Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2016 14:28 - Как да се справим с мигрантите най-хуманно, бързо и лесно!
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 12511 Коментари: 26 Гласове:
20


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Ето такива статии и такива клипове ме накараха дълго време да размишлявам по темата.

Какво трябва да ги правим бежанците, които са дошли да ни ограбват, изнасилват, убиват?

 Не беше лесно докато измисля какво точно ЕС трябва да ги направи въпросните мигранти. Да ги върнем обратно? Къде да ги върнем? В коя държава? Ние даже не сме сигурно те точно от коя държава са? А тя дали ще си ги иска обратно? Кой ще плати сметката по тяхното депортиране? Това са много сложни въпроси, чиито отговори могат да бъдат много скъпи, неточни и нефективни.

Аз предлагам "три кръгова тестова система (три степенна оценителна система)", която да бъде следната:

1. Разделяме хората с деца и ги пращаме в специален лагер за временно настаняване на бежанци. Там престоят ще бъде 6 месеца и ще е задължителен за всички, които искат да влезнат в ЕС независимо в коя държава. Тук е мястото където се правят пълни медицински прегледи от доктори жени, за да могат да свикнат с това, че женският пол в ЕС е равнопоставен на мъжкият пол. В момента , в който надигне глава бежанеца и не бъде съгласен с условията, ще бъде обратно върнат в държавата, от която е дошъл. В случай, че е неизвестна ще бъде изпратен в трудов лагер където ще трябва да работи, за да остане в тази държава и отново ще бъде тестван през 3 месеца как върви неговата интеграция. Когато специалистите преценят този човек ще бъде пуснат да се развива в обществото. Разбира се, хората които са интелигентни, образовани ще изминават тези етапи в пъти по-бързо и по-лесно. В лагера ще бъдат забранени дрехи, които подчертават тяхната религиозна същност - бурка, хиджаб и т.н. Забранено е да се носят бради от типа "Аз съм вярващ мюсюлманин".

 2. Втората степен е много по-интересна. Тука ще бъдат пращани само мъжете независимо от тяхната възраст. Те отново ще бъдат подлагани на пълни медицински изследвания отново и само от жени доктори, за да почнат да уважават жената като равнопоставен човек. Тук проверките ще бъдат по-детайлни и ще се проверява тяхната психическа издръжливост и устойчивост, дали са потенциални убийци, изнасилвачи, крадци и т.н. Също така ще се прави оценка на тяхната религиозност, до колко са вярващи, фанатизирани и поддават ли се на религиозна манипулация. Ако се прецени, че са твърди рискови отиват в следващият лагер където се събират на куп с първа степен от тестовата система.

 
3.  Всъщност в тази система са мигрантите, които са вече извършители на някакви престъпления и в зависимост от техните престъпления и тяхната квалификация ще понасят различни санкциите. Тук отново се минава през различните задължителни медицински изследвания, отново само от женски персонал и отново ще се прави оценка на тяхното психическо състояние. Новото тук е, че най-тежките престъпления ще бъдат наказвани не със смърт, а с превръщането им в донори. Да, правилно прочетохте всеки един мигрант извършил тежко криминално престъпление по смисъла на НК на държавата членка на ЕС ще му бъде дадена доброволна възможност да изкупи своите грехове като се превърне в донор на органи. В ЕС и по света има стотици хиляди хора, които имат нужда от трансплантация на орган. Смятам, че това е уникална възможност на всеки един престъпник спрямо нашата религия (Християнството) да получи възможност да си изкупи греховете и така да влезне в Божието царство. Разбира се, че той ще има и възможността да откаже, но алтернативата ще е да лежи доживотно без право на помилване, което е в пъти по-жестоко от това, да дариш живот на някой непознат и да получиш възможността да изкупиш греховете си. Така изпълнена третата система ще подпомогне естественото регулиране на мигрантите, после може да се приложи и за гражданите на ЕС, а защо не е и по целият свят. Така ще се решат проблеми натрупани с десетки години, ще се подпомогне донорството, а самите престъпници ще могат да получат най-висшата форма на човешкото съществуване - възможността да си изкупят греховете чрез дарение на собствените си органи.

Смисълът на човешкият живот е да обичаш ближният си е да не нараняваш хората около теб. На този етап моето предложение изглежда страховито, може би и чудовищно, но е много правилно. Така хиляди хора ще получат нов живот, убеден съм, че престъпността рязко ще намалее, даже ще достигне по-ниски нива от тези на Саудитска арабия и хората ще живеят, може би в една изкуствено наложена хармония, но все пак трябва от някъде да се започне и е някакво начало, за по-добър все общ живот.

 




Гласувай:
23


Вълнообразно


1. dekost - Правилно.
11.01.2016 17:41
Ако не се направи нещо подобно, цяла Европа ще се срине. Бежанците не мога да прецакват живота на европейците. Като са в нужда, нека се съобразяват. Да не говорим за откровените терористи - те нямат нужда от помощ.
цитирай
2. megafon - Благодаря, изхождайки от старата
11.01.2016 17:44
dekost написа:
Ако не се направи нещо подобно, цяла Европа ще се срине. Бежанците не мога да прецакват живота на европейците. Като са в нужда, нека се съобразяват. Да не говорим за откровените терористи - те няма нужда от помощ.

максима, че криво дърво се оправя, крив човек не е, затова е хубаво поне да влязнат в нужда :-)
цитирай
3. staler - добре си го измислил. от това което ...
11.01.2016 18:06
добре си го измислил.от това което остане след донорството може да се прави каима,също така.....
цитирай
4. ferk - Защо да е чудовищно? Дошли са в чужда ...
11.01.2016 18:44
Защо да е чудовищно? Дошли са в чужда държава, носят заплахи и зарази. С цветя ли да ги посрещнем?

Тук има едно момченце, Мишев или Глишев, нещо подобно беше. Такива като него все искат да се правя на европейци, но ангажират другите. Hе себе си. Айде той да вземе бежанец в дома си, да опипат жена му, да изпразнят хладилника. Тогава да видя кое ще грабне, цветята или пушката.
цитирай
5. olivie - Аз предлагам нещо по - просто
11.01.2016 19:39
Задължителна палпация на простата от лекарКИ при снемане на първия здравен статус. Така ще минат без такъв преглед само жените. Дори и ЛГБТ лиготийниците няма да могат да симулират липса на такава.
цитирай
6. raders - :) Освен това всеки от тях трябва ...
11.01.2016 19:44
:) Освен това всеки от тях трябва задължително, присигайки в Европа, да избръсне ходжата без сапун, да целува ръка на попа, да изяжда поне по двеста грама сланина на ден, да изпива по литър вино, да се пребърсва с листове от корана, да пръдне в джамията и като срещне жена по пътя, да и изпее "О солей мио". Древните римляни имат една строга максима: "Si vivas Romae, romano vivito more!" - тоест: Живееш ли в Рим, живей като римляните!
цитирай
7. zaw12929 - Разумно, но. . . управниците нехаят
11.01.2016 21:01
Разумно, но... управниците нехаят
цитирай
8. asthfghl - ...
11.01.2016 21:34
Това с изкупуването на греховете чрез даряване на части от собственото тяло като принцип в християнството за пръв път го чувам, честно. Не бях го срещал досега в Библията. Би ли ме упътил към някое конкретно място в Светото писание, където се споменава?
цитирай
9. megafon - В Библията има много
11.01.2016 21:44
asthfghl написа:
Това с изкупуването на греховете чрез даряване на части от собственото тяло като принцип в християнството за пръв път го чувам, честно. Не бях го срещал досега в Библията. Би ли ме упътил към някое конкретно място в Светото писание, където се споменава?

неща написани за покаянието. Ние просто ще им покажем пътят на покаянието към спасението на собствената си душа. Това в случая ще стане като си дарят органите (доброволно) или ще си седят в завтова с доживотна присъда!

"Покаянието е голямата и първа тема на Библията. Тя е първа и главна основа на християнския живот. Ти може да си член на някоя църква, без да си се покаял, но ти не можеш да си християнин без покаяние.
Покаяние е първата длъжност, начална стъпка, без която няма християнски живот.
- Покайте се! - говореше Иоан Кръстител. И те му отсякоха главата.
- Покайте се! - викаха апостолите и те ги убиха.
- Покайте се! Покайте се!

Това е нуждата ни днес. Защото без покаяние няма спасение, няма Спасител, няма небе, няма рай. Без покаяние няма радост, няма песен, няма победи в христинския живот."
цитирай
10. asthfghl - 9.
11.01.2016 23:10
Каква е връзката между покаяние и даряване на органи? Възможно ли е в случая да бъркаш понятията "покаяние" и "изкупление"? Струва ми се, че очакването ми да те видя да цитираш къде в Библията се споменава изискване за даване на част от собственото тяло като изкупление, ще се окаже напразно - поради простата причина, че според християнските принципи, човешкото тяло е свято и неприкосновено.

И къде е мястото на прошката като християнска добродетел в твоята схема, където който не си дари органите е обречен на вечно гниене в затвор без право на изкупление? Тук прошката някак бива опорочена.

Да не говорим пък колко силно влизаш в ерес, като поставяш материалния откуп (телесни части) като залог за моралното изкупление.

И като се позоваваш на християнството по повод третирането на нехристияни, ти не се ли опитваш да покръстиш тези нехристияни в християнството? Тогава защо толкова критикуваме мюсюлманите, задето Корана им нарежда насилствено да помохамеданчват друговерци, след като в собствения ти план на практика присъства принудителното покръстване чрез подчиняването на нехристияни на християнските закони (колкото и измислени и несъществуващи в Библията да са те)?

И къде остана принципът на разделение на светското начало в държавата и религиозното начало? Как така изведнъж предлаганите от теб закони (подчертавам: светски закони на уж светски държави) изведнъж получиха за основа религиозни принципи, залегнали в една конкретна религия? Умишлено ли се опитваш да смесиш светското с религиозното? Това е меко казано смущаващо. Защото тяхното разделение е в основата на съвременната цивилизация, от която се предполага да сме част и ние.

Ако позволиш на религиозното да диктува светското, тогава какво би отличавало нашето общество от такива мракобесни теокрации като Иран и Саудитска Арабия например, където част от твоите предложения вече отдавна са на практика приложени?

Малко храна за размисъл...
цитирай
11. tutankhamon661 - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
11.01.2016 23:50

На всички, които смятат, че се постъпва неправилно или жестоко с мигрантите, предлагам да дадат жените и децата си за забавление на пришълците. Един иска да чука, друг да плюска, трети - друго. Нека им дадат нещо от себе си, а не да викат на останалите ''Дайте /пари, телесна дупка и т.н./... Търпение ..."

Браво на Русия! Единствената държава, която нагъна терористите и се държи адекватно. Напълно съм съгласен с думите на Путин, че свалянето на руския самолет е удар в гърба. А бездействието на САЩ и подкрепата им за Турция ме издразниха адски много. Как ли ще ме убедят, че турци и американци не търгуват с ИДИЛ? Не и със сегашното си абсурдно поведение.

цитирай
12. staler - е. . . след шегите да кажем и нещо с...
12.01.2016 04:38
е...след шегите да кажем и нещо сериозно.....ако има някои неадекватен в цялата история това е машинистката на локомотива на еуропа меркел,помощник машиниста оланд и др знаини и незнаини железничари...
цитирай
13. getmans1 - Откровен фашизъм, и само се преб...
12.01.2016 06:40
Откровен фашизъм, и само се пребройте все отбор юнаци, ревлювци за права и свободи по Руско му!
цитирай
14. olivie - Либераст
12.01.2016 08:49
В превод - либерален педераест.
цитирай
15. getmans1 - Хуманоид-фашизоидорашист, превеждай си го сам ...
12.01.2016 09:38
olivie написа:
В превод - либерален педераест.


... ревахте за фалшивите жестокостите които си измисляхте в Украйна, наричахте хората фашисти, всъщност ти си такъв, затова и подкрепяхте рашиста Путин.
Луда работа, по-точно изродска!
цитирай
16. getmans1 - Да за дебилите, одобряващи такива изроди!
12.01.2016 09:40
staler написа:
добре си го измислил.от това което остане след донорството може да се прави каима,също така.....

цитирай
17. getmans1 - Мегафоне, съжалявам, че някога те ...
12.01.2016 09:42
Мегафоне, съжалявам, че някога те четях и одобрявах! Някога!
цитирай
18. tutankhamon661 - getmans1
12.01.2016 13:37

Не си прав. Според теб още колко трябва да изтърпим не само ние, а цяла Европа? Не виждаш ли, че ни заливат вълни от подивели полуживотни? Грабят, бият, изнасилват, за мръсотията да не говоря. Те не молят за помощ, а я изискват, което е близо до рекета. За капак не желаят да спазват правилата в държавите, където са отишли, а превръщат местните жители в затворници в собствената им родина. Докога? Още колко?

Имам двама племенници и всеки ден се чудя дали ще се приберат от училище. Представям си какво й е на майка им, т.е. на сестра ми. Нима е нормално и приемливо?

За толерантност можем да говорим спрямо хора, които не пречат, съобразяват се, не тормозят останалите. Бежанците правят точно обратното. Ако те не заслужават описаното в постинга, значи трябва да оправдаем дори най-долнопробния престъпник, защото и той може да плаче с горещи сълзи.

Единственият расизъм, който виждам, е спрямо българите. Докога?

цитирай
19. koshmar - редно ли е да иима ксенофобия на първа страница, за да не река нацизъм
12.01.2016 13:59
Ксенофобия (от гръцки: ξένος – 'непознат, чужденец' и φόβος – 'боязън, страх') означава постоянна, подчертана ненавист, страх или враждебност спрямо чужди неща, обикновено хора, но също така и приемани за чужди културни единици — артефакти, идеи и др. Ксенофобията е свързана с възприемане на чуждите (непознатите) като неразбираеми и поради това опасни и враждебни
цитирай
20. getmans1 - Грабвай тогава ножа и юруш на бъбреците, дробовете и да не забравиш, два три бидона кръв, тя повече от злато е!
12.01.2016 14:20
tutankhamon661 написа:

Не си прав. Според теб още колко трябва да изтърпим не само ние, а цяла Европа? Не виждаш ли, че ни заливат вълни от подивели полуживотни? Грабят, бият, изнасилват, за мръсотията да не говоря. Те не молят за помощ, а я изискват, което е близо до рекета. За капак не желаят да спазват правилата в държавите, където са отишли, а превръщат местните жители в затворници в собствената им родина. Докога? Още колко?

Имам двама племенници и всеки ден се чудя дали ще се приберат от училище. Представям си какво й е на майка им, т.е. на сестра ми. Нима е нормално и приемливо?

За толерантност можем да говорим спрямо хора, които не пречат, съобразяват се, не тормозят останалите. Бежанците правят точно обратното. Ако те не заслужават описаното в постинга, значи трябва да оправдаем дори най-долнопробния престъпник, защото и той може да плаче с горещи сълзи.

Единственият расизъм, който виждам, е спрямо българите. Докога?


цитирай
21. kuschel - От границата на право в Дахау. Те ...
12.01.2016 14:47
От границата на право в Дахау. Те вероятно и затова са ги поканили. Иначе няма логика. Или за роби или за сапун, това са алтернативите, като се е стигнало вече до това положение.
цитирай
22. ivoki - КАКВА Е РАЗЛИКАТА С ХИТЛЕР И СТАЛИН, ...
12.01.2016 15:07
КАКВА Е РАЗЛИКАТА С ХИТЛЕР И СТАЛИН, ПИНОЧЕТ ?????
цитирай
23. tutankhamon661 - getmans1
12.01.2016 15:41
Преиначаваш думите ми. Аз не ги държа тук насила - могат да си тръгнат, когато пожелаят. Докато нацистите и сталинистите са прибирали хора от собствените им домове. Сещаш се, че разликата е огромна. Всъщност изобщо няма прилика.

Влиза някой с взлом в собствения ти дом. Теб пребива, изнасилва жена ти, ограбва парите. Ти какво ще направиш?

1. Ще му кажеш ''Аз съм толерантен, разбирам те. Потърси още нещо да откраднеш, ако ти харесва. Ще гледам безучастно и даже мога да ти ръкопляскам.''

2. Или ще направиш нещо, което да попречи на варварството му?

Когато думите се преиначават, има последствия: нацистите вече се групират. Ще стане страшно. Tова е резултатът от криворазбраната толерантност.

цитирай
24. megafon - Eто днеска
12.01.2016 19:45
поредното убийство на 18 годишен във Враца. Сега ако имаше такова наказание, двамата братя щяха да бъдат съдени по бързата процедура и на бързо за трансплантация. По принцип в християнството трябва да има покаяние. България като държава изповядваща християнската религия не виждам нищо лощо ако хората, които са виновни за тежки криминални деяния им биват взимани органите. Тъй като те самите не разбират постъпката си нищо, че са вменяеми ще им бъде направена услуга да спасят собствената си душа като дарят органите си преживе. Не забравяйте, че медицината до голям степен дължи днешното си развитие благодарение на Хитлер и неговите експерименти.
цитирай
25. asthfghl - 24.
13.01.2016 08:52
Пак каза покаяние. Повтарям въпроса, понеже предния път някак удобно го избегна:

Каква е връзката между покаяние и даряване на органи? Възможно ли е в случая да бъркаш понятията "покаяние" и "изкупление"? Струва ми се, че очакването ми да те видя да цитираш къде в Библията се споменава изискване за даване на част от собственото тяло като изкупление, ще се окаже напразно - поради простата причина, че според християнските принципи, човешкото тяло е свято и неприкосновено.

И къде е мястото на прошката като християнска добродетел в твоята схема, където който не си дари органите е обречен на вечно гниене в затвор без право на изкупление? Тук прошката някак бива опорочена.

Да не говорим пък колко силно влизаш в ерес, като поставяш материалния откуп (телесни части) като залог за моралното изкупление.
цитирай
26. olivie - Анормален боклук, сега си взел да четеш между редовете най - после
13.01.2016 16:00
getmans1 написа:
Мегафоне, съжалявам, че някога те четях и одобрявах! Някога!

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2552834
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031