори, организирани и дирижирани от ГЕРБ и Цуци Цвъц.
И Станишев по законите на церемониала трябвало да ги поздрави за пировата им победа, да поздрави креатурата Плевнелиев, против който родният му град Гоце Делчев гласува.
ТАКИВА НЕЩА НЕ СТАВАТ И В ЗАМБИЯ...множко иде. Би означавало да им подари ИНДУЛГЕНЦИЯ за така лошо проведените избори.
Нахално и заслепено герберче си. На тези избори да чу за магистралите. Други приказки нови лъжи на ново изпечения президент и пробуталите го за кукла на конци кукловоди и спонсори.
Тези избори ще останат като срамно петно в българската история.
Не стават ли много мръсните петна, които оставят след себе си герберите и Боко Б.
По-горе колегата обясни, за кого се трудиха Боко и Плевнята, на кого ще служат магистралите, че служат на други и са полезни в момента на други, че България е само междинен пункт, на на стоки от ЕС, от и за Арабистан и Турция, и средиземноморските пристанища. И така ще е дълго време.
ЧЕ ДНЕС ПОЛЗАТА ОТ ТЯХ ЗА НАС Е ОКОЛО НУЛАТА.
А бяха построени на 90% с пари от бюджета. За да се набавя парите, бяха опоскани и свити бюджетите за образование,здравеопазване на всички. Увеличен бюджета само на МВР. Защо?...
цитирай
33. анонимен - ОТ ГЕРБ ПО ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ИМА Л...
01.11.2011 12:33
анонимен написа:
ОТ ГЕРБ ПО ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ИМА ЛИ???


Нема!
цитирай
34. boristodorov56 - 30. megafon - Кой е правешкия копанар?
01.11.2011 15:30
Сериозно ли не знаеш, Тодор Живков е циганин?

Странен някак си е факта, че доста от държавните ни мъже от комун.онанистическия преврат насам - та до посленият избран, не са етнически българи, а цигани, помаци, турци и т.н.
Не съм нацист, но това доста трогателно като реалност.
цитирай
35. megafon - Незнаех,
01.11.2011 15:38
че е циганин наистина.
цитирай
36. ok3223 - Борисе, да не си БИЛ манго,
02.11.2011 09:11
В НЯКОЙ МИНАЛ ЖИВОТ, ТА ГИ ДУМАШ ТЕЗИ СМЕШКИ. Я не се прави на изперкал.Чаак да ни сервираш фашизоидни глупости, на които даже мегафона няма как да повярва. Докото хиляди те псуват на ум и глас.
Кантара ти е ръждясал, затова ги сееш едни та - си пъдиш и малкото почитали, които са ти останали.
Да не се вземаш от расата на Фридрих Ницше, защото той на твоите години вече беше изперкал и полудял човечеца. Да не си стъпил на неговата пътека и да се имаш за суперсвръхсвръх човечец.
Това е вече симптом и диагноза. Вземай мерки докато е време, човече.
ТВОЕТО Е ВЕЧЕ ПАТОЛОГИЯ.
цитирай
37. анонимен - ok3223 - Мегафанчо
02.11.2011 16:45
"Тези избори ще останат като срамно петно в българската история."

+1.
цитирай
38. megafon - Всички избори
02.11.2011 17:14
са като тези. С нищо не се различават от предходните.
цитирай
39. анонимен - megafon - Всички избори
02.11.2011 17:24
i zna4i vsi4ko im e nared na gerbergite? 6toto te prednite i te taka, ta za tova nqma lo6o i te da probvat kato tqh. mnogo udobno. zna4i si izbral ednite mutri za smetka na drugite i tova nqkaksi trqbva da ni radva?
цитирай
40. asthfghl - ...
02.11.2011 17:27
Като цяло ситуацията в тоя пост е следната:

http://www.ratemymotivational.com/motivationals/13775-PREPARE-To_have_your_ass_handed_to_you.jpg

:)
цитирай
41. megafon - В този ред на мисли
03.11.2011 11:43
като говорим, България е далече от полицейската държава.
http://www.youtube.com/watch?v=qWZtQiP7rgc

Не заради друго, но обичам истината да се казва докрай.
цитирай
42. zaw12929 - наливате от пусто в празно
07.11.2011 16:24
наливате от пусто в празно
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2564133
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930