Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2015 16:07 - Свален ли е с бомба А321? САЩ ние знаем, но няма да ви кажем......
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 2854 Коментари: 3 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
От няколко дена по западните медии и най-вече по заръка на САЩ и Великобритания се разпространява, че те разполагали с данни и имали "информация",че полетът на от Шарм-ел-Шейх на руската авиокомпания „Когалимавиа" е бил взривен.

На въпрос от руското външно министерство "Каква точно е информацията?", американците и великобританците отговорили "няма да ви е покажем, но знаем, че 100% истина". Това поведение много прилича на палаво дете, което е напляскано от баща си по дупето, а то продължава напук да прави на баща си.

Да си припомним какво се случи с полет MH17? На същите тези държави трябваше им близо 1 година докато стигнат до евентуални резултати и кой е изстрелял ракетата. И до момента не се знае със сигурност кой е и в официалният доклад има множество пробойни.

Искам да уточня, че нито американски, нито британски специалисти са присъствали на мястото на катастрофата, а още повече да са правили оглед на починалите пътници. Техните анализи се базират на "разузнавателна информация", но няма да я споделят. Всички ние помним разузнавателната информация на САЩ за Ирак, болницата в Афганистан и т.н., тоест тя не струва. Каква тогава им е целта? Основата цел е да настроят руското общество срещу Путин и да покажат, че руските технологии не струват. Да покажат на света, че САЩ имат най-силното разузнаване, но реалността е съвсем друга. И на последно място като леко отмъщение, че Путин отново е най-великият човек според ФОРБС.

Основната цел е една, че до момента Путин бележи страхотни успехи на геополитическата сцена и с намесата си Русия в Близкия Изток се постави начало на дълготрайно сътрудничество. Не случайно в САЩ се появиха статии, които критикуваха Обама, че Русия е изместила САЩ по влияние.

Отказа на САЩ и Великобритания да споделят разузнавателна информация с Русия е знак, че отношенията между тях се обтягат и кризата ще се задълбочи. Със сигурност Европа допусна грешка като заигра свирката по САЩ, за да изолират Русия и до момента тази тактика не е успешна.

Дали ще разберем истината за полет А321? Аз мисля, че е въпрос на време е това да се случи и да. И Русия и Египет имат интерес да излезе истината на бял свят. Но за сега надцакването продължава и да видим чии нерви първи няма да издържат.




Гласувай:
7


Вълнообразно


1. ssvetozar - Сваленият самолет не е руско производство.
06.11.2015 18:07
" Основата цел е да настроят руското общество срещу Путин и да покажат, че руските технологии не струват."

Така че не става въпрос за руски технологии.
цитирай
2. megafon - Не е руско,
07.11.2015 00:12
ssvetozar написа:
" Основата цел е да настроят руското общество срещу Путин и да покажат, че руските технологии не струват."

Така че не става въпрос за руски технологии.

Така извадено от контекста се има предвид, че руското разузнаване, което работи с изцяло руска техника не струва.
цитирай
3. megafon - Да и това най-вероятно е така, след като
07.11.2015 17:04
kushel написа:
Според мен това е израз на нескрито злорадство, че съперникът е уязвим все пак, защото има и сериозно съмнение дали САЩ реално се бори срещу ИД или тайно ги поддържа.

преди няколко месеца лично Путин отправи риторични въпроси към САЩ и Обама. След като са толкова могъщи как не могат да открият кой купува петрола на ИСИЛ?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2565520
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930