Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2012 10:35 - Съдия Мирослава Тодорова "Не бива правосъдие на конвейер, ще реша дали да го съдя“
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 6241 Коментари: 11 Гласове:
8

Последна промяна: 25.01.2012 10:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

     Няма как да остана безучастен при условие, че всеки един от нас може да стане жертва на машинациите на българския съд. Всеки ден ставаме свидетели как нашият „справедлив“ съд оневинява и най-големите разбойници. Конкретният случай е с Васил Маникатов. Това е лице заловен от чуждестранните служби, доказателсвеният материал е събран в чужбина и въпреки това лицето все още не е осъдено. Не може мотивите на председателя на българските съдии ( О, Боже това е тяхното лице, представете си какво става надолу по веригата) да бъдат, че лицето веднъж било  влизало в затвора. Точните и дума са: „"Забавянето на мотивите е, защото подсъдимите така или иначе са били в затвора“. Е, какво като е бил в затвора веднъж? Престъпник е и продължава да вършее на свобода. Нищо, че го арестуват с голямо количество с наркотици в Гърция. Съдийката е твърда, нека да си почине от затвора човечеца. А той не само, че няма да бъде осъден ами ще притисне и свидетелите и отново ще попаднем в патова ситуация. И отново чуждестранните служби, правителства, ЕС ще ни питат какво става? Дадохме ви доказателствата, а той е на свобода!

    image


    Хубаво е вижте, вижте й самодоволната мазна мутра. Нейните деца учат в чужбина, носи обувки за 2000 лева, а ние ще продължим да страдаме. Ето заради такива "женички" в България престъпниците се разхождат свободно и си правят каквото си поискат. Разбира се, че по документи тя вероятно не е извършила никакво престъпление, но също съм сигурен, че се възползва от всяка една вратичка и възможност, за да обслужва интересите на босовете на престъпния свят. Къде ще забави делото (защото мисли, разбира се), къде ще отхвърли някое доказателство като негодно, има си начини. А през спечеленото време, престъпниците знаят какво да правят - заплашват свидетели или направо ги убиват. После всички вие подскачате по форумите - "Ааааа, ама Боко не може да събира доказателства, а Цвъцко е некадърен". Иначе госпожиците, като тази на снимката, се разхождат с обувки за по 2 бона и децата им учат по скъпи западни университети. А докато хората стратад, богопомазаната съдийка щяла да прецини дали го съди! Не да го съди с наличните доказателства и материали, а въобще дали ще го съди! И после българският съд бил справедлив. И какво и пука на нея, тя си има имунитет, а обиконвените да го д.хат!
 

image




Гласувай:
9


Вълнообразно


1. анонимен - megafon ili mega pradnia e aFFFturrooo, be? e kvo kato me iztries-nali me pro4ete i se useti kva fekalia si!
25.01.2012 21:21
nivoto na tova tekste e mnogo plosko i kliukarsko.

osobenno izre4enieto s obuvkite.

eto tova e izvadeno ot KONteksta na megafon i nasmrdva na MEGAprdnia.

zastoto e ispusnal nasia megafon4o da kaze za 6 apartamenta na sadiikata i za tova kak tia bia s buhalaka milicionerite koito i vodia v sada bandjugite.
цитирай
2. анонимен - Мегафоне, издъни се. Маникатов е ...
26.01.2012 00:39
Мегафоне, издъни се.Маникатов е осъден от "тая".Тя само е забавила писането на мотивите за присъдата две години.И това е в ущърб на осъдения, понеже не може да обжалва.А прокуратурата няма претенции.Не бъди само писател...
цитирай
3. megafon - Да разбира се,
26.01.2012 04:18
той е осъден. И се намира в затвора. Ама друг път! Ех колко много простотия има по този свят. А в България направо извира от всяко място. Та толкова е осъден, че се разхода на свобода и си безчинства както си иска, вече цели три години! Ей анонимни ми троле, защо си толкова прост? Поздрав от мен, мършо! http://megafon.blog.bg/politika/2012/01/16/bylgarite-sa-myrshi.883693
цитирай
4. ok3223 - Що не се скриеш
26.01.2012 07:43
в дън гори тилилейски КЛАКЬОР НАГЪЛ И ТЪП.
Разбираш ли нещо от право, или си тъп и бос като шефа ти ЦВЪЦИ ШЕСТАКА.
ДАЛИ, НА КАКВО И КАК ЩЕ СЪДИ НЯКОГО СЪДЪТ, Е работа и дело на прокуратурата и на самия съдебен състав; преценяващ дали и доколко събраните улики и доказателства срещу обвиняемия са достатъчни за образуване на дело и могат да доведът до присъда.
Как можеш да нападаш така нагло и безотговорно, по всеобщото мнение на юридическата общтност в България, една от най-добрите, честни и почтени, и с доказана ефективност съдиики в България.
СЪВСЕМ НЕ СЛУЧАЙНО Е ИЗБРАНА ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА СЪЮЗА НА СЪДИИТЕ В БЪЛГАРИЯ.
цитирай
5. анонимен - Антибиотик срещу герболеза
26.01.2012 08:45
Ще приема, че си привърженик на Бойко и ще те попитам само едно ти акъл имаш ли? Отговори ми на този въпрос имали ли сме някога такъв простак за министър прецедател, който не си държи на думата и я променя като блондинка на разпродажба? Ама отговори ми честно не с обиди или лозунги! Защото нито съм комунист, нито турчин нито гей а обидите ти само ще навредят на самият теб!
цитирай
6. megafon - Ако темата беше за
26.01.2012 09:51
Бойко щях да ти отговоря. Но не е! И на тролене не отговарям! През това време г-н Маникатов ще заминe за ЮАР!
цитирай
7. asthfghl - ...
26.01.2012 10:27
То всичко право казваш, но откъде цялата тази ирационално-емоционална реторика? ;)
цитирай
8. анонимен - от ан.2: цитирам да не кажеш, че си измислям куросмук Цвъков
26.01.2012 12:41
Вицепремиерът не спира да обвинява Тодорова, че е действала в услуга на организираната престъпност и е част от "съдебния октопод", защото е забавила с 2 години и половина мотивите си по присъдата на наркотрафиканта Васил Маникатов. В същото време Цветанов призна, че не може да докаже обвиненията си, а освен това не обелва дума за семейната си приятелка Владимира Янева, председател на Софийския градски съд, която също бе предложена на ВСС за санкциониране заради забавени дела.

В изказванията си Цветанов удобно пропусна факта, че Тодорова е осъдила Маникатова на 8 години затвор за организиране на канал за пренос на хероин. Към този момент трафикантът е бил в затвора, излежавайки присъда по друго престъпление и забавените мотиви не са били фактор в продължаващата му престъпна дейност."Характерното в случая е, че тя (Тодорова-бел.ред.) го е осъдила за престъпление, което той е извършил в затвора. Бидейки осъден за друго престъпление, излежавайки наказанието си в затвора, по телефона, така поне се твърди в нейните мотиви, които са много обстоятелствени и изключително прецизни, той в затвора, използвайки мобилни телефони, е контролирал и ръководел продажба на наркотици. Но за това, че това забавяне обслужва организираната престъпност, е пълен абсурд. Значи, ти да осъдиш някого на 8 години и да се твърди, че си го обслужил, е направо не само от юридическа, ами от всяка една гледна точка пълен абсурд", обясни Нели Куцкова пред Нова телевизия в сряда.
цитирай
9. megafon - Браво радвам се,
26.01.2012 13:19
но това е първият път, а за тази присъда той вече си е излежал скъми ми Анонимко. После е заловен повторно и сега се чака втората присъда. Втората присъда!!!!!!!!!!!!!
цитирай
10. анонимен - aloo MegaPrdlioto
26.01.2012 19:26
abe zver, taka pone kazvahme v daskaloto na tezi koito cepaha triokata i minavaha v po-goren klas s 3.11.

mentalno smradis,
anatomi4eski si drisnia
politi4eski oba4e stradas ot GERBALNA MOZA4NA NEDOSTATY4NOST- demek iako te klati sindroma na Tikvata i zatova si v postoianna pipo infekcia, pip infekciata e haraktena za Tikvi s glava kato kratina i povedenie na piponi.

taa sadiika e nikakava, be zver. tia nemoje da organiziar i provezda bezzakonni izbori
tia nemoje da opuha svkerva si da ii prevezda hiliadarki da si kupi 6 apartamenta
tia nemoja da govori gluposti zastoto e obrazovana

tia ne iznasia papki a na neia papki i nosiat tikvo-policaite

tia moje da govori, i da izdava prisydi

no tuia nikoga niama da kaje prostotia kato Bog Tikva: 4e on pojarnikaro moel bez prva dama , zasto i prezidento da ne moe bez dama prva. ha ha ha

take sadiikata ni si e u red. Ti, zver, si plosak, kliukarest prdlio
цитирай
11. megafon - Най-накрая е
13.07.2012 17:33
уволниха. Браво на Цветанов!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2565262
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930