Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2013 09:00 - Аз слушам, те слушат, някой слуша....кой истински ни слуша? 2ра част
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 7853 Коментари: 7 Гласове:
14



Гореща връзка с БСП

Алексей Петров-Трактора отдавна е в играта, която се върти във върхушката на БСП. Алексей Петров е човекът на черната каса на БСП. Той беше човека на Станишев и Гоце в ДАНС, той е човека с флашките. Изобщо Алексей Петров е човекът за "тъмните неща" в БСП. Ако трябва да се спретне компромат, ако трябва някой да подсигури дадени канали, да направи и създаде съответните връзки с определени структури, той е лицето. Той се занимава само с „бигбосовете” в тази партия. Не пада под равнището на Георги Първанов-„Гоце”, Сергей Станишев-Серж и Румен Петков. Старите десари на „Позитано” 20 смятаха, че контролират „Гоце” и Серж чрез него, градейки го като „алтернатива” на Бойко Борисов. Трактора „работеше” масоните в ДАНС. Държеше под око „позитанците”, които имаха канал към ятаците на Йоца Амстердама в София – така десарите на „Позитано” 20 смятаха, че са опнали на каишка Б.Б. „Сръбската линия” е стара тръпка на „позитанците”, отговарящи за „черната хазна” на партията. Трактора не забравяше и турската писта.Така бавно и полека за десетина години Трактора се изгради като „мъжкаря” за БСП, момче на което може да се разчита в усукани комбинации. Разбира се, че ако БСП дойде на власт той ще бъде реабилитиран и неговата история ще бъде представена като "дисидент репресиран от политическото управление на Борисов и Цветанов".

Защо прокуратурата не образува дело срещу не известен извършител за изнасяне на СРС-та?

image


Не само, че прокуратурата не образува, тя не си направи труда и да разследва. Защо ли? Ами това е най-удобната ситуацията, ние всички сме свидетели как престъпниците вече 23 години се измъкват безнаказано от съда. Аз не познавам някой да е бил осъден за приватизацията, за фалита на банките, за стотиците извършени показни убийства. Защо до идването на Борисов нямаше едно показно убийство разкрито? Едно от десетките отвличания не беше разкрито? Защо, честните и почтени бизнесмени бяха отвличани? Защо в България нямаше разкрити дедесари? През този 23 годишен преход престъпността в България непрекъснато се променяше. Мутрите станаха почтени бизнесмени с бели якички. Да вземем например Гриша Ганчев, който е най-пресен. Лично той вчера по предаването на Сашо Диков обясняваше какъв почтен бизнесмен бил. Това е същият Гриша Ганчев, който през годините на прехода се занимаваше с контрабандно гориво, точене на ддс и още куп неща. Всички знаят, че той стана такъв благодарение на куфарчетата с пари. Сега същият, който да не се окаже, че после е давал пари и той на Сашо Диков обяснява как се прави пазарна икономика и се ръководи почтен бизнес. Същият този човек ходи с 30 човека охрана и се крие зад бронирани прозорци. От почтеност, не заради друго. Благодарение на Цветанов, мафията в България беше жестоко разбита и доказателствата за тях са добрите отношения с чуждите партньори. Какво значи това? На територията на България действат десетки разузнавателни служби, който са в "спящ режим". Това означава, че те следят българската престъпност, регистрират определени данни, но тяхната дейност се изчерпва дотук. Ако вече българското правителство прояви интерес към тези данни, то те се обменят по чисто служебен път. Когато благодарността идва от такъв тип служби, това означава, че доверието в министър Цветанов е много голямо и тези хора имат желание да работят.А това желание преведено на обикновен език означава, че те нямат доказателства той да е замесен в престъпни схеми. На времето когато Петко Сертов беше начело на ДАНС, това беше и най-големият провал за българските тайни служби. Лично на Петко Сертов му беше отказан достъп до европейските структури, не защото беше замесен, а защото зад него седеше Алексей Петров. Голяма част от доказателствата, които са приложени в образуването дело срещу Алексей са материали събрани от същите чужди служби, а не от българските органи. Причината е проста, българските служби никога не са работили срещу Алексей Петров.

Какво се случи по-нататък?

Тъй като кампанията за дискредитиране на Борисов и Цветанов не успя,  техните врагове се оттеглиха в нелегалност и необезпокоявани продължиха да мислят нови пъклени планове. Поредният номер, който успешно успяха да скроят БСП с участието на Алексей Петров е надуването на сметките на тока и изкарването на народа по улиците от поставени лица. Какво точно се случи по Нова Година? Трите водещи ЕРП-ета с участието на БСП (в ръководството на „ЧЕЗ“ са Моника Йосифска, бившата на Ахмед Доган, сина на Христо Бисеров и други) успяха изкуствено да надпишат и увеличат сметките на българските потребители. Защо обаче? Първо самите ЕРП-ета се притесниха, че може да им бъде отнет лиценза заради източване на печалбите на дружествата, чрез схеми за консултантски услуги. Дори в момента „ЧЕЗ“ заслужава да бъде изгонено от България заради множеството нарушение на законите в България. Между другото  докато в България се чудят дали отнемат лиценза, а прокуратурата се произнесе, че има достатъчно нарушения той да им бъде отнет, в Албания го отнеха за по-малко от седмица. Една от главните далавери на предишните управляващи беше далаверата с износ за електроенергия, като евтината се изнасяше за чужбина, а скъпата се продаваше на вътрешният пазар. Абсолютно безумие, което продължава и до ден днешен. Вътрешният пазар се ръководи от човека-централа Христо Ковачки. Тоест за първи път някой търси сметка на енерго-дружествата. Логично е да се чувстват застрашени и това да не им харесва. Още повече, че част от тях наистина извършват сериозни финансови нарушение. По тази схема народът беше изкаран отново на улиците за първи път от 1997 година с цел да „протестира срещу енергийния произвол и монопол“. Протестът веднага беше политизиран и яхнат от готови подготвени кадри на БСП. В протестите бяха вкарани и хора от агитките на столичните клубове с цел да се получи напрежение между протестиращи и полиция и да се превърне в едно кърваво меле. Но още от първите протести министър-председателят разбра накъде духа вятъра, че протестите са отдавна политизирани и целта е правителството да си подаде оставката и държавата да се вкара в сценарии на предсрочни избори. Още много преди всичко това да стане факт, лидера на БСП Сергей Станишев се заканваше, че ще има предсрочни избори. Това е сценарии, който е започнат още от самото начало на идването на власт на ГЕРБ.
Кои бяха лицата на протестите? Лица на протестите, свързани с БСП, СИЛА, Алексей Петров и Слави Бинев.

image


Ангел (Че) Славчев е член е на политическата партия „Нова левица” до преди 2 месеца, като стана известен с активното си участие в протестите срещу проучването и добива на шистов газ. "Като кординатор на антишистовата кауза се занимавам с тяхното организиране" (в.Дума, 15.12.2012). Избран е за координатор на младежкия клуб към Националното движение “Русофили”. Ангел Славчев пропагандира и разрешаването на марихуаната. Той е виден лидер на крайното левичарство, с агресивни изяви от години насам. Беше сред хулиганите, които в нарушение на закона, поощрени от пасивното присъствие на полицията, организираха контрамитинг на митинг с искане за демонтиране паметника на съветската армия от центъра на София. Обърнете внимание на яростната му злоба срещу американци, „турчуля” и срещу възрастните хора. Работи в „Мегалан“ на заплата от 5 000 лева. Какво пък момчето стачкува и не може да си плати тока.

Янко Петров е свързан със СИЛА и чест гост на телевизия СКАТ.

Людмила Манова, организатор на протеста в Благоевград. Тя е регионален координатор на граждански съюз „СИЛА”.Людмила Манова от Благоевград е участвала в 48-ия Конгрес на БСП в НДК. “Била е регионален координатор на упреквания за връзките си с Алексей Петров съюз „Сила”, вдовица, безработна.”
Дончо Дудев е от НОВА СИЛА и е един от главните организатори. Активист е на гражданското движение “Протестирай”. Мениджър в месарска фирма, очевидно в добро материално положение. Той твърди, че е професионален мениджър на протести! „Откога и защо произвеждате колбаси от конско месо”, НОВА СИЛА
 Статии в сайта: Защо НОВА СИЛА подкрепя Путин. Всички българи – на референдум! И да гласуваме с „ДА”! От Стара Загора е, и е определен като човек на Алексей Петров.

image

Димитър Лалев, който се пъчи със светлия костюм на челните редици присламчил се до Люси Манова, прескочи от ГОРД на Слави Бинев в СИЛА Благоевград едва преди дни. Така че няма как да крещи друго освен простотии като "Национализация на ЕРП-тата", "Отказваме да плащаме сметките" и т.н.

Мариана Христова е професионален борец срещу всичко западно. В едно радиопредаване ни осветли, че като притежателка на експертиза по протести консултира протестиращите.

Иван Петров (Варна) е с основно образование, футболист с криминални прояви, бивш кандидат за кмет на Варна, близък до лицето Борислав Гуцанов. Бивш футболист и треньор на “Спартак”, има връзка с футболните ултраси с камъните и пиратките. За него се знае, че е бивша национален състезател, хванат да краде дънки на лагер в Уелс и изключен за това от националният отбор и от БКП. На местните избори през 2007 г. той е бил включен в листата за общински съветници на Обединения блок на труда, а през 2011 е бил кандидат за кмет и водач на листата на Българската национално-радикална партия, често подкрепящи БСП.
Според Уикипедия Янаки Ганчев от групата "Орлов мост" е свързван с българския клон на "Анонимните", а Янко Петров от Монтана е бивш заместник-председател за София на упрекваното за връзки с Алексей Петров движение "Сила". “Изказва проанархистки възгледи, управител на недвижими имоти, цивилен студент от „Стопанска логистика“ във Военното училище - Велико Търново”.
Уикипедия дава информация и за някои от хората, участвали в заседанията при президента Росен Плевнелиев “В заседанията участват циганската медийна звезда Кремена Будинова, Слави Георгиев и Поли Карастоянова - функционери на движението ГОРД на бизнесмена и евродепутат Слави Бинев. Влизат още представители на Съюза за стопанска инициатива, близки до соченият за мафиотски бос бизнесмен Алексей Петров”.
 

следва продължение




Гласувай:
14



1. tutankhamon661 - megafon
29.04.2013 14:16

Железен постинг!
Затова никой не може да ти излезе със сериозни доводи.

цитирай
2. megafon - Знаеш ли кое ме плаши най-много?
29.04.2013 14:17
tutankhamon661 написа:

Железен постинг!
Затова никой не може да ти излезе със сериозни доводи.


Не ме плашят критиките, аргументите и тезите, които ще защитят. Плаши ме факта, че народа има амнезия и бързо забравя, кой какви ги е надробил. От това най-много ме е страх!
цитирай
3. tutankhamon661 - megafon
29.04.2013 15:14

Видя ли? Свалиха ти постингите от първа страница.
Още едно доказателство за цензура срещу герберските публикации. Не е единичен, а пореден случай.

В същото време разни лъжци пускат какви ли не глупости и интриги, карикатури, фотошоп ... но никой не ги закача. И точно същите плачукат, че имало цензура срещу тях!

Да вярвам на такива? Hикога! Това са крадци и лъжци, искащи да откраднат и ще са доволни едва когато ги пуснат до Казана и Голямата лъжица.


цитирай
4. megafon - Да сега
29.04.2013 18:38
видях, че постинга го няма никъде и в списъка на раздел политика. Еми нормално е да правят цензура, блог.бг е на хора близки от към БСП. Навремето когато пусках теми срещу агент Гоце колко са ми ги трили....
цитирай
5. batogo - Поздравления за истинната и изчерпателна статия!
30.04.2013 08:54
Много добре си изяснил всичко и предполагам ще помогне на много хора да се осъзнаят и разберат от кого наистина трябва да се опази България и кой е източникът на непочтенните атаки срещу всички, които си вършат съвестно работата и стават неудобни за мафиотската мрежа БСП - ДПС.
цитирай
6. megafon - Благодаря ти,
30.04.2013 11:19
batogo написа:
Много добре си изяснил всичко и предполагам ще помогне на много хора да се осъзнаят и разберат от кого наистина трябва да се опази България и кой е източникът на непочтенните атаки срещу всички, които си вършат съвестно работата и стават неудобни за мафиотската мрежа БСП - ДПС.

въпреки цензурата в сайта, явно има хора, които се ориентирват и намират това, което ги интересува.
цитирай
7. uuna - Моето впечатление за Гриша Ганчев
01.05.2013 01:32
е по-различно. На празник в центъра на Ловеч го разпознах и му поисках интервю (работех във вестник). Съгласи се веднага, но предложи да се отдалечим от площада (където беше доста шумно) за да мога да направя по-добър запис. Слязохме под близкия подлез само двамата (без никаква охрана!) и да си призная, мина ми мисълта: "Сега ако го стрелят, ще отнеса и аз някой куршум!" Обаче направих интервюто, говори доста смислено, което ме изненада. Не ми предложи пари, а и аз не му поисках...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2552702
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031