Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.06.2013 11:26 - Делян Пеевски е шеф на ДАНС. Не, не е виц, а истина!
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 36315 Коментари: 44 Гласове:
47

Последна промяна: 14.06.2013 13:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Кой е той?

image


Делян Славчев Пеевски е български юрист, предприемач, медиен магнат и политик. Народен представител е от парламентарната група на ДПС в 41-то Народно събрание. Заедно с майка му, Ирена Кръстева, ръководят печатни издания и телевизии. Официално собственик на такива е само Кръстева, която е и съсобственик в най-голямата печатница в България — ИПК „Родина“. Пеевски е сочен от конкурентните издания и като собственик на редица разпространителски вестникарски дружества, без да има доказателства за това. От 14 юни 2013 г. е председател на Държавна агенция "Национална сигурност" (ДАНС).

image


През 2001 година Делян Пеевски става член на НДСВ, тогавашният министър на транспорта Пламен Петров го назначава за парламентарен секретар и му възлага да оглави борда на "Пристанище Варна" ЕАД - най-голямото пристанище в България, пост от който по-късно е освободен поради липса на образователен ценз. През това време той е студент по право в Югозападен университет „Неофит Рилски“. При правителството на Симеон Сакскобургготски майката на Пеевски, Ирена Кръстева, е шеф на Българския спортен тотализатор. От май 2005 година Пеевски е следовател в стопански отдел на Столичната следствена служба, макар че според закона за тази длъжност се изисква двегодишен стаж. Пет месеца по-късно е назначен за Заместник-министър на държавната политика при бедствия и аварии в правителството на Сергей Станишев. Там той наблюдава Държавния резерв. Става и член на междуведомствената комисия, която издава лицензите за търговия с оръжие.
 
Пеевски е член на ДПС, както и народен преставител от 14 юли 2009 година насам. От 29 юли 2009 е член на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред, а от 20 януари 2010 година член на Комисията по правни въпроси.
 
Има връзка с поп-фолк изпълнителката Цветелина Янева.

Това е цицат от "Уикипедия"

Кое е страшното в цялата тази история?

За първи път имаме назначено лице, за шеф на най-голямата ни полицейска служба, която отговаря за цялата национална сигурност - разузнаване, шпионаж, секретни операции, борба срещу престъпността и на нея е назначен човек от квотата на ДПС. На всичко отгоре няма никакв опит, не е бил в системата и е 100% парашутист! Ние каква държава сме питам аз? Българската или турска? Ако сме така нека го кажат официално, те гласоподавателите на "АТАКА" първи се обрязаха. Това, което се случва е в пъти по страшно от книгата "ТО" на Стивън Кинг. Националната ни сигурност е дадена в ръцете на етническа партия, а националистите от "АТАКА" отдавна станаха ибрикчии1. Това ли искаха българите? Да бъдат управлявани от коалиция по-лоша от старата тройна? Това е срам за всички национални герои, това е срам за народа. Делян Пеевски е неофициалният собственик на ТВ7 с главен ибрикчия Бареков.  Управлението на Орешарски ще се запомни като най-лошото в новата българска история. Няма правителство, което самото начало да е белязано от толкова много скандали. Българите дават ли си изобщо сметка, че това, което се случва с ДАНС и вливането на другата агенция в нея е създаването на политическа полиция за репресиране на хората, а не за преследване на престъпниците? А тепърва предстои увеличаване на тока с 10%. Българите за пореден път бяха излъгани и не знам какво още трябва да се случи, за да изринат това престъпно управление. Делян Пеевски е един шопар, нерез, който клати фолк певицата Цветелина Янева, която пък е известна с факта, че прави уникално скъпи видео клипове за българският пазар. Един нейн клип струва минимум 500К евро без да включваме бутиковите парцалки купени на безумни цени, които тя носи. С чий пари се купени и от какъв бизнес са придобити?! Сега какво да очакваме? Митьо Очите да бъде назначен за шеф на МВР, а братя Галеви да оглавят отдела за борба с организираната престъпност. Това щеше да бъде виц, ако не беше реалност. Нека всички от вас да се замислят как ще си платят зимната сметка за ток, защото простотиите, които този път тройната коалиция ще се извършат ще бъдат утроени. А издънките на министрите на Орешарски започнаха още от самото им начало на встъпване на длъжност. Това ли е управлението, което искахте? Нима това управление е по-добро от на ГЕРБ? Едните строяха и усвояха пари от ЕС, другите ако успеят да направят нещо за 4 години управление ще е истинско чудо, а още по-голямо чудо ще бъде ако изкарат и една година от мандата си! Сега очакваме да възкръснат всички престъпници в страната, който бяха преследвани от предишното управление, а както знаем Маргините вече са невинни!  Изобщо това управление ще бъде по-престъпно и от управлението на Луканов. Та какво вихте, Бойко бил мутра, а?

1. Ибрикчията е служител на султана, който сам извършва действията по подмиването и подсушаването на задните части на господаря си.






Гласувай:
49


Вълнообразно


1. zabavnata - Боже, боже...!
14.06.2013 11:38
Това не е държава. Какво се промени? Хора с неясно минало и съмнително настояще застават на ключови позиции в родното ФБР.
Вече нищо не ме учудва. Защо пък Азис да не е министър на културата? Удачно е при такъв подбор и "силна" конкуренция.
Орешарски сам ли взима решения или някой му диктува какво да прави?
цитирай
2. megafon - Да за съжаление
14.06.2013 11:39
zabavnata написа:
Това не е държава. Какво се промени? Хора с неясно минало и съмнително настояще застават на ключови позиции в родното ФБР.
Вече нищо не ме учудва. Защо пък Азис да не е министър на културата? Удачно е при такъв подбор и "силна" конкуренция.
Орешарски сам ли взима решения или някой му диктува какво да прави?

сте много права. България затъва още повече, впрочем като всяко управление на БСП!
цитирай
3. gadfly - ...
14.06.2013 11:42
Сега вие, гербери, ще търпите 4 години от собствената си манджа. Халал да ви е !
цитирай
4. megafon - За каква манжда става въпрос?
14.06.2013 11:57
gadfly написа:
Сега вие, гербери, ще търпите 4 години от собствената си манджа. Халал да ви е !

Това, което се случва ГЕРБ не са правили такива поразии. А това правителство прави гаф след гаф. Нима вие живеете на МАРС?
цитирай
5. vmir - Сега става ясно защо са наричали ГЕРБ "мутри" -
14.06.2013 13:54
за да обезсмислят думата, та да няма дума за тях. Както обаче най-големите простаци наричаха Бойко прост, така и най-големите мутри, парашутисти и калинки са се засилили днес към властта, а това няма да остане без последствия най-вече за гласоподавателите им, защото явно са безумно тъпи, за да са кадърни да се оправят в батака, в който ни завличат избраниците им.
цитирай
6. megafon - Първо имам против и това е факта, че ДПС е партия
14.06.2013 14:02
анонимен написа:
Алсолютно не съм съгласен с избора на Пеевски,но не защото е от ДПС. Вашият коментар на моменти си е направо расистки. Защо представител на ДПС да не може да бъде избран на сасъвто и да е пост в България. Конституционният съд узакони ДПС като политичека партия и припомнете си че осъди в ущръб на БСП тогава.
Делян Пеевски между впрочем има същата ракета носител като и Борисов-царя. Същата икономическа подкрепа в началото като и Борисов-ТИМ/Пристанище варна, Пумяна Желева:)/ Много хора го изкарват /Пеевски/ тъпанар, без опит и стаж, но позиците които заема в бизнеса и медиите говорят съвсем друго. Сега ще кажа защо съм против. Против съм защото новата му позиция е провокативна и според мен стряскаща. Трудно могат да бъдат скрити антипатиите на Пеевски от една страна -Цветанов и Борисов от друга. Не е трудно пък да се досети човек причината на антипатията след продължителен/3 години/ меден месец-Корпоративна банка. На повечето от нас не е нужен подобен антагонизъм...
Колкото до Маргините или кой да е от СИК не ги слагайте във враговете на Борисов. Има доста и снимков и дознателен материал за тези отношения:) Бъдете здрав!

която е на трето място по брой избиратели. Не е редно най-слабия да оглавява най-силната агенция на държавата и едновременно с това да е най-близко до всички държавни тайни. Знаем и миналото на Делян Пеевски, знаем и майка му чий интереси обслужваше и как те станаха богати. Аз не знам дали Борисов има връзки с ТИМ, но определено в това правителство има хора поставени от групировката ТИМ. Нека не забравяме кой всъщност създаде тези групировки. Пеевски е абсолютен тъпанар и няма никакъв опит. Справка неговата биография по-горе. А за Маргините лично Румен Петков каза, че това са наши момчета и не трябва да бъдат безспокоени. В цял свят, вземете за пример ЦРУ там шеф на агенцията е човек от системата, човек от самата агенция взимал преди това постове и е доказан и проверен професионалист. Тука имаме парашутизация!
цитирай
7. sande - Подигравка, гавра с българските граждани - и привърженици на БСП, и на ГЕРБ, и на Атака, и на ДПС!
14.06.2013 15:01
Защо точно Делян Пеевски?

Христо Бисерчов не се стърпя в примитивната си злъч и омраза към всичко "родно, българско и мило": "Боли ли, боли ли?"
цитирай
8. megafon - Браво на президента,
14.06.2013 15:43
поне една мъжка постъпка от негова страна! Отказа да назначи Деян Пеевски за шеф на ДАНС!
цитирай
9. zadobroto - ГАВРА С НАРОДА..--ИЗУМЕН СЪМ
14.06.2013 15:47
Подобно падение се очакваше , но това надмина всичко ...България стана Северна Корея в ЕС...Освен циганско гето , станахме и комунистическо---фашистко гнездо..Разгледайте само спокойно лицата на Пеевски Бисеров , Станишев , Лютви , на хиените от върхушката от БСП---вдъхват само отвращение , говорят за подлост , подмолност.....РЕЗИЛ..Лек ден...Бях остър , но не мога...А иначе съм душа човек...
цитирай
10. danailvdimitrov - И.Кулеков навремето казваше:"Сънувам, че живея в тъп виц"
14.06.2013 16:32
Е дойде време, да не сънуваме а да си живеем.

Ние сме анимационни герои, хора живеещи в шедьовър на Куентин Тарантино.

"...Сега какво да очакваме? Митьо Очите да бъде назначен за шеф на МВР, а братя Галеви да оглавят отдела за борба с организираната престъпност." - това е един добър сценарий за БГ-риалити. Има хляб в него!

Аз съм все пак оптимист - може да става и по-зле!

ПП.А беше време когато казвахме, че Бойко бил мутра, а...???
цитирай
11. getmans1 - "цитат от Уикипедия, пропуснахте Уикилийкс"
14.06.2013 17:39
Като чуя Уикилийкс обикновено се хващам за кобура именно заради БСП и ДПС , на тия другарчета им беше обидно премиера ББ да е там, а сега ползват сайта като "банка-кадри"!
Чувал съм че точно техния Р. Петков е изпързалял "чичо Сам" с данните за ББ и затова до живот ще гледа САЩ през "крив макарон"
А ТИМ са друга бира, помните ли вица:
- С кого граничи България, на Изток?
- С Кр. Премянов!
цитирай
12. bleckram - Националната сигурност в ръцете на ...
14.06.2013 17:42
Националната сигурност в ръцете на турците. Машата Пеевски ще рови жарта. Доган победи.
цитирай
13. alhimik1 - Абсурдът е пълен, фарсът е опасна игра с нацшоналната ни сигурност...ново априлско ли и ска този селянин от Дръндар, варненско, пак се скри умникътфилософ"
14.06.2013 18:05
Адмирам автора за смелата гражданска позиция, Б.Б. бил такъв онакъв, леле голям ташак извади Пеевски от торбата на ДПС, етническа партия отвсякъде...явно си искат белята, ибрикчията Сидеров трябва да бъде усмирен...
цитирай
14. ok3223 - Стига рева бе ...
14.06.2013 18:10
С какво Боко тиквата е по-добър от Пеевски.
С нищо. Този, никога не е бил мутра и не е строил магистрали, не е произвеждал и продавал амфетамини, не е бил човек на СИК.
Не ми е симпатичен, но работата му ще покаже, на какво е способен.
А щом е одобрен от ЦРУ, МИ-тата, разузнавателните служби на НАТО и ЕС, а тези хора не одобряват кого да е, без внимателна проверка и преценка,
и са го одобрили.
ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ СПОРЕД ТЯХ ГО БИВА ЗА ТОЗИ ПОСТ, ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС, и се надяват, че ще работят добре с него.
НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО, МЕГАФОНЕ.
ГЕРБЕРАСИТЕ го недолюбват.
СИГУР има защо.
цитирай
15. rvmarkov - Хората ще решат всичко много бързо като отново излязат на улиците
14.06.2013 18:11
Попитайте, г-н Б. Борисов.

цитирай
16. kbalenciaga - Какво странно има в това назначение? Вие в ред ли сте?!
14.06.2013 18:53

Когато Боко Тиквата назначи Румяна Желева за министър, вие нищо не казахте?!
Когато Боко Тиквата назначи Калинка да ръководи и разпределя милиарди, пак нищо не казахте?!
Когато Боко Тиквата събираше министрите по кръстовищата пак нищо не казахте?!
Когато бе назначена учителка по руски за кмет на София пак мълчахте?
Когато бе назначен прост физкултурник за министър нищо не казахте?!
Когато ви назначиха за министър председател такъв прост галфон като Боко Тиквата пак мълчахте?!
А СЕГА РЕВЕТЕ КАТО НА УМРЯЛО!!!
Вие наред ли сте, или имате нужда от лечение?!
цитирай
17. megafon - Ами Делян Пеевски
14.06.2013 19:39
ok3223 написа:
С какво Боко тиквата е по-добър от Пеевски.
С нищо. Този, никога не е бил мутра и не е строил магистрали, не е произвеждал и продавал амфетамини, не е бил човек на СИК.
Не ми е симпатичен, но работата му ще покаже, на какво е способен.
А щом е одобрен от ЦРУ, МИ-тата, разузнавателните служби на НАТО и ЕС, а тези хора не одобряват кого да е, без внимателна проверка и преценка,
и са го одобрили.
ТОВА ЗНАЧИ, ЧЕ СПОРЕД ТЯХ ГО БИВА ЗА ТОЗИ ПОСТ, ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ДАНС, и се надяват, че ще работят добре с него.
НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО, МЕГАФОНЕ.
ГЕРБЕРАСИТЕ го недолюбват.
СИГУР има защо.

си е мутра от едно време само, че облечен в бяла екичка. Г-н Пеевски е собственик на 1/3 от България с Цветан Василев. Никой няма да работи с него освен Русия.
цитирай
18. megafon - Имате нужда
14.06.2013 19:39
kbalenciaga написа:

Когато Боко Тиквата назначи Румяна Желева за министър, вие нищо не казахте?!
Когато Боко Тиквата назначи Калинка да ръководи и разпределя милиарди, пак нищо не казахте?!
Когато Боко Тиквата събираше министрите по кръстовищата пак нищо не казахте?!
Когато бе назначена учителка по руски за кмет на София пак мълчахте?
Когато бе назначен прост физкултурник за министър нищо не казахте?!
Когато ви назначиха за министър председател такъв прост галфон като Боко Тиквата пак мълчахте?!
А СЕГА РЕВЕТЕ КАТО НА УМРЯЛО!!!
Вие наред ли сте, или имате нужда от лечение?!

от медицинска помощ. За съжаление не мога да ви помогна.
цитирай
19. kbalenciaga - megafon, нима оправдаваш всички тези назначения???
14.06.2013 19:58

Оправдаваш Цецо Маймуната, като се смее на назначението на Пеевски, без да се замислиш, че той от прост физкултурник го направиха министър?!
И какво, за Ваще може, а за другите не?!

Толкова ли сте прости, та не разбирате, че това назначение на Пеевски е умишлено и целенасочено, за да ви поведат като овце да излезете да "протестирате"?!

Нима не виждате, че всичко това, целия този цирк се прави под ръководството на Червените олигарси, марионетки на които са Боко Тиквата, Делян Пеевски, Станишев, Кунева???
цитирай
20. megafon - Цецо маймуната
14.06.2013 20:06
kbalenciaga написа:

Оправдаваш Цецо Маймуната, като се смее на назначението на Пеевски, без да се замислиш, че той от прост физкултурник го направиха министър?!
И какво, за Ваще може, а за другите не?!

Толкова ли сте прости, та не разбирате, че това назначение на Пеевски е умишлено и целенасочено, за да ви поведат като овце да излезете да "протестирате"?!

Нима не виждате, че всичко това, целия този цирк се прави под ръководството на Червените олигарси, марионетки на които са Боко Тиквата, Делян Пеевски, Станишев, Кунева???

не е бил компроментиран. Цецо Маймуната не е собственик на 1/3 на България. Цецо маймуната няма връзки с Цветан Василев. Аз се учудвам как вие може да сте толкова сляп и ограничен! Какъв е Делян Пеевски никакъв. Един шопар, една свиня с майка Ирен Кръстева, която върти парите на ДПС. Всяко дете знае, че Делян Пеевски и Цветан Василев са хора на ДПС. Делян Пеевски е назначен от БСП-ДПС. Вие искате да кажете, че БСП-ДПС го назначяват, за да изкарат народа? Това е лудост.............
цитирай
21. kbalenciaga - Кой е сляп и ограничен?!
14.06.2013 20:28
След като ти, и подобните на тебе не разбирате, че Червените олигарси ръководят и БСП, и ДПС, и ГЕРБ, и ДСБ???
Че тези циркове като днешния, няма как да не са под тяхно ръководство?!
След като не виждате, че в тези циркове участват както Станишев и Орешарски, така и участват Боко Тиквата и Цветанов?!
След като не виждате, че днешното назначение на Пеевски е с цел да накара ограничените като овце, като стадо да се възмущават по форуми, блогове, да протестират "спонтанно" по площади?!

megafon, след всичко това, виждаш ли, разбираш ли кой е сляп и ограничен???
цитирай
22. bodymaker - Мотивите Ви са погрешни, не възражението
14.06.2013 20:29
.... мисля, че малко се измества акцента. Лицето Делян Пеевски е българин, с българско гражданство. Майка му е българка и баща му е българин. Няма значение, че е от квотата на БСП, това не го прави турчин. Ако беше например турчин от квотата на герб, тогава той българин ли щеше да е ? Не съдете хората по етноса, а по приноса им към управлението. Иначе, че е парашутист, парашутист е. Спор няма. На това основание и аз съм съгласен, че не му е там мястото, но другото е несъстоятелно. Не знам след всичко преживяно, как още Ви учудват такива неща. Огледайте се около Вас и си помислете колко от Вашите приятели също са парашутисти в някоя фирма или държавна администрация, ако не и Вие самите. И за да не оставям двоумение у Вас, то аз съм изцяло български гражданин и съм против това назначение, но мотивите ми са други, а това считам е най - важното за да ви придобие тежест и възражението.
цитирай
23. megafon - И от толкова много думи
14.06.2013 20:42
забравихте да напишете какви са ви мотивите?
цитирай
24. krassko - Утре ще раздават ибрици в централата на ДПС
14.06.2013 20:45
А в неделя ще обрязват...
цитирай
25. megafon - Днеска най-брутално
14.06.2013 21:32
беше пребита журналистката Люба Кулезич. От 4 години нямаше бити журналисти в България. Последният жестоко пребит беше Огнян Донев при времето на тройната коалиция. Сега отново е тя на власт!
цитирай
26. josarian - С ИЗБОРА НА ТАЗИ ГНУСНА ТОРБА С ЛАЙНА
14.06.2013 21:34
СЕ СБЪДВАТ НАЙ-ГРОЗНИТЕ НИ И СТРАШНИ СЪНИЩА. КОЙТО НЯКОГА СЕ Е ПРИБЛИЖАВАЛ НА ПОВЕЧЕ ОТ ДВА-ТРИ МЕТРА И Е ЧУВАЛ КАКВО ЧЛЕНОРАЗДЕЛЯ ТОЗИ ПРОСТ ДОБИТЪК ЩЕ МЕ РАЗБЕРЕ МНОГО ДОБРЕ КАКВО ИМАМ ПРЕДВИД!
цитирай
27. evrazol - Ба си аргументите. Той бил като Б...
14.06.2013 22:06
Ба си аргументите. Той бил като Бойко и за това можело. Е тогава защо трябваше да сменят Бойко? Или понеже този е НАШ, червен и тлъст - може??

Това назначение е брутална гавра с надеждите за някаква промяна към по-добро. Много брутална и типично червена гавра с народа. Те /БСП и ДПС/ откраднаха чрез подлогата Сидеров изборите и решиха, че всичко могат да си позволят.

Червените боклуци се изпедерасиха съвсем.
цитирай
28. shaffi - случващото е ужасно., тези интриганти в коалиция се окалпазаниха много яко
14.06.2013 22:09
Не е истина,както се казва , че ни се случва...жалко!!
цитирай
29. kbalenciaga - evrazol, нещо много си се объркал!
14.06.2013 22:29

Не може днес Пеевски да бъде назначен, защото приличал на Боко Тиквата.
Пеевски и други като него боклуци могат да бъдат назначавани сега, защото преди вие мълчахте, когато се назначаваха боклуци като Боко Тиквата и Цвък Цвък!
Анадън му?!
цитирай
30. megafon - Тъпотиите, което
14.06.2013 22:52
kbalenciaga написа:

Не може днес Пеевски да бъде назначен, защото приличал на Боко Тиквата.
Пеевски и други като него боклуци могат да бъдат назначавани сега, защото преди вие мълчахте, когато се назначаваха боклуци като Боко Тиквата и Цвък Цвък!
Анадън му?!
това правителство натвори за такъв кратък период от време победи по всички правила и държи лидерството. И това само за 1 месец, не ми се мисли какво би се случило ако 1 година продължи това?
цитирай
31. kbalenciaga - Още по големи тъпотии ще ви "натворят"!
14.06.2013 23:16

Като си затваряте очите, когато ви натрисат тъпаци като Боко Тиквата и Цвък Цвък. И като си затваряте очите, когато те "творят" абсурдни закони и правят идиотски назначения, така ще е !

Защото е ясно, че по сценарий, целта е това правителство по бързо да падне от власт. И пак да ви натресат Боко Тиквата!
Ама явно, така да ви правят на маймуни, на вас ви харесва?
цитирай
32. megafon - Ами от тези тъпотии вече
14.06.2013 23:24
kbalenciaga написа:

Като си затваряте очите, когато ви натрисат тъпаци като Боко Тиквата и Цвък Цвък. И като си затваряте очите, когато те "творят" абсурдни закони и правят идиотски назначения, така ще е !

Защото е ясно, че по сценарий, целта е това правителство по бързо да падне от власт. И пак да ви натресат Боко Тиквата!
Ама явно, така да ви правят на маймуни, на вас ви харесва?

България загуби 100 млн. евро от ЕС.
цитирай
33. skarif - Толкова ли са глупави?
14.06.2013 23:59
С какъв кураж направиха това, направо не е истина... Мислят народа за глупав, но те определено се саморазкриват като такива. Ако са искали да си осигурят абсолютна власт, поне малко от малко да се бяха прикрили- загрубяха им методите и забравиха да пипат с кадифени ръкавици. Сега вече на ачик- като бълхи на челото излизат. Ама хората няма да ги търпят. Не си ли дават сметка за вълненията и в съседните страни? Недоволството срещу олигархията взе да става някак международно. Ще прогледнем, ама късно ще е... Животът ни отиде... Поне за децата след нас да е по-добре... Не може вече с измами- това си има граници. Прекалено очевидно и на светло излезе всичко. Няма да ги бъде... Трябва да се мисли за алтернативи. И този път наистина. Защото, както днес казаха в едно предаване: "Няма България вече!". Драматично си звучи...
Хай със здраве...
цитирай
34. dinkov - Динков
15.06.2013 00:37
В управлението има няколко елементарни правила, едно от които е, че ръководителя, управителя, директора, кмета или министър-председателя е длъжен да създаде спокойна обстановка за да може да функционира системата.
Орешарски с цялото ми уважение към него, не мога да го разбера. По най-тъпия начин да взривяваш обстановката, вместо да я успокояваш. Да прощава но въпреки дългия му управленски и преподавателски опит да вземе да си прочете учебника по ТУНС (теория за управление на народното стопанство). Там между многото глупости е написано и това. А той за краткото му министър-председателствуване прави гаф след гаф. Ще ми назначава агенти на ДС за посланици, ще строй Белене, ще изменя закон заради един човек, егаси и глупостите. Това, че външният му министър приказва глупостите за посланиците, а Народното събрание изменя закона, него не го увенивенява. Той носи отговорността в момента, а не Станишев, Местан и Сидеров. Ако го използват за изтривалка и му диктуват постоянно какво да прави по-добре да си подаде оставката. Поне да си запази уважението и достойнството. Въпреки, че в момента повече от всякога от последните години ни е нужно работещо правителство. Назначаването на Пеевски мина границата. Жалка история.
Ицко
цитирай
35. marystaneva - На такива като kbalenciaga и ok3223 никога няма да им уврат дебелите чугунени глави...
15.06.2013 03:20
Чудно правителство си избрахте... Сега гордеете ли се със себе си? Едва ли… Но продължавате страхливо да мълчите… Или да плюете тук срещу хората, които не споделят вашето мнение... Защо не се погледнете в огледалото, да видим дали все още се харесвате?!

megafon написа:
Браво на президента, поне една мъжка постъпка от негова страна! Отказа да назначи Деян Пеевски за шеф на ДАНС!


Браво, ама със закъснение... Преди това онези промениха закона - вече не президентът назначава шефа на ДАНС, а парламентът. И си го назначиха.

Делян Пеевски е новият шеф на ДАНС. Но новият шеф на ДАНС е шеф и на огромна пропагандна машина - цяла медийна империя, а и ГДБОП вече ще е "под крилото" на ДАНС... Ей сега ще настане една демокрация и ще видим такава свобода на словото, че свят ще ни се завие...
...Всеки народ си заслужава управниците… Ако ние можем спокойно да търпим това, което се случва, доколко сме народ, е спорно… Население, населяващо някаква територия, наречена България… Аз отказвам да търпя!

http://marystaneva.blog.bg/politika/2013/06/14/gospoda-intelektualci-spite-li-ili-veche-vi-quot-nahraniha-q.1120013
цитирай
36. bringo - Е, нормално е-нали политическа партия ДПС е на власт, защо се учудвате?
15.06.2013 08:59
Как е "Атаката", продължава ли да подкрепя БСП и ДПС? Трябва да питаме атакистите как така се излъгаха да гласуват за тази партия, която е всичко друго, но не националистическа.

Колкото до Делян Пеевски, не се учудвам, те от квотата на ДПС ще имат и областни управители и то не малко. Изобщо видим ли ДПС на власт, ще има техни хора в цялата върховна власт, като се почне от министри, областни управители, шефове на агенции, шефове на държавни ведомства и всякакви други шефове, дори и на училища, също така и председатели.
цитирай
37. анонимен - Няма никакво
15.06.2013 09:52
разумно обяснение за този избор. Казвам го като човек, който нито е подкрепял, нито ще подкрепя Бойко Борисов!
цитирай
38. galicin - Шок и Ужас
15.06.2013 11:21
Операция Шок и Ужас е в действие...
"Shock and awe (technically known as rapid dominance) is a military doctrine based on the use of overwhelming power, dominant battlefield..."
За не ползващите английски превод:
- Шок и ужас (технически известен като светкавично господстващо положение) е военна доктрина която се основава на използването на непреодолимата мощ, господстващо бойното поле...-
Бойното поле е България и който си мисли че ще е само зрител дълбоко се заблуждава.
ДПС и БСП се готвят да смажат България и българския народ. Това действие с назначението на Пеевски за шеф на ДАНС е брутална наглост, нещо което накара десетки хиляди българи да излязат на улицата, смирени членове на БСП да надигнат глас и критикуват лидера на ПЕС, френския посланник да отиде в сутришен блок на Канал 1 и да каже че той и европейските му колеги са били "меко казано изненадани"...
Ако оставим на управляващите да им се размине тази поредна перверзия, това означава само едно - ние не заслужава да съществуваме.
цитирай
39. galicin - пропуснах
15.06.2013 11:24
Сканирах няколко коментара на ниво едноклетъчно от нещо си с прякор kbalenciaga.
Научило се е да пише, но това не бива да се поощрява при такива същества. Ако педофил си пусне обява тук, ще я оставите ли?
Трийте.
цитирай
40. kbalenciaga - marystaneva, защо лъжеш така просташки и толкова нагло?!
15.06.2013 11:51
"Чудно правителство си избрахте..."
Писал съм и тук в блог.бг, че марионетки на Червените олигарси са както боклуците Боко Тиквата и Цвък Цвък, така и боклуците Станишев и Делян Пеевски!

marystaneva, сега разбираш ли, че плоския ти и просташки опит за манипулация да ме причисляваш към БСП ИЗДИША ТОТАЛНО?!!!

А по долни боклуци, от по горе изброените са тези, които постоянно се опитват да манипулират, да мамят и да лъжат в интернет пространството, като по цел ден лижат задниците на такива като Боко Тиквата и Станишев!
marystaneva всички виждат ти от кои си!
СЕГА ВЕЧЕ СХВАЩАШ ЛИ, КОИ СТЕ ГОЛЕМИТЕ БОКЛУЦИ В БЪЛГАРИЯ???
цитирай
41. kbalenciaga - galicin, като си видимо ограничен и прост
15.06.2013 12:07

Поне се опитай да разбереш истината написани от другите!
Опитай се да разбереш, дали това назначение на Делян Пеевски не е умишлено и целенасочено, за да има такива "спонтанни" протести.
Трудно ли ти е да помислиш за това?!

Тогава има за какво да се притесняваш!
Това означава че от лакомия и егоизъм си изпростял тотално!
И идва момента, в който да плащаш заради това.
Разбра ли отрепко?!
цитирай
42. injir - Май имаме нужда от Европейско пр...
15.06.2013 12:22
Май имаме нужда от Европейско правителство. Нашите - не стават за нищо...
цитирай
43. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!
15.06.2013 12:28

Не помня скоро да е имало друг случай, в който хора от различни партии да са били обединени до такава степен. Абсолютно всички са срещу Делян Пеевски, включително комунистите. Показателни са спонтанните протести.

Този факт не може да бъде променен от турски подмятания като "Кой ще ви повярва, че е спонтанно?" Ако това не е спонтанно, не виждам кое е. Организират се хора от една партия, а сега се включиха всички - от цялата държава. Следователно няма как да е организирано.
цитирай
44. schumpov - Гласуваш с петолъчка в сърцето- ...
17.06.2013 15:48
Гласуваш с петолъчка в сърцето- получаваш фес на главата.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2552872
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031