Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2012 11:47 - Българите са мърши!
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 19664 Коментари: 35 Гласове:
12

Последна промяна: 17.01.2012 11:03

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

След кратка творческа пауза и почивка, реших да изкажа моето мнение за случилите се неща до този момент. И затова реших, че стихотворението на П.Р. Славейков характеризира най-добре "еволюцията" на нашия овчи народ.

image

НЕ СМЕ НАРОД

Не сме народ, не сме народ, а мърша,
хора, дето нищо не щат да вършат.
Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!
"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.
И не знаем, не можеме, не щеме
да работим за себе си със време.
Само знаем и можеме, и щеме
един други злобно да се ядеме...
Помежду си лихи, буйни, топорни,
пред други сме тихи, мирни, покорни...
Все нас тъпчат кой отдето завърне,
щот сме туткун, щото не сме кадърни...
Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -
а всякому мерамът е развала...

Не сме народ! Не сме народ, а мърша,
пак ще кажа и с това ще да свърша.

1875г. П.Р. Славейков

image




Гласувай:
13


Вълнообразно


1. asthfghl - ...
16.01.2012 11:54
Кои точно "неща" имаш предвид?
цитирай
2. megafon - Нещата из
16.01.2012 11:56
политиката, убийството на Мирослава, убийството на данъчния служител, политическите издънки т.н.
цитирай
3. asthfghl - 2.
16.01.2012 11:58
"Политиката", "политическите издънки" - доста общо. Но разбирам накъде биеш :)
цитирай
4. megafon - И не само, мисленето на народа
16.01.2012 13:34
си е същото както отпреди 150 години. И не турците са ни виновни, ами ние сами сме си виновни.
цитирай
5. apostapostoloff - Убийства
16.01.2012 16:20
стават наясякъде, политическите издънки са вече ежедневие по целия свят. Не преувеличавате ли?
цитирай
6. анонимен - Мърша може да си ти, роднините ти, ...
16.01.2012 16:25
Мърша може да си ти, роднините ти, приятелите ти, познатите ти. Мърша може да е и Славейков. Не всеки, роден на територията на България, е българин. Можеш ли да го смелиш това? Явно не. Спокойно, и Славейков не е можел. Само за сравнение. "Не сме народ, а мърша" срещу "Народе????"! Анадъмно, ефенди?
цитирай
7. анонимен - От истината май Ви заболя?
16.01.2012 16:51
Ми не гледайте така повърхностно на "нещата" . Кое по-точно не е верно от казаното:
- вечно мрънкане колко ни е тежък животът, без да правим нещо реално за подобрението му. Все чакаме...
- да на думи сме особено можещи, само празни думи - за сравнение като се е почнало - също актуално и днес звучат стиховете на Ботев пак от тогава -"В механата" . Обогатете си общата култура.
- тоталният егоизъм и злоба, които личат отвсякъде, бутането, блъскането с лакти АЗ да съм отгоре, на мен да ми е добре. Кво ми пука за другите.
Слепи ли сте? Всичко това се вижда и с просто око и естествено не всеки българин е под този знаменател, но като цяло... Говорим за правило, а не за изключения!
цитирай
8. megafon - Явно лесно се обиждаш.
16.01.2012 17:06
Вместо да се обиждате си направете изводите. Нашата държава е на този хал заради нас самите. Ние самите не струваме като народ и не сме способни да изградим такава. Затова ще страдаме и ще се скитаме по чужбините да работим. И тогава и сега мисленете е едно и също и сме същите помияри като народ. Истината боли, но това не значи, че не трябва да се казва.
цитирай
9. анонимен - ДОПУСКАНЕТО НА АНТИКОНСТИТУЦИОНАТА ДПС И БЕЗПРЕЦЕДЕНТНАТА ТУРЦИЗАЦИЯ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В МАНГАЛИЯ
16.01.2012 18:30
НЯМА ПО ОВЧЕДУШЕН НАРОД ПО СВЕТА ОТ БЪЛГАРСКИЯ !
НЯМА ДРУГИ ХОРА ПО СВЕТА С ТАКОВА НИСКО ДОСТОЙНСТВО !
НЯМА ДРУГИ ХОРА ПО СВЕТА С ТАКОВА НИСКО СЕБЕУВАЖЕНИЕ !
НЯМА ДРУГИ ХОРА ПО СВЕТА С ТАКОВА БЕЗХАБЕРИЕ ЗА БЪДЕЩЕТО НА ДЕЦАТА ИМ !
НЯМА ДРУГИ ХОРА ПО СВЕТА ТАКА ДА ТЪРПЯТ ДА ГИ ТЪПЧАТ, ОГРАБВАТ, МАМЯТ И И ДИСКРИМИНИРАТ !
НЯМА ДРУГИ ХОРА ПО СВЕТА ТАКА ДА СЕ ОСТАВЯТ ДА ГИ УПРАВЛЯВАТ КРИМИНАЛНИ МУТРИ, ГЬОН-СУРАТИ И БЕЗРОДНИЦИ !
НЯМА ДРУГИ ЕВРОПЕЙЦИ ТАКА БАЛАМСКИ ДА ПЛАЩАТ ТОК И ВОДА НА ЦИГАНИТЕ !
НЯМА ДРУГА НАЦИЯ ТАКА БЕЗХАБЕРНО ДА ПЛАЩА ДЕТСКИ И ДР. ПАРИ ДОБАВКИ И ДА ПОДПОМАГА ЦИГАНИТЕ ДА СЕ МНОЖАТ КАТО ХЛЕБАРКИ !
НЕЩО ПОВЕЧЕ В ГЪРЦИЯ ОТ 20 г. БЪЛГАРИН СТАНА СИНОНИМ НА ЧОВЕК БЕЗ ДОСТОЙНСТВО, РОБСКИ ЧОВЕК, ВТОРА РЪКА ЧОВЕК, ЖАЛЪК ЧОВЕК, ОВЧЕДУШЕН ЧОВЕК, МУХЛЮ ЧОВЕК !
Е, КАК ДА НЕ СЕ СРАМИШ, ЧЕ СИ БЪЛГАРИН КАТО БЪЛГАРИТЕ ОВЧЕДУШНО СЕ ОСТАВИХА ЗА 20 г. БЕЗРОДНИЦИ УПРАВЛЯВАЩИ ДА ГИ ТУРЦИЗИРАТ И ЦИГАНИЗИРАТ !
Е, КАК ЩЕ СЕ ВЪРНЕШ В ТАЗИ БЪЛГАРИЯ ПРЕВЪРНАТА ЗА 20 г. В МАНГАЛИЯ !
БЪЛГАРСКИ ГЕНЕРАЛ ПРЕЗ БАЛКАНСКАТА ВОЙНА БЕШЕ КАЗАЛ :
"БИХ МОГЪЛ ДА ИЗБИЯ ВСИЧКИ ТУРЦИ И ЦИГАНИ В БЪЛГАРИЯ НО МЕ СПРЯХА И ОСТАВИХ МАЛКО ЗА ДА РАЗБЕРЕТЕ СЛЕД ВРЕМЕ ЗАЩО СЪМ ГИ ИЗБИВАЛ !
НАЙ-ДОБРИЯ ТУРЧИН ИЛИ ЦИГАНИН Е МЪРТВИЯ !"
цитирай
10. starside - Ако българския народ не беше овчедушна мърша ..
16.01.2012 19:46
!!Затвор или смърт щеше да има за Желю Желев, Ахмед Доган,Иван Костов, Филип Димитров, Петър Стоянов, Соломон Паси, Георги Първанов, Сергей Станишев, Бойко Борисов, Цветан Цветанов, Симеон Дянков и всички други гьонсурати и безродници които са работили против България и са допринесли за геноцида и сегашното положение на българския народ !!
цитирай
11. bogdan12 - Липсата на "еволюция" е най-стряскащия момент
16.01.2012 20:50
Няма такова нещо като израза "да стоиш на едно място" погледнато в мащабите на историята. Дори и да не правим крачка назад, другите вървят и дори с миши стъпки все повече се отдалечават от нас в развитието си. Дистанцията расте. Как ще ги стигнем...
След повече от сто години да осъзнаваме същите си недостатъци и дефекти като народ и нищо да не се е променило, говори много лошо за нас. Има нещо гнило ... в България.
цитирай
12. анонимен - Стига плюене над Българите, трябва да възстановим Духа им - Тан Тан
17.01.2012 08:22
1875г. П.Р. Славейкво из писмо до Васил Левски. За какъв Левски бе приятел. Левски вече е две години под земята. Вземи и понаучи историята. Мършите са политиците, които предават всичко Българско, политиците ни от Освобождението досега, политиците ни от Покръстването досега - Божията православна църква, която унищожи всичко Българско, кръволока Симеон. Те ни нататрузиха една чужда за Българина религия. Нима не чувствувате противоречието, не противоложноста между натрапеното византийско православие и Българската духовност. "Бой се от Бога, почитай царя". "Божието божие, кесаревото кесареву".Кой искаше да възстанови Византийската империя под водачеството на турците? - Цариградската патриаршия. Кой възпя слугата на Османлиите, като народен герой? -просветените духовници. На нашия народ вече 1100 години му се натрапва покорност. Затова сме на това положение. Защото ни е ограбена духовноста. Не комунистите, а богатите във всичките тези векове, заедно с духовноста са ни натрапвали подчинение, придружено с насилие и убийства. Понастоящем дясното в България се оказа предателско. Особенно личноста Иван Костов. Нещо повече, всички русофоби се оказват туркофили. Така че, като чуя, видя някой да плюе Руснаците, това означава че е туркофил, предател на Българското. Ако проследим историята и се абстрахираме от Романовската славянщина, трябва да се знае, че както Българите, така и Русите имат общ родови корен в далечното минало. Това е обширен въпрос за доказателство, но само ще спомена, че всички Руски Велики князе до Романовци са потомци на най-големия Кубратов син - Бат Баян. Коренът на Рюрюковичите е Бат Баянов. Олга Киевска е Българка от рода на княз Борис първи. Първият Руски патриарх- Киприян е Българин. Хазарите са братовчеди, ако не ратя на Българите. Потомци на Хазарите са част от Донските и Терските казаци. До 860 година е съществувала Велика България - Дунавска, Оногурска ( Киевска) и Волжка заедно, тесни връзки, бракове помежду им.
цитирай
13. анонимен - не съм убила никой, не искам никой да ...
17.01.2012 09:32
не съм убила никой, не искам никой да бъде убит, измамен, тъжен, беден, нещстен, самотен....не съм в политиката, там е за хищници, не може да слагате всички българи под един знаменател!!!!!Всичко, което става в България се случва във всяка държва. Във всяко стадо има мърша, но има и доста добри хора в българи!!!
Май телевизията вместо да поднася новини, създава интриги, натрапва начин на мислене и жалко на тези , които се влияят от медии..
цитирай
14. megafon - Защо да има плюене?
17.01.2012 09:44
Няма просто се констатират факти. А българина не обича да му казват истината. Ние за разлика от другите народи сме си на същото мисловно равнище.
цитирай
15. анонимен - телевизията изопачава фактите, ...
17.01.2012 09:52
телевизията изопачава фактите, това е обществена тайна....прави фактите пикантни, повтаря ги по толкова пъти на ден, че за друго да не мислиш свен за това за което те искат....не знаете л, че лошите новини вдигат рейтинга на телевизиите....????
цитирай
16. megafon - И какво предлагаш, да се върнем в
17.01.2012 10:14
alllyallly написа:
телевизията изопачава фактите, това е обществена тайна....прави фактите пикантни, повтаря ги по толкова пъти на ден, че за друго да не мислиш свен за това за което те искат....не знаете л, че лошите новини вдигат рейтинга на телевизиите....????

комунизма и да сложим цензура? И да отричаме. Не в малка България няма убийства, няма изнасилвания, няма мутри. Дрън, дрън.
цитирай
17. анонимен - Всяко мнение с времето си.
17.01.2012 10:19
Уважаеми господине,
Със Славейков няма да споря, защото по принцип съм съгласен с него. Стихотворението е написано през 1875 г., но няма как да е изпратено до Левски, който е обесен през 1873 г.. Иначе интересен материал в твой стил има на http://www.bsdp.bg/document/?document_id=478. Прочети го и можеш да му се порадваш.
цитирай
18. borjanmljakov - мегафоне, тебе хала ти яман ли е?
17.01.2012 10:28
И също: туткун ли си?
цитирай
19. анонимен - НЕ, не искам това!!!!!
17.01.2012 10:33
megafon написа:
alllyallly написа:
телевизията изопачава фактите, това е обществена тайна....прави фактите пикантни, повтаря ги по толкова пъти на ден, че за друго да не мислиш свен за това за което те искат....не знаете л, че лошите новини вдигат рейтинга на телевизиите....????

комунизма и да сложим цензура? И да отричаме. Не в малка България няма убийства, няма изнасилвания, няма мутри. Дрън, дрън.



Искам да има всеки собствено мнение, искам да не мрънкаме, да не мразим българите като цяло, искам да сме толерантни към проблемите и мъката на пострадали хора без да правим зрелище от това........защото телевизията направи зрелище от трагедията на едно семейство.....Искам да приемаме днешните събития като нещо което утре ще е история и минало, трагедии е имало , има и ще има, колкото и да мрънкаме по телевизията и блоговете, днес е Мирослава, утре ще е друг...това е живота, вечен кръговрат. Ако всеки се опита да промени себе си, а не да се мъчи да променя другите светът би бил идеален!!!
Мъчно ми е когато умират деца и ме е яд че няма как да предотвратя това, умират добри хора, умират и зли хора. Всеки според съдбата си...какво ще се промени ако обсъждаме Бойко, приемаме го като временно зло и се надяваме да остане в историята по- скоро...Каквото той сам си направи с тъпите си изявления никой не може да му го направи по- зле...НЕ казвам да търпим, а че само с мрънкане не става.
цитирай
20. bogdan12 - 20 С първия абзац съм съгласен, но...
17.01.2012 11:18
С мрънкане не става, с празни приказки също... Ще поощриш, ще се радваш на човек, които познава алтруизма и контролира вродената във всеки злоба и завист. Но колко се опитват да го направят, да се самоосъзнаят и да се променят, колко?
За да се промени ценностната система на цял един народ, трябва да се промени ценностната система на мнозинството от членовете му, на нас. Да започнем от там!
цитирай
21. megafon - А както всички
17.01.2012 11:21
bogdan12 написа:
С мрънкане не става, с празни приказки също... Ще поощриш, ще се радваш на човек, които познава алтруизма и контролира вродената във всеки злоба и завист. Но колко се опитват да го направят, да се самоосъзнаят и да се променят, колко?
За да се промени ценностната система на цял един народ, трябва да се промени ценностната система на мнозинството от членовете му, на нас. Да започнем от там!

забелязваме тя не се променила изобщо за повече от 150 години насам. Ако искате си завирайте главите в земята като шрауси, но от това по-хубаво на вас няма да ви стане. Нищо ще се промени нещо. Истината, е че ние като нация не струваме. Мога да дам много примери за злоба, завист и т.н. Нали знаете и другата мисъл? Един българин четник, два българи чета с предател.
цитирай
22. lidislidis - Veren posting!
17.01.2012 11:54
Taka e!
цитирай
23. starside - По "Живково" време българите бяха 3 пъти по-добре от гърците..
17.01.2012 13:22
По "Живково" време съм ходил няколко пъти в Гърция. Имам там роднини,4 братовчеди и съм 25 % грък, говоря добре гръцки.
Първо тогава в България имаше работа за всички, студентите завършваха и имаха вече разпределение очакваща ги работа. В Гърция нямаше работа, всичко беше много скъпо и стандарта на живот беше 2-3 пъти по-нисък от този в България. Около 2 милиона гърци работиха в Германия, по 1 милион в Австрия и Италия.
Тогава в България имаше сигурност за всичко и българите имаха самочуствие и радостни си празнуваха празниците, нямаше бедни и деградирали като в Гърция !
Имах приятелка гръцка студентка в БГ и се движих в студентски кръг от гръцки студенти, всичките бяха деца на богати родители. Всичките казваха, че биха искали и те в Гърция да има работа, безплатно образование, безплатна медицинска помош, сигурност и осигурено бъдеще на децата като в България.
Някои от братовчедите ми живееха в село, ами и сравнение не можеше да става между гръцките бедни, невъзврачни села и китните богати български села. Тогава повечето от гъркините по селата ходеха без гащи, зъбите им бяха страшно развалени нямаха пари за това.
В България тогава идваха гръцки туристи предимно куфарни търговци, купи-продай на групи. Изкупуваха предимно електроника и сервизи. Купуваха руско производство прахосмукачки,ютии, котлони, печки и фотоапарати. Тарикати българи правиха много пари тогава като им продаваха купени на безценица от руски туристи фотоапарати,ютии, маши за коса, и др. Например фотоапарат "Зенит" купен от руснаци туристи за 15-25 лв те го продаваха на гръцки туристи минимум за 100 долара. Тези неща тогава струваха в Гърция 2-3 пъти повече и гръцките туристи ги продаваха много на сметка като се върнеха в Гърция. Срам ме беше като ги гледах тогава тези групи от гръцки туристи. Говорят високо, шумни са като цигани, като намерят нещо да купуват в някой български магазин, 10-15 души обсаждат магазина, викат,спорят помежду си, винаги опитват да се пазарят за цените.
цитирай
24. megafon - Недей така
18.01.2012 14:12
[quote=starside]По "Живково" време съм ходил няколко пъти в Гърция. Имам там роднини,4 братовчеди и съм 25 % грък, говоря добре гръцки.
Първо тогава в България имаше работа за всички, студентите завършваха и имаха вече разпределение...............

пиши, че веднага ще те опровергаят, че това не е вярно. Всичко беше лошо по комунизма.
цитирай
25. terciman - Безобразие... у нас это называют "самокозлением", извините...
18.01.2012 20:16
... то есть, чрезмерной самокритикой.
Народ как народ. Грамотный, вежливый и культурный, между прочим, и несмотря на всё недавнее ...
цитирай
26. solinvictus - На русофилийте им е отговорил Ботев ...
18.01.2012 20:18
На русофилийте им е отговорил Ботев :


Защо не съм...?

Защо не съм и аз поет,
поет като Пишурката?
Ех, че ода бих направил
на баба си на хурката!

Защо не съм и аз поет,
като Сапунова трети!
Че запял бих, че възпял бих
на владиката конете!

Но защо не съм Владикин,
да напиша чудна драма -
за жабите, за мишките,
и боят им с цар Радана?

Защо не съм и Войников,
плодовит, прочут списател,
да съставя и молитви
на нашия цар създател?

Защо не съм и Пърличев,
да преведа Илиада;
но с такъв превод, за който
и лобут да ми се пада?

Но защо не съм Славейков,
да заплача, да запея:
"Не пей ми се, не смей ми се,
от днес вече ще да блея"?

Но защо не съм и Вазов,
"вярата" си да възпея:
че ще стане вълк овцата,
а певците като нея?!

Те са най големите мърши !
Плюенето по българите си е професия!
цитирай
27. solinvictus - Най големите мърши са тези които ...
19.01.2012 09:45
Най големите мърши са тези които говорят за българите в 3л.мн.ч. ...разни масони,сектанти,граждани на света,комуняги интербригаисти,нахранени (от чужи)журналисти и писачи,псевдоисторици на чужди доктрини и най вече комплексари от българите ... българите никога не са използвали химия за да убият във война(японци)не са убивали мирно население за да не работят във военни заводи(англичани)не са имали унищожавали хора заради расата им (англичани,французи,американци,китайци,монголи,турци,холандци,руснаци)Нямали са никога резервати в които а унищожават с глад и недоимък цели групи и популации,нямали са Светата Инквизиция ,не са се занимавали с роби и търговията с тях ....и т.н. ето това е мършата на Човешкия род(вкл.и СЗ)....
цитирай
28. megafon - Eдва ли
19.01.2012 09:51
Славейков е имал точно това в предвид.
цитирай
29. solinvictus - Писанието на славейков в случая е ...
19.01.2012 10:30
Писанието на славейков в случая е след старозагорското въстание и по време на влизането на четите ,той по късно пише друго ....но Великия Ботев ги слага на мястото им всичките измислени русофилски драскачи!
Изплзването на тази фраза е като мед в устата на антибългарската пропаганда(макеоднска,грцка ,турска, руска) и от нейните носители(български граждани от друг етнически произход)!

цитирай
30. megafon - Да най-смешното беше, че по времето на комунизма
19.01.2012 16:04
ни учиха, че Ботев, Левски и Вазов били русофили. И тримата мразят Русия и никога не са искали точно те да ни освобождават.
цитирай
31. ok3223 - Айде на русофобчето solinvictus
19.01.2012 18:50
му капе мед у душата черна.
Сите българи били мърша мършава.
А двамата с МЕГАФОНО у кои се слагате...
У секо стадо(народ) от време оно е имало мърша.
Ту се увеличава,ту намаля.Променя са като всичко на свето.
Сега е повечко у стадото(народо)българско,и вие с вашите песаници,вместо да помагате да се намаля,се мъчите да я увеличавате.
ЗАЩО НЕ СЪМ?...на Ботев.
Не е насочено към русофили,каквито са част от изброените.
Той просто реди негови колеги,тогавашни поети,които,вместо пишат революционна поезия ,пишат лирика за душата,каквато се пише и днес по света на 99%.Нито едно стихо зовящо към "революция и вечна правда по света",не е адмирирано от властта и наградено с Нобелова премия.Това не е случайно...
Ботевия път е страшен и завършва,както знаем на Вола,а Вазов почива от мозъчен удар на 75 год върху Евгения Марс при полов акт...
Не издържал стареца и му гръмнали бушоните.
На вас чия смърт по се харесва.
Вазовата, разбира се.ТОВА,че тук пишете,като знаете отлично,че нищо не рискувате,НЕ ВИ ПРАВИ ГЕРОИ,А ОБИКНОВЕНИ БЪРБОРКОВЦИ.
Кои са Ботевите последователи и действителни революционери между вас,НАС?Нито един.Зле сме,ставаме по-зле.Управляват ни мутра,мутри.Милионери са.Живеят като царе.Сичко е техно.Мязаме вече на робска сган.Е, и.
Тук, лай срещу месечината.Хората се събуждат...Железничарската стачка- месец.Миньорската-набира сили.Вие къде сте.Помагате ли с нещо.С думи поне да се освободи народа от страха.С пример.
НАРОДЪТ БИЛ МЪРША,В ТОВА ГО УБЕЖДАВАТЕ,ТОЕСТ,НАДЕЖДА ВСЯКА ОСТАВИ
Скъпи мои Цвацунгери.
Мършата сме, са, май всичките онези,които вместо да помагат на народа,да го просвещават и водят към по-добро,го презират.Като чели не са ПО-ЛОШАТА ЧАСТ ОТ НЕГО,ГОТОВАНСКАТА,СЕИРДЖИЙСКАТА. КОЯТО ДЕБНЕ НА КЪДЕ ЩЕ КЛИМНЕ КАНТАРА,за да се присъединят към победителите.
Това са стадата пишурки, които се подвизават тук.
КАКВИТО СА БОЛШИНСТВОТО ПИШЕЩИ В БЛОГ.БГ
цитирай
32. solinvictus - му капе мед у душата черна. Сите б...
20.01.2012 00:48
ok3223 написа:
му капе мед у душата черна.
Сите българи били мърша мършава.
А двамата с МЕГАФОНО у кои се слагате....


Всички имате еднакви възможности с българите ...така ,че те не са ви виновни!
На крива ракета и козмоза и пречи!
Да слагаш цял еин етнос в един кюп означава ,че си голям и велик олигофрен- такива са сички папагали ,които имат комплекси от българите ,но за сметка на това като дойдат тука почват да викат :
булгар,булгар...що не викате :турк турк,а?
цитирай
33. solinvictus - ни учиха, че Ботев, Левски и Вазов ...
20.01.2012 00:53
megafon написа:
ни учиха, че Ботев, Левски и Вазов били русофили. И тримата мразят Русия и никога не са искали точно те да ни освобождават.


Вазов не е в сметката...ако си чел "По игото" там той слага своите думи в устата на Рада!...а за Левски и Ботев си прав и най вече за Раковски ,когото минтиливите комуняги бяха забранили...щото са отделна раса !
цитирай
34. анонимен - megafon - Ти си Боклук /с главно Б/
05.09.2012 21:09
megafon написа:
си е същото както отпреди 150 години. И не турците са ни виновни, ами ние сами сме си виновни.

Ти си Боклук /с главно Б/ - демокрация е напусни България станали анадолец , мюсюлманин , индиец ако щеш , приобщи се към циганите , но тука такива ибрикчии плювачи не са ни нужни , подлого еврейска напусни Майка България!!!
цитирай
35. krumbelosvet - Но кой извади от архива и пусна тоя материал от 2012г.?
03.11.2015 08:20
Кой и защо? Може би в отговор на постинга "Не сме народ а мърша... доказва обратното"?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2552702
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031