Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.05.2013 11:31 - Коалиция в любовна тройка - БСП-ДПС-АТАКА, вече е факт!
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 12716 Коментари: 26 Гласове:
32

Последна промяна: 18.05.2013 13:57

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

 

Много хора биха се учудили на това, което се случва в нашата страна, как е възможно партии, които имат идеологични разлики да се коалират. Разбира се, ако самите партии имаха стриктна политика и спазваха собствените си идеологии не биха се коалирали никога. Тази ситуация е абсолютно абсурдна, как партия "Атака", които изповядват национализъм биха се коалирали с партия "ДПС". Отговора е за пари, за много пари. За съжаление българският гласоподавател отново стана излъган. Явно по-малката част от него е наистина много ограничен. Първо Пръмовица излъга своят електорат, а сега това ще направят "БСП", "ДПС" и "АТАКА". И ние очакваме от тези партии да защитават българските интереси? Как ще се случи това и по кой начин? По никакъв. Техните интереси само материални и дълготрайни. Тъй като Сидеров скача като петел срещу БСП и ДПС, той не може да се коалира пряко и да запази едновременно с това своите гласоподаватели без да ги разочарова. Как ще го направят тогава? Много елементарно! Ще направят "програмно правителство", ще продължат взаимно да се "плюят" и да играят театър, докато едновременно с това въртят далаверката.

Програмното правителство устройва и трите партии. Хем са се коалирали, хем не са и хем никоя от тях не носи отговорност.  Я виж ти, какво се случва. То това е идеята и на програмното правителство. В превод означава, че хем ще вкарат държавата в батака без да има негативи за самите тях и без да предават своите гласоподаватели. Изобщо от избори 2013 най-губещ се оказа народа, защото се успяха да разпознаят хората, които биха наистина защитавали интереса на държавата и просперитета на нейното население. Тези избори бяха и първите без директни диспути между отделните ръководители. За сметка на това доноси и компромати имаше в изобилие. Успяха да внушат на населението, че трите партии никога няма да се коалират, че ГЕРБ е най-лошото зло, което се е случвало на тази земя. Като капак на всичко това се намеси и прокуратурата, която все още не е образувала производство за нарушенията в деня за размисъл. Аз все още се чудя, защо прокуратурата не проследи докрай тези „истински бюлетини“ до избирателните урни? Защо свърши работата на половина? Кой има полза от тази ситуация и изгода, за да не се стигне до край?

 image


Сега след като изборите приключиха стана ясно, че БСП-ДПС-АТАКА са имали предварителни  намерения за евентуална бъдеща коалиция, под формата на програмно правителство.  В тази схема печеливши са само партиите участвали в управлението, а големият губещ е народа, който се остави отново да бъде излъган, но този път с участието и на „АТАКА“. Лично за мен тази форма на управление не е приемлива, колективната отговорност е равна на колективна безотговорност. След като тази тройна коалиция се повтаря (преди беше БСП-ДПС-НДСВ) явно и българският избирател не е поумнял. Лично моето мнение е, че временно правителство трябва да му бъде удължен мандата на управление и да бъдат съставени нови парламентарни избори. Иначе ще станем отново свидетели безхаберното управление на тройната коалиция! Бог да пази България!
 




Гласувай:
35


Вълнообразно


1. tutankhamon661 - megafon
16.05.2013 11:37

Разликата

1. ГЕРБ работят.

2. Всички останали прилагат апаратни игри, финтове, консултации - все думички, които са по-важни от реалните дела.

В един филм много ясно посъветваха нов политик - говорим, дрънкаме, ходим по коктейли ... Важното е хем да имитираме дейност, хем нищо да не свършим, за да имаме теми за разговор, оплакване, обвинения ...

А кой работи? Само ГЕРБ!

цитирай
2. ravramov - Уважаеми мегафон,
16.05.2013 12:08
ако Волен Сидеров не направи коалиция с ДПС и БСП, така както и каза, ще се извините ли на всички за обвиненията спрямо него? И вижте първо дали Вашите любимци не манипулираха и фалшифицираха изборите!?
цитирай
3. megafon - Благодаря за вашият коментар,
16.05.2013 13:27
ravramov написа:
ако Волен Сидеров не направи коалиция с ДПС и БСП, така както и каза, ще се извините ли на всички за обвиненията спрямо него? И вижте първо дали Вашите любимци не манипулираха и фалшифицираха изборите!?

оценявам вашият минус. Когато прокуратурата приключи с разследването ще се установи, кой е извършителят. По начина, по който тя реагира, некомпетентно и некадърно ме навява на мисълта, че никога няма да се стигне до крайния извършител на деянието. А вашият хубав Волен както обясняваше, че няма да прави коалиция с никой, особено с БСП и ДПС, така им стана първи ибрикчия. В България всичко е изкревено, даже националистическата партия е партия от палячовци, които просто се чудят как вземат властта. Няма да се учуда, ако документите за финансиране на Атака от ДПС се окажат истински след време!
цитирай
4. анонимен - ДПС отново плуват в размътената вода - те в такава вода
16.05.2013 14:23
могат да плуват.

"Атака" чака пак звездния си миг.

За целта до момента Волен Сидеров бавно продължава да си сваля гащите.

Очаквам до три - четири дни И ДА СЕ НАДУПИ ! :)
цитирай
5. dekost - Всички под ножа! Hе ми трябват крадливи политици.
16.05.2013 15:27
цитирай
6. megafon - Хубаво под ножа,
16.05.2013 15:45
dekost написа:

но някой трябва да ни управлява.
цитирай
7. kbalenciaga - Под ръководството на Червените олигарси
16.05.2013 19:10
с участието на техните слуги-медии, социолози, политолози, Боко Тиквата, Станишев, Лютви, Волен Сидеров, отвлякоха вниманието на българите, с тези 350 000 бюлитини!
А истината е, че големите измами се правят в РИК и ЦИК!

Григор Лилов разкри шокиращи факти, в предаването "Часът на Милен Цветков"!
2500 протокола, които не отговаряли по стандартите на австрийската компания SОРА!
Такова чудо те не са видели, в никоя друга европейска страна.
А знаете ли, че имало над 1000 подвижни избирателни секции?! Само за София те са били над 100!
2/3 от тези 2500 фалшифицирани протокола, идвали от тези подвижни избирателни секции!

Познайте дали тази информация ще я чуете по новините на Нова тв, БТВ, Барека тв ???
цитирай
8. raders - Всъщност, си проумял. За пари на...
16.05.2013 21:54
Всъщност, си проумял. За пари нашенецът е готов да се коалира и с дявола. А това, дето си лянка Сидеров е обикновена пукотевица, гъделичкаща електората с националистически настроения. Що се отнася до бг. гласоподавателя, той винаги си е бил достатъчно инфантилен. Така че, няма нищо чудно.
цитирай
9. bringo - Коалиция между трите партии няма да има, ще има подкрепа срещу парички
16.05.2013 22:30
Следващите четири години няма да имаме коалиционно правителство, а временни подкрепи на правителства, които често ще падат и ще се сменят в рамките на 42-рото народно събрание.

Какво излиза българи, ако изобщо може да ви наричам българи, вие отново избрахте старите боклуци на прехода и не очаквайте никаква промяна! Бе да бяхте вкарали поне една нова партия, която да е твърда опозиция на тия крадци, няма такова нещо, вие просто не сте българи. Идете в чужбина, тук вече няма пари за вас, а за политиците вие сте паразити, които точат от хазната за пенсии и заплати, както казва Бойко Борисов за пенсионерите.
цитирай
10. hopfen - И едните и другите са маскари...
17.05.2013 00:22
други ли казах, други просто няма, те са си едни същи маскари...
Няма и гласоподаватели в тази държава, има само гласоподавени и гласоудавени, чието спасение е само тяхна грижа...
цитирай
11. kbalenciaga - Не, не са маскари
17.05.2013 00:27

Маскари са били по времето на Алеко Константинов.
Днес Боко Тиквата, Гоце, Станишев, Лютви, Волен Сидеров, Иван Костов са смешници, палячовци, клоуни, участващи в този цирк под ръководството на Червените олигарси.
цитирай
12. alexs - Въпреки че не харесвам Борисов тези ...
17.05.2013 09:36
Въпреки че не харесвам Борисов тези са пълно фиаско ! Това е напълно безпринципна коалиция Волен да си сложи фес !Какво да ме учудва гледах един репортаж циганин на тениската му лика на Волен Сидеров!
цитирай
13. ravramov - До плюещите Атака!
17.05.2013 11:04
Уважаеми другари, които плюете Атака, кажете пред всички с какво се занимавате, вие и вашите близки? Та да видим тогава дали милеете за Родината или гоните лични облаги и далаверата! Волен Сидеров ясно заяви, че не подкрепя партии и политици, а действия, и така трябва и да бъде. Болшинството от нас, обаче, гледат собствения келепир и далаверата, и мразят Сидеров, защото ги изобличава, че делата им са лоши! Всеки, който погледа дори и един ден ТВ Алфа, а не оръдията за манипулация и дезинформация, т.е. казионните медии, ще му просветне за какво иде реч! Но другарите комуняги начело с Бойко си вършат "добре" работата и са зомбирали тотално народа! Бог да ни е на помощ!
П.С. Държа да подчертая, че никога не съм бил член на която и да е партия. Аз съм монархист по убеждение, но считам, че задължително трябва да се даде шанс на Атака, най-малкото поради това, че не са били в изпълнителната власт, имат ясна, постижима и обоснована програма, последователни са и изповядват светата Православна вяра! Справедливо би било да им се даде възможност, а другите вече ги видяхме какво могат, или по-точно - какво не могат!
цитирай
14. megafon - За съжаление сте прави,
17.05.2013 11:10
но в България избора се състои в това да изберем по-малкото зло. Затова все пак някой трябва да ни управлява и трябва да се гласува!
цитирай
15. ravramov - Уважаеми мегафон,
17.05.2013 11:30
"по-малкото зло" е също зло, то не е добро! Просто някой трябва да положи ДОБРОТО начало и защо това да не е Атака! За съжаление обаче, от 1944 г. до сега изборите в България се фалшифицират и на власт идват марионетките на мафията и олигархията, а не народните избранници! Моментът беше по време на протестите, когато всички единодушно трябваше да застанат зад Волен и той да бъде служебен прамиер. За краткото време до изборите Сидеров би показал какво може. Народът обаче проспа този момент. Той твърдеше, че не иска повече тези политици и партии, а на изборите какво стана? - народът забрави какво бе казал и така и не осъзна какво всъщност иска! Народът е просто тотално зомбиран, а мозъкът му е промит от гледане на сапунки, биг брадъри, шампионски лиги и др. подобни! Поздрави!
цитирай
16. kbalenciaga - ravramov, какви глупости пишеш?
17.05.2013 11:49

Нима не знаеш, че АТАКА и ДПС са марионетни партиии на Червените олигарси?!
Не знаеш, че умишлено и целенасочено са създадени да противопоставят българските граждани по етнически принцип?
ravramov, нима ти си забравил как 2 години Волен Сидеров лиза задника на Боко Тиквата???
цитирай
17. megafon - Вие добре ли сте?
17.05.2013 12:16
ravramov написа:
"по-малкото зло" е също зло, то не е добро! Просто някой трябва да положи ДОБРОТО начало и защо това да не е Атака! За съжаление обаче, от 1944 г. до сега изборите в България се фалшифицират и на власт идват марионетките на мафията и олигархията, а не народните избранници! Моментът беше по време на протестите, когато всички единодушно трябваше да застанат зад Волен и той да бъде служебен прамиер. За краткото време до изборите Сидеров би показал какво може. Народът обаче проспа този момент. Той твърдеше, че не иска повече тези политици и партии, а на изборите какво стана? - народът забрави какво бе казал и така и не осъзна какво всъщност иска! Народът е просто тотално зомбиран, а мозъкът му е промит от гледане на сапунки, биг брадъри, шампионски лиги и др. подобни! Поздрави!

Волен, Сергей и Местан са другата страна на една монета. А другата страна е ГЕРБ. И това се видя ясно на тези избори. Всички срещу ГЕРБ. Е какво му е по-различното на Волен? Нищо. Абсолютно нищо, от патриот и революционер стана ибрикчия.
цитирай
18. batogo - !!!:)))
17.05.2013 12:39
В по-неграмотната и по-голяма част народът не се научи да разпознава кой прави нещо за него и кой го краде и унижава. Когато се научи, ще живее по-добре. Дано този последен урок по духовна мръсотия, изнесен му от политическите хамелеони го вразуми най сетне, за да престане да се доверява на БСП и ДПС, които са сценаристите на българския провал и проводници на руско-турските интереси у нас.
цитирай
19. megafon - За пример вижте,
17.05.2013 17:13
как турската машина унищожава българските превозвачи, а ние нищо не правим. И какво чакаме да фалират бг превозвачите ли? И ние за благодарност ще направим тройна коалиция правителство! Смях, смях.
цитирай
20. megafon - Коалиция в любовна тройка
17.05.2013 18:06
и нали виждате какво се случчва на българо-турската граница. Българските интереси са предадени от самата ни държава, защото турци ни управляват. Дерзайте сега....
цитирай
21. tsvetamak - Ако има някой, който все още да се ...
17.05.2013 18:55
Ако има някой, който все още да се съмнява, че ни чака коалиция под прикритие между БСП, ДПС И АТАКА - тежко ни и горко! Но то вече ни е горко.
цитирай
22. megafon - За съжаление
17.05.2013 19:55
положението ще ни става все по-тягостно, а хората, които ще имигрират стават все повече и повече.
цитирай
23. lambo - АТАКА Е ВАЖНА ЧАСТ от ТУРСКАТА 5-та ...
18.05.2013 12:38
АТАКА Е ВАЖНА ЧАСТ от ТУРСКАТА 5-та КОЛОНА в БЪЛГАРИЯ.

Не е важно по какъв начин Атака ще докара ДПС на власт.
1) - като пряко и единно гласува за Орешко.
2) - като част от Атака гласува ЗА, други ПРОТИВ, а трети ВЪЗДЪРЖАЛ СЕ.
3) - като част от АТАКА се обявят за НЕЗАВИСИМИ ( тоя номер вече 2 пъти го играха).
4) - като купят част от ГЕРБ, и АТАКА остане встрани зад кадър.

И ПРИ 4-те ВАРИАНТА ТУРСКИЯ АГЕНТ СИДЕРОВ, ЩЕ ДОКАРА ДОГАН БЕЙ на ВЛАСТ.
цитирай
24. megafon - Официално "АТАКА" подкрепиха правителство
18.05.2013 13:55
на БСП. И сега един виц от мен. Отишал националистта Волен Сидеров на пленум на "АТАКА" с фес на главата и гордо заявява "АЛЛАХ АКБАР". Кой казваше, че АТАКА са националисти, сега да си удари главата в земята. Няма в света националисти да се обеденят с турска партия. Ей, това българите са големи серсеми....
цитирай
25. stamenmihalevski - Честно казано поведението на бъ...
20.05.2013 13:47
Честно казано поведението на българския избирател от началото на прехода до сега е доста странно. Всички получиха само по веднъж възможност да управляват - Филип Димитров, Костов, Симеон, Борисов... Всички но не и БСП, и ДПС, които сега ще получат 4-а(или 5-а не съм сигурен) възможност. И Димитров, и Костов, и Сакскобурготски, и Борисов бяха "изритани"(Борисов не точно изритан, но въпреки победата ще е в опозиция както изглежда) от избирателя след тяхното управление и впоследствие партийте, които ръководеха, "умряха"(ГЕРБ пак е изключение засега). Излиза, че според българският избирател всички имат право само на един мандат, за да покажат, че са можещи, след което са "унищожавани", заради слабото си представяне, а БСП и ДПС, които вече нееднократно са доказвали, че са лоши управници(лоши меко казано и дори по-лоши от другите "изритани"), им се гласува доверие пак и пак, и пак, и пак...
цитирай
26. stamenmihalevski - Някой ще каже, че това е протестен ...
20.05.2013 13:47
Някой ще каже, че това е протестен вот срещу Борисов, преди това срещу Симеон, Костов и Димитров. Е добре де, протестирайте си, щом не сте доволни, но защо отново се избира нещо, което 100 пъти вече сме избирали и никога хубаво не сме виждали от него? Защо протестирайки против ГЕРБ, НДСВ или пък ОДС си пускате гласа за БСП? В бюлетината от тези избори имаше 45 партии, но българинът си знае БСП... Е щом българинът си знае БСП и гласува само за "червени" партии, защото бил недоволен (всъщност от червените партии), значи мога да бъда почти сигурен, че бъдещето на България ще е "червено",... не "розово", а "червено"... Дано да греша... И още нещо - преходът ще свърши тогава, когато "червените" олигарси бъдат "изметени" от кукловодната си роля или тогава, когато те бъдат приети доброволно от народа като кукловоди, като управляващ елит. Като гледам поведението на гласоподавателите и липсата на активност на недоволните от прехода, ми се струва, че най-вероятно ще се случи второто и то даже май вече се е случило, така че честито на печелившите и моите съболезнования на губещите...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2564353
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930