Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.04.2013 09:00 - Аз слушам, те слушат, някой слуша....кой истински ни слуша? 3та част
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 14050 Коментари: 13 Гласове:
36


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Правителството подаде оставка

Малко преди да се случат всички тези неща, Бойко Борисов смени председателят на ДКЕВР, с мотива, че досега не е защитавал интересите на народа и на държавата, а се е ръководил от тясно лично финансови мотиви. Министър-председателя дори стигна още по-далече, че ще бъде отнет лиценза на „ЧЕЗ“. Ден след това изказване той подаде оставка.

Резултат от подадената оставка на правителството.

След като правителството на ГЕРБ подаде оставка, веднага редиците на стачкуващите уредяха и подстрекателите тихо мълком се покриха, няколко дена след това нямаше и помен от стачкуващи. Както казва народа всяко чудо за три дена. Какъв беше ефекта от стачката срещу енергийния монопол? Никакъв, нещо повече прокуратурата се отказа да вземе лиценза на „ЧЕЦ“ и предстои 15% увеличение на тока, въпреки представените доказателства, че ВЕИ компаниите са произвеждали енергия по 32 часа в денонощието. Парадокс, а? Кервана си върви, а кучетата си лаят. Народа продължава да купува скъп ток, а комунистите да изнасят евтиният в чужбина. Разбира се как да не построиш АЕЦ „Белене“ при тези обстоятелства.
 

image


Всичко е рейтинг, а рейтинга = депутати в новия парламент

Въпреки всичките скандали, които сполетяха ГЕРБ, БСП продължава да губи от тях с между 6-15 процента. Това в абсолютни стойности означава с около 20-30 депутата, което прави отново ГЕРБ първа сила в страната. Въпрос на време да видим дали ще се потвърдят социологическите данни и на кой агенции. Това последното е най-важно, защото така всеки един от нас може да си направи изводите, кои от тях са финансирани предизборно от БСП. Не, че сега не се знае. За момента сценаристите от БСП, губят мача, защото рейтинга на ГЕРБ не е особено разклатен. Но каква е идеята? Идеята е, част от гласовете, които не са сигурни в това за кой ще гласуват, да бъдат разколебани и да си дадат гласовете за ГОРД, Граждани на България, ДСБ. Това е основната цел, преливане на гласове в малките партии, които отново са ръководени от партията майка – БСП. Това за никой не трябва да бъде тайна. На предишните избори имаше реклама, която гласеше следното: „Ако гласуваш за Бойко, получаваш Костов“. И какво се оказа? Че това е част от политическата пропаганда на БСП, реализирана посредством дъщерната им партия „Нова Зора“ с регистрация на Позитано 20. В БСП са толкова отчаяни, че те са готови на абсолютно крайни мерки, готови са да дискредитират всячески държавата, само да спечелят властта. А какво ще се случи след това не е на дневен ред и не е важно. Важното е врътката да продължава, народа да си мисли, че прави избор, а всъщност все наши хора са начело.

Нови флашки, нови СРС-та от тоалетната на Борисов….

След като нещата по утихнаха или поне някои хора си помислиха, че бурята по отмина дойде ред на най-новите социологически проучвания. Ужас, БСП не е мръднала и пункт нагоре. А времето лети и 12ти май наближава. Затова своевременно бяха изпратени нови „ срс-та от човек, който подслушва“. И пак разпратени на нашите медии, който ни обслужват. Как веднъж не бяха пратени на Нова ТВ, Канал 1?  Това е информация, която се разпространява само на доверени, изпитани лица. Какво показаха новите срс-та? От тях става ясно, че министър-председателят е бил подслушван даже в собствената си тоалетна. Ще си позволя да го цитирам: „Сега ме записват по-малка нужда, а за изборите ще има и по-голяма“.  От подслушването става ясно, че нито Борисов се записва, нито Кокинов. Остава да е Найденов. А той в случая има най-голям интерес. На няколко пъти Найденов щеше да бъде позорно уволнен от Борисов и само чудо го спаси. Като всяка партия и тя страда от липсата на качествени кадри. Да вземем пример с министерството на здравеопазването. Министър-председателят смени няколко здравни министъра, за да може що-годе неща да тръгнат, да започне здравната реформа, която нито правителството не искаше да се захваща. В случая с Найденов той е следствен и срещу него има образувано дело за извършени злоупотреби, което може нас гласоподавателите само да ни радва. Това показва политическата воля на ГЕРБ, че се бори с корупцията независимо дали са „наши хора“ или други. Във всяка партия се допускат кадрови грешки, важното е да се реагира бързо и да се върви напред. Да не би някой да си мисли, че ГЕРБ не е могла да опъни чадър над Найденов? Разбира се, но това противоречи на цялостната идеология на партията. Ето това е и съществената и разлика с другите партии, че контрола вътре е голям и тези, които бъдат уличени си заминават веднага и отиват на прокурор. Така трябва да бъде във всяка партия. За да налее още повече масло в огъня Мирослав Найденов публично се изказа, че наистина бил убеден, че Цветанов го е подслушвал, но нямал доказателства за това. Това на помня много на един стар виц станал популярен с  Тодор Живков. „Навремето се криел, но никой не го търсил“.

image

 

Много срс-та и накрая едно нищо….



image


Толкова много срс-та се изляха на повърхността и накрая нищо конкретно, с което да се атакува Борисов и Цветанов. На мен лично цялата ситуация ми прилича като в един стар арменски виц: „Попитали радио Ереван, вярно ли е, че Гарабед си е купил кола? Радиото отговорило: да вярно е, но не е Гарабед, а Киркор.Не е кола, а мотор и не си я купил, а го е сгазила.“ Такава е ситуацията с българските срс-та. Вярно ли е, че Цветанов е подслушвал? Вярно е, но не Цветанов подслушва еди кой си, а Станишев подслушва Борисов. И Станишев не пуска  сигнали до прокуратурата, а доноси. Мирослав Найденов се превърна от обвиняем в защитен свидетел. От кой всъщност го защитават? Кой го заплашва!? Този човек откровено лъже. Първо заяви, че изпратил жена си с децата в чужбина, а то се оказа, че живеел с любовницата си и бил пред развод. Човека иска да си кара меден месец. Кво пък толкоз. За съжаление на Мирослав Найденов няма как да се вярва, колкото и да му се иска. Напротив, чрез този запис стават достояние следните неща:

- Мирослав Найденов отивайки на гости на Борисов с Кокинов иска да получи индулгенция, тоест да му бъде прекратено делото и да бъде ликвидирана преписката. Това е престъпление и на Найденов трябва да му бъдат повдигнати обвинения.

- Шпионаж срещу министър- председателя на България, т.е. държавна измяна.
Странно защо прокуратурата не е повдигнала обвинение срещу Найденов, а го прави защитен свидетел. Парадокс, нали?
 

image


Защо се атакува тандема Цветанов – Борисов?

Идеята е да се разбие двуполюсният модел на управление на ГЕРБ, тандемът Борисов – Цветанов. По този начин се обезглавява партия ГЕРБ, която ще тръгне по стъпките на НДСВ. Това внушение става посредством срс-тата, че Цветанов атакува ГЕРБ, че той е лошият, злият гений, човекът, който унищожава партията са смешни и несъстоятелни. Както няколко пъти лидера каза, ГЕРБ е Цветанов, той е моторът на партията.

Кой печели? Атаката срещу ГЕРБ е позиция win-win.

От атаката срещу ГЕРБ печелят всички. Първо печелят малките партии като „Атака“, „ДСБ“, „ВМРО“, „Граждани за България“ и т.н. Но един печели основно. Това е БСП и финансово-мафиотският кръг около нея. Мафиотският кръг са Алексей Петров, Иво Прокопиев и всички близки „бизнесмени“, които гравитират около партията майка. В последните няколко дни в София се говори, че Иво Прокопиев иска когато дойдат на власт БСП да се обяви мораториум върху кредите за последните 5 години. Лично той дължи над 600 млн. евро, а с кликата около БСП стават няколко милиарда евро. Това може да стане факт, чрез изменение на закона в Парламента. Тогава банките ще трябва да обявят мораториум върху депозитите. Другото, което се говори е, че ще почне чистка по места и веднага ще бъдат поставени техни хора, за да може контрабандата да тръгне с пълна пара. БСП вече обяви, че ще премахне всякакви стандарти за храна, защото те са били причината за безработицата.  Весело, а?

Последствията от тези СРС-та са пагубни за МВР

МВР вече не функционира, голяма част от персонала, службите, техниката са осветени, а това означава само едно безпрепятствено функциониране на контрабандата и престъпленията. Тоест връщаме се 10 години назад в развитието си. Кому беше нужно да се обяви, че МВР има автомобили, с които било извършено подслушванията? Ами то се доказа, че не е с тези автомобили. Сега престъпността вече е добре информирана. Не случайно след падането от власт на ГЕРБ се появиха отвличанията. Това ще ни чака през следващите няколко години, кражби, липса на правосъдие.

Ще бъде ли 12 май 9ти септември? 

Това зависи от гласоподавателите, всеки си избира сам за себе си за кой ще гласува. Въпроса е много по-голям и екзистенциален „Ще я има ли България?“ след още едно управление на тройната коалиция БСП-ДПС- Граждани за България. В предишното си управление пратиха пенсионерите на море в пет звездните хотели на верните ни другари, в следващото няма да има изобщо кой да пратят!

А докато на нас ни се отвлича вниманието с евтин пиар на БСП, истинската тема остава някъде настрани. А това е поскъпването на тока. От началото на месец юли тока ще поскъпне с около 15% и в бъдеще ще продължи да поскъпва. Нещо повече никой не говори вече за делото на Росатом срещу България, а то вече е изтеглено от Париж в Женева, защото там руското лоби е много силно. Истината е, че тройната коалиция със своето управление вкара България в една огромна финансова-икономическа криза, чийто щети тепърва ще се увеличават. Бог да пази България!
 
(В статията са използвани материали от различни медии)




Гласувай:
36



1. born - Българският народ е народ от маз...
30.04.2013 09:45
Българският народ е народ от мазохисти. Това е голата истина.
цитирай
2. megafon - За съжаление сте прав,
30.04.2013 11:18
born написа:
Българският народ е народ от мазохисти. Това е голата истина.

аз бих добавил и крадлив.
цитирай
3. tutankhamon661 - megafon
30.04.2013 11:32

Един от многото абсурди в политическата ни действителност:

Скъсаха се да говорят, че Цветанов подслушвал, но не той вади флашка след флашка, включително от тоалетните на хората. Защо не обвиняват онези, които го правят? Защо няма осъдени?

Значи срещу ГЕРБ всичко е позволено - подслушване, подмяна на изборни резултати, лъжи, уличен натиск ... Обаче Борисов няма право дори една дума да каже по телевизията, понеже било "звездеене"! Та това е върха на мръсотията. Само гадни, долни хора могат да го смятат за "честно".
цитирай
4. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
30.04.2013 11:39

Сега видях, че разни говорят за Крумовите закони.
Крадеш, лъжеш ... - режат ти ръка.

Тези хора дават ли си сметка, че ако това стане реалност, те няма да имат крайници, с които да пишат по форумите? Явно не смятат, че лъжите им са .... лъжи /!!!!!/.
цитирай
5. kostas - tutankhamon661, В друга "телевизия "си - говори се за ХИПОТЕТИЧНОСТ И И АКО зад всяко АКО следва АКО няма да стигнаг памперсите !!!
30.04.2013 13:32
* tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
11:39

Сега видях, че разни говорят за Крумовите закони.
Крадеш, лъжеш ... - режат ти ръка.

Тези хора дават ли си сметка, че ако това стане реалност, те няма да имат крайници, с които да пишат по форумите? Явно не смятат, че лъжите им са .... лъжи /!!!!!/. *
цитирай
6. tutankhamon661 - kostas
30.04.2013 14:02

"Ако" не означава нищо. По същата логика можеш да представиш всяка клюкарка като Паисий Хилендарски.

Знаеш много добре какви дивотии говорят из Интернет. Hе ми казвай, че си толкова наивен, та да вярваш на всичко!

От друга страна: защо така избирателно? Едни могат да подслушват, а други не. Къде е справедливостта? Равнопоставеност?!

цитирай
7. staler - не знам колко голям е личния ти ин...
30.04.2013 17:51
не знам колко голям е личния ти интерес да пишеш оди за герб,но истинския проблем не е че два клона на мафията бкп--бсп и герб,са се хванали гуша за гуша.основното противоречие на политическата ситуация в бг е че интересите на мнозинството бълг.граждани не са политически представени и защитени от нито една съществуваща партия в момента.от тая гл.т.победата на герб на изборите ще е "пирова" и голямата веселба тепърва предстои.
цитирай
8. megafon - Затова
30.04.2013 18:12
staler написа:
не знам колко голям е личния ти интерес да пишеш оди за герб,но истинския проблем не е че два клона на мафията бкп--бсп и герб,са се хванали гуша за гуша.основното противоречие на политическата ситуация в бг е че интересите на мнозинството бълг.граждани не са политически представени и защитени от нито една съществуваща партия в момента.от тая гл.т.победата на герб на изборите ще е "пирова" и голямата веселба тепърва предстои.

основна вина има народа, не партиите.
цитирай
9. difcho - Извращения ,политическа погнуса и тотален морален упадък
30.04.2013 21:47
Все по малко хора си задават въпроси. Вече всичко ни се казва без въпрос.Никаква посока нямаме за нищо.Имам усещането че следващите протести ща са пагубни за хората и държавата.
цитирай
10. megafon - За съжаление извращенията
01.05.2013 20:54
difcho написа:
Все по малко хора си задават въпроси. Вече всичко ни се казва без въпрос.Никаква посока нямаме за нищо.Имам усещането че следващите протести ща са пагубни за хората и държавата.

продължават усилено в българската политика. Само обърнете внимание на предизборните обещания. Те са красноречиви от мин. заплата 600 до 1000 лева.
цитирай
11. batogo - Поздравления за постинга и за позицията!
03.05.2013 09:01
А що се отнася до БСП - тази мафиотска партия е черната дупка на България. Всичко потъва в нея и настъпва пълен мрак. Затова и резултатите от техните управления и коалиции са дупки в икономиката, манталитета и перспективите на страната... Който очаква нещо от тази партия или е голям гювечар или е глупак...
цитирай
12. born - не знам колко голям е личния ти ин...
03.05.2013 15:21
megafon написа:
staler написа:
не знам колко голям е личния ти интерес да пишеш оди за герб,но истинския проблем не е че два клона на мафията бкп--бсп и герб,са се хванали гуша за гуша.основното противоречие на политическата ситуация в бг е че интересите на мнозинството бълг.граждани не са политически представени и защитени от нито една съществуваща партия в момента.от тая гл.т.победата на герб на изборите ще е "пирова" и голямата веселба тепърва предстои.

основна вина има народа, не партиите.

Не бива да да се вменява вина само на народа. Понякога да си прост и неук е основна вина на обществото и най вече на манипулаторите.
цитирай
13. megafon - След като народа
04.05.2013 19:47
прави един и същи грешки по няколко пъти, значи не си е извел поука.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2552778
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031