Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2012 14:25 - Турция иска нови граници на Балканите!
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 40561 Коментари: 65 Гласове:
22

Последна промяна: 16.05.2012 14:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

Според радио „Дойче Веле“ Турция иска влияние на Балканите. И затова засилва международното си медийно присъствие. Една от първите цели на турската експанзия са доминираните от мюсюлмани райони на Балканите, попадащи в състава на някогашната Османска империя.

Като факт на горе написаното миналата седмица Ердоган се изказал, че албанците имат право на самоопределение и формиране на по-голяма държава, а Турция ще помогне на албанската общност, ако трябва и военно. „Армията за освобождение на Косово не беше бунтовническо-терористка армия, а поддържаше желанието на албанците да защитават своята страна”, заявил турският премиер. Той коментирал като възможно Македония да се разпадне като държава, ако не се спазват правата на албанците. Това си е скрита военна агресия към суверенна държава и чиста заплаха към нейното население и териториална цялост. Това само потвърждава, че Турция не само, че не се демократизира, а напротив, тя се превръща в една диктаторска държава с големи имперски амбиции. Всички знаем мераците на Турция да направи в България най-големият ислямски културен център на Балканите в една не мюсюлманска държава. Защо трябва да го прави, освен ако не желае да е асимилира културно? Ако Европа не се усети и Балканите не се обединят на време и не намерят общи политически решения може да се окаже, че изведнъж 21в се е превърнал в 14ти. И на вратата на Европа не чукат гладни гърчоля, а подивели турци решени на всичко в името на Аллах и османизма да се превърнат в империя.

 

“Джамиите са нашите казарми, куполите им са нашите каски, минаретата са нашите байонети, вярващите са нашите войници.”
Реджеп Тайип Ердоган, министър-председател на Турция, 1998 година

image



Гласувай:
23



1. sparotok - !
16.05.2012 14:33
Който не се учи от историята ще е принуден да изтърпи горчивите последствия от грешките на предците си!
цитирай
2. ka4ak - Всеки се прави,на дръж ми шапката!!!:(
16.05.2012 14:47
17.03.2009 04:59 - искат, да анексират България!
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 9169

Не знам какви доказателства има Яне Янев,но аз ги имам и ще Ви запозная с тях и с престъпното,противоконстицаионно рещение на констицационния съд на Република БЪЛГАРИЯ!,да признае ДПС,КАТО ПАРТИЯ!Тези съдии трябва да бъдат линчувани и побити на кол,както турците са се разпрявали с нашите борци за независимост!Кой може да ме обори,че в нарушение на конституцията,бе разрешено,да се направи една етническа партия,която работи тихо ,но подмолно ,да станем един турски вилает!Сега започнаха и да привличат фариоти,за цвят!ПОМИСЛЕТЕ КОЛКО ДЖАМИИ СЕ ПОСТРОИХА И КОЛКО ЦЪРКВИ!Какви пари се дадоха,за да ходиш в джамията,какви пари се дадоха,че наш!ите помаци,да се пишат за турци.Как не може да схванете,че се подготвя,нова Босна и Косово!ДНЕСКА ГЛЕДАМ ПО НОВИНИТЕ,НЯМА ЗАПЛАХА ОТ РАДИКАЛЕН ИСЛЯМ!НЕ ВИДЯХТЕ ЛИ ДЕЦАТА,ТЕ ВЕЧЕ НЕ СА НАШИ,ТОВА КОЕТО ВИ ГОВОРЯ ЗА НАРКОТИЦИТЕ,НЯМА РАЗЛИКА,ОТ ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ ДПС!КЪСАМЕ ОТ НАШАТА ПЛЪТ!Знаете ли че когато отидох да правя комуна в Сатовча ми казаха"отиди да си правиш комуна във вашите планини,при вашия народ!Пратиха ме на Витоша иСтара Плнина,това е наше,Родопи,Пирин и Рила не са наши!Това излезе по весниците/проверете пресата от 24,25.10.2000г./Когато нелегално се настанихме на Белмекен,на територията на Велинград,Якоруда се вдигна да ни линчува,но не хората,а кмета от ДПС!Излезе в местната преса и кабелни телевизии,а и с решение на общинския съвет,да бъдем прогонени и да освободим,нашата планина от тази чума на 20 век!Предложи ми и да ми дари 10 000 марки на фондацията,само да се махна от тяхната планина!Отидох при Емел Етем,прие ме опита се да се обади на кметовете и по най мръснишки и анти български начин/много разчитах че след като е женена за българин,ще ни помогме/ме прати за зелен хайвер!Добре че Иван Костов се намеси и обеща на ходжите.че ще им върне вакърските имоти и не ни убиха!АКО ПРОДЪЛЖА ДА ВИ РАЗПРЯВАМ,ЩЕ ПРЕДИЗВИКАМ ВОЙНА!Но за последно,ще ви кажа,каква е директивата на ДПС!НАШИТЕ ВЯРВАТ В КОРАНА,ДАЙ ТЕЗИ ГЯУРИ ДА ГИ УНИЩОЖИМ С НАРКОТИЦИ

цитирай
3. megafon - Жалката истина е това!
16.05.2012 14:49
sparotok написа:
Който не се учи от историята ще е принуден да изтърпи горчивите последствия от грешките на предците си!

И затова и бъдещето ще ни е по-жалко.
цитирай
4. bogdan12 - Това е продължение на тема, по която
16.05.2012 15:00
се изписа не само в този блог мноооого. Промяна не виждам. Гражданското общество предупреди, повтори, вече крещи... Без резултат.
Не се иска много, за да погледнеш крачка напред и да разчетеш стратегията, въпроса е дали ИСКАШ.
цитирай
5. анонимен - чета,чета от 3 години и
16.05.2012 18:47
...само бръщолевене.Опит за организация не виждам...
цитирай
6. анонимен - коя година е създадена дръжавата не е ясно все още
16.05.2012 19:02
някой Укривда станал Юстин,Юстиниан,Управда-обаче къде е истината?
цитирай
7. podvodni - „Два пъти по ей толкова правител...
16.05.2012 19:03
„Два пъти по ей толкова правителства ще се сменят, докато се яви човек, който да не мисли единствено и само за собствения джоб.“ (Твърди се, че става дума за 14 правителства – бел. Стопанина)

„Племето ни не ще погине в изпитанията. Знайте, онези, които останат и които ще дойдат после, все ще се зоват българи.“

„Не бойте се, България никога няма да се изгуби от света, за разлика от други държави!“

„Не мислете, че земята, по която стъпвате, ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната част.“

„Това ще са нелеки изпитания. Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. Ударът обаче няма да се приеме толкова страдалчески от народа, защото границите между държавите в ония години ще са размити…“

Тежкия период ще ни помогнат носителите на феноменални способности. Единствено духовността ще ни възроди.“

„Ще бъдат направени и опити части от североизточна България да отидат към Турция.“

„Едва след позорния акт на разцепване на страната, загрижената за собственото благоденствие политическа класа изведнъж ще се стресне и посъживи. Ще се осъзнае и замилее за позабравеното „отечество любезно“. Народностната ни карма ще приключи, когато парче земя се откъсне от България. Горчива орис. Едва подир това ще настъпи известно благоденствие за изстрадалия народ.“

Докато Европа слисана умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. Мнозина ще заплатят с лихви греховете си. От тоз миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната. В периода, когато същата тази Европа объркана се двоуми как да реагира, сърбите състрадателно ще ни подадат ръка. Ще ги приемем като братя.“

„Ще дойде време населението в България силно да оредее. Мнозина ще я напуснат. Но по земите ни все ще има хора, зовящи се българи, говорещи родния език. От най-старите народи в Европа сме, няма да ни затрият.
цитирай
8. tikoev - Турция от 1923 г. насам няма никакви ...
16.05.2012 19:05
Турция от 1923 г. насам няма никакви териториални претенции към никой . Тя се придържа към границите си и всичко останало се нарича провокациии. Вие решавате -ваша ли е заддунайска Добруджа? Ваш ли е Велес? Ваши ли са банатските българи? Ваши ли са българите от Северна Гърция, които се погърчиха? Ваши ли са българите от Западните покрайнини, които се посърбиха?
Само говорим, изглежда...
цитирай
9. анонимен - коя година е създадена блъгарската дръжава?
16.05.2012 21:05
Тя е!Връви си с Бога!
цитирай
10. анонимен - Само,че Му е ногите...
16.05.2012 21:14
вече не може да трае магарии
цитирай
11. lambo - От 10 Ноември 1989 г. досега
16.05.2012 22:19
Турското разузнаване МИТ, определя кои да бъдат Президентите и Премиерите на Булгаристан.
Разбира се с подкрепата на РотШилдови, тоест САЩ

Страшно, но е факт
цитирай
12. penchoan - - podvodni
16.05.2012 22:27
„Два пъти по ей толкова правителства ще се сменят, докато се яви човек, който да не мисли единствено и само за собствения джоб.“ (Твърди се, че става дума за 14 правителства – бел. Стопанина)


Не остана много, правителството на ГЕРБ е 14-то след промяната. Слава Севрюкова ще се окаже права. Ердоган е новият Хитлер на Балканите.
цитирай
13. megafon - Турция тепърва ще си увеличава
16.05.2012 23:17
penchoan написа:
„Два пъти по ей толкова правителства ще се сменят, докато се яви човек, който да не мисли единствено и само за собствения джоб.“ (Твърди се, че става дума за 14 правителства – бел. Стопанина)


Не остана много, правителството на ГЕРБ е 14-то след промяната. Слава Севрюкова ще се окаже права. Ердоган е новият Хитлер на Балканите.

геополитечското положение. Ето например когато имаше бойкот на Иран, Турция си търгуваше безпрепятствено. Турция скочи на Израел, скочи даже на Франция и закона за геноцида къде отиде? Вече никой не говори във Франция, чудно защо ли?
цитирай
14. анонимен - 666! СУПЕР
16.05.2012 23:45
....СТААА ДОСТА ИНТЕРЕСНО...МРАЗИМ ЕВРЕИТЕ МА ГИ ПОДКРЕПЯМ СРЕШТУ ТУРЦИЯ...ГЪРЦИТЕ СА У НАТО МА КУПИА МНОО ОРЪЖИЕ ОТ РУСНАЦИТЕ...АМЕРИКА ШЕ ИЗПОЛЗВА ТУРЦИЯ СРЕШТУ ИРАН А АМЕРИКА ТАМ Е ЗАЕДНО С ИЗРАЕЛ СРЕШТУ КОИТО ПИШТИ ТУРЦИЯ...ХАХАХА...ТУРЦИЯ СЕ БУТА НА БАЛКАНИТЕ КОЕ ОЗНАЧАВА СРЕШТУ СЪРБИЯ КОЯ РУСИЯ ПОДКРЕПЯ...БУЛГАРИЯ Я ИЗПОЛЗВАТ ПАК СРЕШТУ СЪРБИЯ ЗАЕДНО С ТУРЦИЯ КОЯ СЕ ЧУДИ КАК ДА НЕ ВЛИЗА У КОНФЛИКТ С РУСИЯ...ХАХАХА....ИРАН ГО КРЕПИ РУСИЯ А АМЕРИКА ИСКА ДА ГО УНИШТОЖАВА ....И КВО СТААА ...?



...НАПИСАМЕ ТОЯ ПРОВОКАТИВЕН ТЕКСТ НА ГЛАДНИТЕ ПОМИЯРИ И НЕМА ЗА 1

МИНУТ НИ ЗАБИА 15 МИНУЗА...ПА ФЪРЛЯМЕ ФАФЛИ КРЕМВИШИ...ДА АПНАТ...!
цитирай
15. анонимен - 666! СУПЕР
16.05.2012 23:47
....ДАВАТ НИ НА ТУРЦИЯ СРЕШТУ ТОВА ДА НЕ СЕ БУТАМЕ ПОВЕЧЕ У ЕУРОПЯ....!

....ОМЕКОТЕН ВАРИАНТ НА ТУРСКО РОБСТВО...!
цитирай
16. анонимен - 666! СУПЕР
16.05.2012 23:52
....ТУРСКОТО РАЗУЗНАВАНЕ Е ВЕЧЕ И У КАЗИНАТА ...!

...СИЧКО У БУЛГАРИЯ Е ТЕХНО...И НА ПЕТЪ ШЕСЪ БУЛГАРСКИ

ЧОРБАЖИИИ....ХИХИХИ...!
цитирай
17. анонимен - 666! СУПЕР
16.05.2012 23:54
....БУЛГАРИЯ Е НА ТУРЦИЯ БЕЗ ВАРНА И БУРГАС КОИ СА НА РАШКЯ...СА ИМА СПОР ЗА

БУРГАС...!
цитирай
18. анонимен - 666! СУПЕР
16.05.2012 23:57
Ердоган е новият Хитлер на Балканите"....КЪФ ХИТЛЕР БЕ... ХИТЛЕР Е БИЛ

ХУДОЖНИК...ЧОВЕК НА ИЗКУСТВОТО...ХИХИ...Ердоган е новият БАЯЗИД...!
цитирай
19. анонимен - 666! СУПЕР
17.05.2012 00:00
....СИЧКО СТАВА ТУРСКО БЕ... БЕЗ СЪРБИЯ И ЧЕРНА ГОРА ...РАЗБРАЛИ СА СЕ ЗА СЕГА С

РУСИЯ... НА ГАНЬО ПА МУ ЗАШТИПАЯ ТАШАЦИТЕ...!
цитирай
20. анонимен - KALTIN
17.05.2012 00:00
egati politicite hahahha te oniq kat plaznat samo do politika shi vi e hohohoho
цитирай
21. анонимен - 666! СУПЕР
17.05.2012 00:03
....НЕМА АРМИЯ НЕМА ДЪРЖАВА...!

...ПИТАИТЕ 240– ТЕ ПРАСЕТА ЗАШТО ПРОДАДОА БУЛГАРИЯ НА ТУРЦИЯ С

ПОСРЕДНИК

АМЕРИКА...!
цитирай
22. анонимен - 666! СУПЕР
17.05.2012 00:07
...ШТИП ШТИП ТАШАЦИ...!

...20 ГОДИНИ СИ ВЪРВИ НАШЕСТВИЕТО НА ТУРЦИТЕ ТУКА ТИХО БЕЗ МНОО

ШУМ...С

ТУРСКИ СЕРИАЛИ...ТУРСКИ СТОКИ...МАЗНО И РЕЗУЛТАТНО... СЕГА БУЛГАРИЯ Е

СЕВЕРНА ТУРЦИЯ...ФАКТЪ...!
цитирай
23. анонимен - 666! СУПЕР
17.05.2012 00:30
....СЛЕД КАТО СВЪРШИ СИЧКО НА ДПС ШЕ ИМ БУДАТ РАЗДАДЕНИ ОРДЕНИ ИЛДИЗ

БАЛКАН...ХИХИХИ...И СТААТ ПАШИ...!
цитирай
24. анонимен - 666! СУПЕР
17.05.2012 00:37
....И ТАКА ДО СЛЕДВАШТИО ПАРАД У ВАШИННГТОН....ХАХАХАХА....!


/НИКОГА НЕ СМЕ БИЛИ РУСОФИЛИ...МА ЦВИНСКА АМЕРИКА Е ШТО ПРАИ С

НАМИ...!/

/СЛОВЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ ПОСВЕТЕНА НА ХИЛАРКА КЛИНТАНОФСКА...!/
цитирай
25. анонимен - 17. 03. 2009 04:59 - искат, да ане...
17.05.2012 03:06
[quote=ka4ak]17.03.2009 04:59 - искат, да анексират България!
Автор: ka4ak Категория: Политика
Прочетен: 9169

Не знам какви доказателства има Яне Янев,но аз ги имам и ще Ви запозная с тях и с престъпното,противоконстицаионно рещение на констицационния съд на Република БЪЛГАРИЯ!,да признае ДПС,КАТО ПАРТИЯ!Тези съдии трябва да бъдат линчувани и побити на кол,както турците са се разпрявали с нашите борци за независимост!...
--ZA KAKAV SAD STAVA DUMA?
ZA G%CEVIQ LI OT SMARDQ6TO 4ERVENI KOMUNISTI.

=TEZI KREMALSKI PODLOGI IZPALNQVAT POVELITE NA GOSPODARITE SI ZA

PALNO UNI6TOENIE NA HORATA W BALGARIQ...

ZA KAKVA BALGARIQ GOVORQ,KATO DOGAN=ETNI4ESKATA KREMALSKA KARTA,

AKO NESLU6KAME KREMAL,E PO--WAJEN DAJE I OT TQHNATA SEMKA SEREGEI4O.

PRAMOVA PO KREMALSKO PORA4ENIE SPRQ BLOKOVETE,ZA DA MOJE "BRATQTA"NI DA NI KLATQT ZA NOVA CENTRALA.E,KATO ZA WSQKO NE6TO--NOMERATA (R.PETKOV)IZKARAHA UJ EVROPA,NO SE OKAZA,4E NE E.NEPOSMQHA DA KAJAT ZA KREMAL,ZA6TOTO...STAMBULOV...

O6TE SLED KATO KREMAL ZAMENQ TURSKOTO S KREMALSKO ROBSTVO SE RAZBIRA,4E 6TE E NEVAZMOJNO DA PROSA6TESTVUVAME,KATO BALGARSKA DARJAVA MEJDU DVE IMPERII NA ZLOTO I ZA TOVA SI OSTAVAME PROSTO ZADUNAIKA,TA DO DNES...

LO6OTO E 4E HORATA W ZADUNAIKATA,IZKAT DA JIVEQT,KATO HORATA PO EVROPA I SVETA,NO TOVA KREMALSKATA IMPERIQ NA ZLOTO NQMA DA GO DOPUSNE.TURCIQ PROSTO 6TE I NAPRAVI USLUGA,ZA KOQTO WSE NQKAK 6TE SE DOGOVORQT...PAK POSLE 6TE SE PRAVQT NA (AMAN) OSVOBODITELI...
цитирай
26. apostapostoloff - Всеки четвърти турчин е
17.05.2012 03:59
НЕГРАМОТЕН! Какво влияние, какви 5 лева?! България е и остава Балкански лидер!
цитирай
27. анонимен - ех тези турци ,първо да си оправят кюрдския проблем и след това да внимават ,че Русия само това и чака.
17.05.2012 07:08
megafon написа:
sparotok написа:
Който не се учи от историята ще е принуден да изтърпи горчивите последствия от грешките на предците си!

И затова и бъдещето ще ни е по-жалко.

цитирай
28. анонимен - А, това циганско мекере Иван Костов ...
17.05.2012 07:45
А,това циганско мекере Иван Костов с неговата декларация внесена и приета с гласовете на ГЕРБ и ДПС в НС? Уж заклеймявайки възродителния процес,така написана, Турция по всяко време и навсякъде може да съди България и да има дори териториални претенции към България!
цитирай
29. анонимен - Pogovorka
17.05.2012 08:11
Narod,koito ne hrani svoya voiska,ste hrani chujda.
цитирай
30. megafon - Влиянието не става с грамотност.
17.05.2012 09:26
apostapostoloff написа:
НЕГРАМОТЕН! Какво влияние, какви 5 лева?! България е и остава Балкански лидер!

То става с геополитика, а както знаем икономиката на Турция в момента е най-силната в Европа. И тенденцията е тя да се запази.
цитирай
31. анонимен - Продадоха Ни
17.05.2012 09:45
Продаде ни Стефан Стамболов, като ни докара мършата наречени Кобурги, които 1913 въвлякоха България във война с 4 (5) държави и раздадоха българските територии на съседните държави, като българите в Македония, Ниш, славяногласните елини, беломорските и тракийски българи бяха подложени на небивал геноцид, гонения и издевателства от страна на турци, гърци, сърби и румънци!! На ви цар, на ви царица - по-добре да бяхме Задунавская Губерния (Руска Марионетка) на 3 морета с цялото население обединено, от колкото тази жалка плюнка в която се превърнахме... за съжаление българина помни малко и за кратко.. Който не познава историята си е обречен да я повтаря!!
цитирай
32. анонимен - 666! СУПЕР
17.05.2012 10:04
...ОБАМА № 1 ПОМИЯР НА ПЛАНЕТАТА...!

...СЛЕДВА ДЪЛЪГ СПИСЪК НА БИЛДЕРБЕРГ ПОМИЯРИ ЗА ТЕПАЬНЕ...!
цитирай
33. kostadin - Че то BG -си е разграден и парцелиран ...
17.05.2012 10:25
Че то BG -си е разграден и парцелиран не от българите двор.Чака ни позора на Сърбия е може и мирно и цивилизовано да го отстъпим ,но от такова действие полза няма Пълзящият наплив на раждащите мюсулмани няма да спре ,докато не подивеем ,като албанците и не се захванем да правим деца
цитирай
34. анонимен - мир
17.05.2012 12:43
Моля всички, запознайте се с истинската история преди 2-3 века още и ще разберете, че от тогава до сега има едни ционистки евреи, които са подклаждали и подпалвали всички войни, тоест спонсорират всички участници, като предварително за си изплели интригата, като тази например, християни и ислямисти да се мразим взаимно. И точно за тази цел почти всички медии се управляват от тях и промиват мозъците на хората. Тези безумия трябва да свършат, не позволявайте повече да ви облъчват!!!
цитирай
35. анонимен - „Два пъти по ей толкова правител...
17.05.2012 12:52
penchoan написа:
„Два пъти по ей толкова правителства ще се сменят, докато се яви човек, който да не мисли единствено и само за собствения джоб.“ (Твърди се, че става дума за 14 правителства – бел. Стопанина)


Не остана много, правителството на ГЕРБ е 14-то след промяната. Слава Севрюкова ще се окаже права. Ердоган е новият Хитлер на Балканите.

Някъде го бяха преброили 12-о. Пък и окупирането на наши територии от Турция още не е станало. Явно ще стане точно при ГЕРБ. За 2016-2018г. Севрюкова предсказва жена премиер, а 14-я ще бъде прероденият цар Давид, който ша на оправи. Или ако й вярваме - ГЕРБ ще изкара още един мандат. Времето изтича - 2014г. ще падне мораториумът за придобиване на наша земя от чужденци и с това абсурдно решение "двойно гражданство", познайте какво ще стане.....
цитирай
36. dimenzed - Наглостта на дивата османска сган ...
17.05.2012 13:30
Наглостта на дивата османска сган няма граници!!!
цитирай
37. анонимен - Байно, пак пишеш глупости.
17.05.2012 13:40
apostapostoloff написа:
НЕГРАМОТЕН! Какво влияние, какви 5 лева?! България е и остава Балкански лидер!


Турция е светлинни години преди нас като бизнес, реклама, медии, ако щеш и култура. България е балкански лидер в сънищата ти - тя е по -изостанала и от Албания и Македония.

Не обичам турците никак, но това са фактите
цитирай
38. asko73 - Павката
17.05.2012 14:21
Да живее Кюрдистан !!
цитирай
39. megafon - И аз така мисля!
17.05.2012 14:44
asko73 написа:
Да живее Кюрдистан !!

Но Европа мълчи сега и по този въпрос.
цитирай
40. verde - Podvodni, това са пророчествата на ...
17.05.2012 17:16
Podvodni, това са пророчествата на Слава Севрюкова, светла й памет! Точно за тях се сещам всеки път, когато прочета подобен текст, от който ме побиват тръпки. Явно наистина ние, българите, имаме да изплащаме карма. Но вярвам, че Господ няма да ни изостави и понякога най-голямото зло е за добро.
цитирай
41. megafon - Турция ще ни
17.05.2012 17:29
превземе не с война, а икономически. И ще станем ратай в собствената ни държава.
цитирай
42. анонимен - май вече
18.05.2012 12:02
сме станали ратаи на турците.България се напълни с турски строителни фирми които работят за своите интереси а качеството на работата им даже не се обсъжда не си спомням те да са добри строители.
цитирай
43. letopisec - Българите знаят своята история и нашите предци нямат грешки...
18.05.2012 15:30
sparotok написа:
Който не се учи от историята ще е принуден да изтърпи горчивите последствия от грешките на предците си!

цитирай
44. анонимен - Продаде ни Стефан Стамболов, като ...
18.05.2012 22:52
анонимен написа:
Продаде ни Стефан Стамболов, като ни докара мършата наречени Кобурги, които 1913 въвлякоха България във война с 4 (5) държави и раздадоха българските територии на съседните държави!

Че кой ви продаде? Сами се продадохте на Америка и Турция за лъскави играчки. Западни коли,вдигащи 200 км/час за които дори нямаме пътища.Ама нали е за келешлък. Вижте ме на,каква кола карам. Продадохте се за разни западни лъскави играчки,повечето от които всъщност са мейд ин Чайна. А сега идва времето да се плаща. Всичко все някога се плаща.
Предишното управление и новото след 1989 г. вървят в пакет. Хубавото с лошото. Вие искате като малки деца в сладкарница да оберете каймака и се нагълтате със сладкиши. Ама то така не става! Медът върви в комплект с жилото. Искахте демокрация и да няма варшавски договор. Имате я сега тая бленувана,лелеяна демокрация. Любувайте и се сега.
Вече сме врагове с руснаците и на тях повече не можете да разчитате да ви бъдат адвокати в международните конфликти. И опазят територията ви,както през 1944 г,в края на Втората световна война,в която помагахме с логистика на Германия. Вече Русия нито ще иска да помогне с дипломатическа подкрепа. Нито би могла да го направи защото вече сме в пакта НАТО.
Всеки сам си избира съдбата. Вие я избрахте още в 1989 г. Викахте,скачахте,псувахте,бесняхте. Сринахте всички големи заводи и фирми осигуряващи някаква заетост и що годе доходи и препитание.
Е,всичко се плаща. Германия също си искаше от Полша през 90-те години загубените си територии. Ама се намесиха Америка и Англия и наложиха на немците да замлъкнат. Проблемът се отлага,замразява. А Америка и Англия са най-добрите авери и защитници на Турция!
Сега според новият международен ред (който не важеше за нас до 1989 г) на когото е населението,негова е и територията. Въпрос на време е само. Вие сами си го избрахте. Така искахте да живеете,така сега живеете. Не се сърдете на никого. Човек каквото сам си направи,никой друг не може да му го направи.
цитирай
45. анонимен - Да живее Кюрдистан !! По-добре не ...
18.05.2012 23:18
asko73 написа:
Да живее Кюрдистан !!

По-добре не го казвай занапред! Ако не искаш да се повтори "османското присъствие" за още 5 века. Ако паднем отново в ръцете на турците,това ще бъде краят на българския народ. Тъй,че по-добре си кротувайте в отношенията с турците. Снишете се както казваше един бивш президент и гледайте да не ги дразните,че иначе жална ви майка. После на колене и със сълзи на очи ще молите аскерите им да не ви завладяват.
Ха да видим тогава с какво ще ви помогнат тези теории,за произхода ни. Че не сме славяни,а траки,перси или "българи"(като мюсюлманите в татарстан или в албанското Голо бърдо. Не знам така ли ми се струва. Това нещо с тия теории за неславянски произход, ми прилича на една умишлена,целенасочена международна изолация на България. С цел да бъде откъсната от Полша,Русия,Сърбия,Чехия(Иречек!),Словакия и да се изправи сама срещу Турция,арабите,иранците и други народи.
Защото щом не сме славяни,значи не можем да разчитаме на тяхната подкрепа чрез тая тънка психологическа струна за роднинство и общи корени и произход.
Внушава ни се тракийски произход,а траките отдавна са изчезнали като държава. Внушава ни се непрекъснато и доста коварно родството с разни ислямски региони:Татарстан,Крим,Волжко-камски българи(сега вече мюсюлмани),Голо бърдо,Персия.
"Заповядайте,мили братя българи при нас! Да се съюзим всички "българи" по света и образуваме една голяма и силна държава.Като тая на Кубрат в древността!"
Естествено мюсюлманите само това и чакат. Отговорът им ще бъде: "Идваме милички! И ний сме "българи" като вас,а религията няма никакво значение.Съгласни ме да изоставим нашите пустини и се преселим при вас. Да образуваме една мощна "българска" държава. Вече имате достатъчно джамии,ще има къде да се молим на Аллах аля. Ако искате и вие се молете заедно с нас. Ний сме братя."
цитирай
46. анонимен - сме станали ратаи на турците. Бъ...
18.05.2012 23:37
анонимен написа:
сме станали ратаи на турците.България се напълни с турски строителни фирми които работят за своите интереси а качеството на работата им даже не се обсъжда не си спомням те да са добри строители.


Ами 500 години турците са били винаги силната страна,а ние слабата. Не сме успели да се освободим от тях дори за 1 седмица време. Държели са раята с желязна ръка и са смазвали и най-малкото неподчинение.
Защо очакваш сега да бъде нещо по-различно? За 1 период от 1941 до 1989 г.,имаше баланс между нас и здрав гръб от една или друга велика сила. И сега всичко се връща отново на изходната позиция отпреди 6 века. Сами разрушихте собствената си държава с разни "реформи" които не се знае каква точно цел са преследвали. Разрушихте си армията,индустрията,селското стопанство и продоволствието.Което значи,че страната е поставена на изкуствено дишане и вече е 100 % зависима от външни фактори. Разрушената армия и икономика винаги и навсякъде по света са една "покана" за агресия от страна на съседите.

Тъй че най-добре не предизвиквайте и дразнете турците. по-добре да им се подчиняваме и отстъпваме понякога.Вместо да се повтори стария урок по история. "Преклонената главичка остра сабя не сече". И без това няма на кого да разчитате,няма никой зад гърба ви и няма кой да ви спаси при необходимост. По-добре да сте приятели с турците,отколкото техни роби.
цитирай
47. megafon - До 46
19.05.2012 14:20
Отивай в Турция и там си дай "задника под наем". Нас не ни учи какво да правим.
цитирай
48. анонимен - Ами не ни учи, не ни учи, ама такива ...
19.05.2012 17:39
Ами не ни учи,не ни учи,ама такива като теб дебили ни докараха и петте века и загубата на територии в 1913 и 1918 г. Можеш да казваш "не ни учи" само когато става въпрос за твоята частна собственост. За това което засяга всички нас не можеш да пишеш "не ни учи!".
Това засяга всички ни и не е твоя запазена,патентована територия. Такива като теб ни носят бедствия и катастрофи. С тяхната късогледа и откъсната от реалността политика и пропаганда. Може би искаш да ни докараш едно второ Косово'1999?
цитирай
49. анонимен - БРАТЯ! БЪЛГАРИЯ, КАТО ЗЕНИЦАТА НА ...
19.05.2012 22:42
БРАТЯ! БЪЛГАРИЯ , КАТО ЗЕНИЦАТА НА ОКОТО СИ!
т.н.ТРАКЕДОНИСТИ-АВТОХТОНИСТИ , СА ТРОЯНСКИЯ КОН НА ПАНТУРКИЗМА.
цитирай
50. анонимен - Васил Златарски
19.05.2012 22:44
Братя.Пазете целокупноста на България, като зеницата на окото си! Цялото змийско котило на т.н. тракедонисти автохтонисти, цели разпокъсване на България. Пъклените планове на тези псевдо патриоти трябва в зародиш да се задушат,преди да е станало късно. Тези нехранимайковци подмолно подготвят Косовския сценарий за България.
Съединението прави силата!
цитирай
51. анонимен - Стоп на циганизирането и ислями...
19.05.2012 22:52
Стоп на циганизирането и ислямизирането на България.
Стоп на чалгата,турските сериали,новините на турски език.
Забрана на партии насаждащи етническа и религиозна омраза в православна България.Да се отнемат незабавно паспортите на всички уроди, които се срамуват от българския си произход, правейки се на велики траки,османотураки и т.н.
цитирай
52. анонимен - Резидент Турак
19.05.2012 22:56

от чужбина има интерес към работата ми...
В момента обаче, хората, с които работя...

Целта ни е Тракия (Източна Румелия), да се присъедини към мама туракия и да превърнем
гяурите славянобългари в наши васали
(покорна рая). Анадън му аркадашлар?
Затова трябва да насаждаме омраза към гърците, докато си постигнем пъклените цели.Имаме инсталирани хора в православието им и наша партия,която също работи в тази насока.
Финансират ни от уахабит саудит арапия и анадол туракия.


цитирай
53. kostadin - Краят набъргарският народ става ...
19.05.2012 23:24
Краят набъргарският народ става само по негово лично предпочитание -Не се раждат българчета
цитирай
54. анонимен - Еми няма как да се раждат. След като ...
20.05.2012 00:04
Еми няма как да се раждат. След като българинът като бизнесмен ограбва себеподобните си, плаща им мизерни суми колкото да не умрат от глад. Камо ли деца да имат. След като българския бизнесмен гони бременните жени от работа или дори ги кара да подписват декларации,че няма да забременяват!!!??? Да,има много такива случаи. Представете си,ДА НЕ ЗАБРЕМЕНЯВАТ И ДА НЕ РАЖДАТ ДЕЦА! А НЕ ОБРАТНОТО!. След като беге бизнесмена заграби училища,детски градини за свои офиси. След като не плаща на хората заплатите им по 1 година и повече. А ги кара да му работят ангария по 10 часа 6-7 дни в седмицата. Българският капиталист не знае какво точно иска.

Еми,щом не искал български деца,ще гледа цигански и турски в държавните интернати и в гетата,ако говорим за първия етнос. Щом не иска българския бизнес българи, много скоро ще си внася турци и араби. Които само това и чакат. Както стана в Германия. Очевадно на българските бизнесмени и капиталисти им е поставена задачата да затрият българския народ и държава. Чрез глад и болести,чрез анархия и убийства,чрез тормоз и грабежи по улици и домове. Чрез принудителна емиграция на запад и прочее. Спусната е тая задача на българския капиталист-еничарин и той послушно изпълнява. Дори се престарава пред чуждите си господари.
цитирай
55. анонимен - кАтила
20.05.2012 00:18
Тоз на снимката е нашия башбакан,
а аз съм байрактара на всички тракедонисти.
цитирай
56. анонимен - СЪНЯТ НА БЪЛГАРИНА Не модерна ...
20.05.2012 11:03
СЪНЯТ НА БЪЛГАРИНА
Не модерна държава, а разруха ще види българинът, ако се събуди и погледне своето Отечество.
Ще види, че Светата Православна църква е заменена с турски сериали, в които АЛЛАХ се превежда като ГОСПОД!
Ще види, че България не е Република, а акционерно американо-израелско дружество с изпълнителен директор безименният български новобогаташ.
Ще види, че София не е столица, а коптор за диви селяни, кретени чужденци и терористи!
Ще види, че градовете и селата не са на българите, а на циганските банди, турските терористи и местните робовладелци!
Ще види, че семейството ни не е българско, а на Европата – мъжът е прислужница и майка, а съпругата – лоша господарка!
Ще види, че икономиката на България е на анадолски контрабандисти и на премиерските корумпирани спекуланти.
Ще види, че нашата България е страна на Моловете, ИНТЕРНЕТА и на дрогата!
Ще види, че болниците са на погребалните агенции и на фирмите за трансплантации на органи!
Ще види, че училищата са за укротители на изоставени деца и подивели пубери!
Ще види, че армията, полицията и специалните ни служби не служат на България, а на корумпирани чиновници, престъпни босове и чуждите разузнавания!
Ще види, че българската телевизия не е българска, а на ислямските националисти!
Ще види, че университетите ни се водят от антибългарски лекета и неграмотни юпита!
Ще види, че пътищата са на проститутките и мъртъвците, а улиците – на казината, секс-магазините и на боклуците!
Ще види, че България не е ГЕРБ на българската благоденстваща нация, а нещо друго, непознато и измъчено, без род и име!
Ако се пробуди българинът и погледне своето отечество ще види, че то не е на българите, а на неговите предатели и врагове!
А види ли това, веднага ще дочуе две думи, повтарящи се до повръщане в България. Две заклинания, които всички медии излъчват като спасение от убийствата, катастрофите, гнусните новини, негативните послания и порнографията:
Аз дадох, Аз реших, и така докато българинът оглупее.
Отново чакаме нещо да пуснат, да разрешат, да позволят или забранят
Дано не оглупее и не заспи БЪЛГАРИНЪТ в oнзи робски сън отпреди 132 години и да приеме своето окаяно Отечество, за мечтаната от Левски цветуща Република.
Петър Мотков

цитирай
57. анонимен - СЕРИАЛИТЕ ЧЕСТО СА ВРЕДНИ, А ТУР...
20.05.2012 11:08
СЕРИАЛИТЕ ЧЕСТО СА ВРЕДНИ, А ТУРСКИТЕ – МНОГО ВРЕДНИ!
"Да, филмите са снимани изключително добре. Аплодисменти за операторите, за декорите, за костюмите и грима. Но! Филмът носи послание. Трябва да носи послание. Не да промива мозъци и да насажда лъжлива представа. Преди време се наложи да поостана в Германия. В пика на истерията Листопад. Знаете колко са турските емигранти там. Те не се социализират. Те не стават част от Германия. Живеят в турските квартали, работят в турски фирми, четат турски вестници, ходят в турски кафенета. Настояват момичетата да са забулени. И Европа им позволява това! Европа позволява в сърцето й да се тъпчат основни човешки права и свободи, фундамента на идеята за Европа............................
Манипулацията и лъжата в тези сериали е огромна. И това ги прави вредни. Защото създава неверен образ, лъжливо впечатление. Уви, в България вече расте второ поколение, отгледано с чалга и простащина.

Не гледайте малоумни сериали, моля ви. Светът е пълен с тях. Тъповатите Отчаяни съпруги, пълни с интриги и мръсно бельо. Безумната глупост Двама мъже и половина, чиито продуценти могат да бъдат съдени за морални вреди и неспасяеми поражения върху менталното здраве дори на маймуна.

Това са филми, които не оскърбяват интелигентността и културата ми.

Дали са си признали зверствата в България. И не само. Турция се опитва да се справи с не толкова симпатичното наследство на Османската империя"
Написано от МАРИЯ ЮВИГИ
цитирай
58. анонимен - АФЕРИМ,МАААШАЛА!
20.05.2012 11:33
АФЕРИМ,МАААШАЛА!

След като България не съумя да социализира и интегрира ромското и голяма част от ислямизираното малцинства,
сега те се опитват да асимилират БЪЛГАРСКОТО мнозинство.

цитирай
59. анонимен - Срам и позор братя!
20.05.2012 13:03
Стигнахме до там, че мургави теляци от турската БАН-я (хамам), учили в медресета у мама туракия и уахабит саудит арапия, да се гаврят с произхода на БЪЛГАРИТЕ и да тъпчат с крака и изопачават ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ. Срам и позор братя!

цитирай
60. анонимен - СЕРИАЛИТЕ ЧЕСТО СА ВРЕДНИ, А ТУР...
20.05.2012 14:15
анонимен написа:
СЕРИАЛИТЕ ЧЕСТО СА ВРЕДНИ, А ТУРСКИТЕ – МНОГО ВРЕДНИ!
......................
Не гледайте малоумни сериали, моля ви.
Написано от МАРИЯ ЮВИГИ

Написано от МАРА ОТВАРАЧКАТА в кабината на турски тир,движещ по магистрала Тракия в паузите докато тя изпълнява служебните си задължения. А именно обслужването на турските "самолети".
Много са си готини турските сериали. Що да не ги гледаме? Направи и ти толкова добри филми,че да гледаме и тях!
цитирай
61. анонимен - - до 1. sparotok - !
20.05.2012 14:30
sparotok написа:
Който не се учи от историята ще е принуден да изтърпи горчивите последствия от грешките на предците си!
==================================
Мооо...ля? Нещо не разбирам. Я малко по така на... БЪЛГАРСКИ! Анадън му?
Кои са нашите предци,кои вашите,чии грешки ?
За плана Баязид 2, нещо да ни светнете.
цитирай
62. анонимен - Това ви чака!
20.05.2012 15:22
Баязид-2 е план за връщане на турското управление на България. С което българия най-сетне ша са оправи,щом самите българи не могат сами да се оправят. Турците ще въведат железен ред и дисциплина.
цитирай
63. анонимен - до : 62. анонимен - Това ви чака!
20.05.2012 16:48
Боят настана, тупат сърца ни
Ето ги близо наште душмани...!

цитирай
64. анонимен - ПОВТАРЯМ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ВЪПРОСА - до 1. sparotok - !
22.05.2012 10:43
sparotok написа:
Който не се учи от историята ще е принуден да изтърпи горчивите последствия от грешките на предците си!
==================================
Мооо...ля? Нещо не разбирам. Я малко по така на... БЪЛГАРСКИ! Анадън му?
Кои са нашите предци,кои вашите,чии грешки ?
За плана Баязид 2, нещо да ни светнете.
цитирай
65. shtaparov - Виж ти!
24.06.2012 12:56
Виж ти,какво невероятно съвпадение! И ние от България искаме същото- току виж се оказало,че турците са ни съмишленици??!! :)) И щом са толкова навити,нека се заемат да ни помогнат- все пак ние сме по-слабите,че е срамно слаб на силен да помага!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2553225
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031