Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2016 16:55 - Фрау Изперкел (Меркел) трябва да бъде съдена за предателство към Европа и ЕС!
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 15022 Коментари: 35 Гласове:
10


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Докъде стигна ЕС в неговото си развитие с водената външна политика от фрау Изперкел? Преди няколко дни DW публикува статия, в която цитира германският съд, че не трябва да бъдат връщани бежанци в България и Унгария, защото сме били “несигурни страни“.

Уау, какво излиза? Че едва ли не в България индивидите населяващи тази държава са пълни престъпници? Моето мнение, а и на хората около мен е, че има нещо такова, но не е точно така. В България като всяка държава в ЕС има ширеща се корупция и битова престъпност. Не е сега моментът да напомням за скандала във Фолксваген, защото до момента виновни и осъдени няма! Нека да проследим на бързо хронологията на събитията, в която ще стане ясно, че българите са по-мъдри от немските си събратя.

Затова нека да направим едно кратко и много обобщаващо въведение.

Как започна кризата в Сирия? Тя започна с появата на ДАЕШ (Ислямска държава), която представлява бивши военни фракции основно идващи от Ирак и Либия след като тамошните режими паднаха и янките ги бяха вече „демократизирали“. Започвам да си мисля и да се убеждавам, че когато тези режими съществуваха, животът в Света беше по-мирен и съответно в Близкият Изток хората живееха по-спокойно. А бяха управлявани от диктатори.


Да се върнем отново на темата за канцлера Меркел и бежанците. Още през 2014 година имаше един доклад на частния институт по геополитически анализи „Стратфор“, в който много добре описваха ситуацията в Близкият Изток и предстоящата мигрантска вълна.  Какво направи Европа и ЕС в частност? Абсолютно нищо. Първите, които почнаха да се чувстват застрашени от това бяха Русия, защото терористичните групи много лесно можеха да се прехвърлят на руска територия.


Въпросът тук е „Защо фрау Изперкел канеше имигрантите в Европа, а седмици по-късно ги гонеше обратно там откъдето са дошли?“ Тази сцена от 2014 година се разиграва до ден днешен поне 5 пъти или толкова клипа намерих в интернет за този период и това през няколко месеца. Първо ги кани, после казва, че Турция, България, Гърция не пазят достатъчно добре границите, после обяснява, че ще ги връща обратно там откъдето са дошли и така 5 пъти до ден днешен. Аз като всеки един човек се интересувам от тази ситуация, защото тя с всеки изминат ден ескалира и от изкуствено създадена имигрантска криза ще се превърне в широк военен конфликт. Въпросът ми е: „Меркел шизофреник ли е? И ако, да защо още е на власт. Другият ми въпрос е ако не е шизофреник, ще бъде ли съдена за предателство към немската нация и ЕС?“ Чакам с нетърпение да разбера развоя на ситуацията след като сдаде властта. Убеден съм, че няма да бъде преизбрана и също толкова съм убеден, че в момент, в който бъде свалена от власт ще бъде разследвана за всички тези деяния.


ЕС е най-богатата икономическа организация в света с бюджет от стотици милиарди. Как е възможно такава могъща и силна организация да допусне толкова лесно да бъде съсипана отвътре? Поредният пример е масовото изнасилване в Германия, Швеция и Финландия, в което държавата е съучастник, защото тя прикрива деянията  на мигрантите. Собствената ти държава извършва престъпление към собствените си граждани. ЕС, организацията, която защитава правата на хората, не защитава собственото си население. И всичко това с богословията на г-жа Изперкел. Наистина ли е куку канцлерът на Германия? Защо другите държави се водят от нейната свирка? Няма отговор! Дори немските медии, които си позволиха да критикуват фрау Изперкел бързо бяха заглушени и статиите свалени от сайтовете. В Германия действа информационна завеса, на която и Сталин би завидял. Не знам дали повече от вас ще си спомнят случаят когато български граничар застреля мигрант, който го беше нападнал. Дори в западните медии жестоко осъдиха българската държава, че сме в 20 век, както и поредният бълвоч на
DW. Колко е лицемерно. Самите те учат нас на фалшив морал и фалшива норма на поведение, а самите те са затънали дълбоко, дълбоко в лайната.


До кога Меркел ще управлява целият ЕС и не ли време тя да бъде свалена? Честно и искрено се надявах социалдемократите да се оттеглят от властта както и бяха обещали. Да, обаче бързо си промениха мнението или по-скоро немската машина бързо ги натисна. Ако Европа иска да се спаси трябва първо да изолира Германия и второ Меркел бързо трябва да бъде свалена от власт. И ЕС заедно с Русия и независимо от САЩ и Турция, трябва бързо да приключат конфликтът в Сирия, за да може да се започне към следвоенното възстановяване. Това е единственият път Европа бързо да се освободи от мигрантите насилници. След като се приключи с този проблем, Турция е следващата държава, която трябва да бъде поставена в пълна и безмилостна изолация. Управлението на Ердоган освен, че застрашава цяла Европа и в конфликтът със Сирия го доказа, Турция върви към силен феодализъм и неосманизъм. Такива ситуации като Ердоган да плаши, изнудва за пари ЕС и да подкопава сигурността с парите на ЕС не трябва никога да бъдат допускани. За съжаление единственият здраво мислещ човек в Европа се оказа папа Франциск
I, който се изказа, че Европа се е превърнала в бездетна госпожа.

 
Едно обаче със сигурност е вярно, че Меркел е опасна за ЕС и сигурността на Европа и Близкия Изток. НАТО вместо да обяснява как Русия ще ги атакува, да вземе да се намеси в Сирия и да покаже, че наистина е военен съюз, а не черна дупка!

 

 

 










Гласувай:
10


Вълнообразно


1. germantiger - И вас също, и вас българи и руснаци също, но първо вярно онези
10.02.2016 17:02
Аз живея сред българи и те често с право и без право „реват” как техния народ бил ликвидиран 26 години (от 1990 до днес 2016 г.), как тяхната България страдала в толерантност и как тяхната ортодокс църква била ударена от „лошия Запад”. Как толерастията, геноцида, унищожаването на традиции и малцинствата в България подронвили, подкопавали всичко българско. Българи и всички вие източноевропейци:
- ИСТИНАТА е че ако вас ви убиват 26 години, то запада е убиван от над 50 години,
- истината е, че ако през вас преминават мигранти, то на запад те се настаняват и провеждат геноцид пъти повече
- истината е, че ако вашето Православие е ударен, то църквите на запада са атакувани десетилетия повече
- истината е източноевропейци и българи, че самите вие също убивате с емиграция запада
- истината е, че това което се случва с вас, става на запад по-жестоко, по-продължително и винаги повече
- истината е, че не вие, а запада е първата и окончателна жертва
ВИЕ БЪЛГАРИТЕ И ВИЕ ИЗТОЧНИ ХОРА СТЕ СЪЩО ДЕМОГРАФСКИ УБИЙЦИ, катро едновременно с това сте и жертва в собствените си страни на други!
Първия демографски убиец на германците са турците и това е факт, който никой разумен и здравомислещ човек няма да отрече и точно защото турския народ е силен, националистичен, винаги налагащ своето, този народ имамного здрави сили в себе си и той сее на безплодната германската нива. След него са всички останали, които нямат изброяване – в Германия има всички от всичко и всеки там е чужд и бъдещ, германски и умиращ, отминал. Отново ще напомня и за източно-европейците, които комично се заявяват като борци за бяла Европа – в техните страни да, но в Германия разликата, чертата и разделението трябва да се издълбае, защото руснаци, поляци, румънци са следващите гробокопачи на германската народност и не от днес. 21-и век ще реши германския въпрос като убие германците като народ и етноелемент или ще маргинализира до минимални количества и това ще бъде празник за кой ли не.
цитирай
2. megafon - До 1
10.02.2016 17:15
затова пак има обяснине. България за разлика от другите държави никога не е изживяла своят Ренесанс, защото тук е имало мюсюлмани, а както знаем тази религия се противопоставя на развитието на човечествето като цяло.
цитирай
3. germantiger - 2
10.02.2016 17:15
Българската мафия внесе тотален хаос в доскоро давания за пример квартал на червените фенери в германския град Дортмунд, превръщайки го от образцов в целия Европейския съюз социален проект в арена на престрелки и тежки престъпления, пише британският вестник "Индипендът". Социалният експеримент започнал преди близо десет години, когато германските власти взели решение да изкоренят проституцията от улиците на индустриалния град. С подкрепата на общинския съвет част от занемарената улица "Равенсбургер" била превърната в 300-метров участък на червените фенери. Властите дори въвели помещения, наречени "Къщи на пиленцата", в които жриците на любовта практикували най-старата професия. В близост бил създаден и католически център за консултации, в който мнозина лекари помагали на нуждаещите се. Проектът пожънал такива успехи, че делегации от цяла Европа посещавали града, за да взимат пример от т. нар. "дортмундски модел". По-рано тази седмица обаче градският съвет се съобрази с огромния обществен натиск и затвори "червения участък" на улица "Равенсбургер". Хората се страхуват да водят децата си на училище, заяви пред репортери кметът Улрих Зирау. Според местните власти проектът работел безупречно до 2007, когато най-бедните държави в ЕС - Румъния и България, влезли в съюза. В резултат на тяхното присъединяване стотици български проститутки пристигнали в града заедно с групировките, които ги контролират. Дортмунд станал арена на ежедневни престрелки, а организираната престъпност се увеличила драстично. В града днес има близо 700 регистрирани жрици на любовта, голяма част от които са от български произход. Това не е краят на „дортмундския модел”, а краят на Германия въобще, вече е роден нов модел, който изключва германците във всяко отношение, оставяйки им само едно задължение – да работят, да създават и да хранят негерманците в собствената им държава – тя вече става демографски собствена за мигрантите, не за германците!
цитирай
4. germantiger - 3
10.02.2016 17:17
Българите не са от тези, които създават проблеми с интеграцията и не са от агресивните общности убиващи явно германското общество, но ето какво имат българските мигранти в Германия – не посочвам улиците, номерата и телефоните, само локациите: ресторант “София” в Берлин, ресторант “Бай Ганьо” също в Берлин, бистро „Галериа” пак в Берлин и още там Хотел – ресторант “Пловдив”, ресторант “Балкан”, Хотел “Кубрат”, магазин за български специалитети “Пирин”; в Щуттгарт ресторант “София”; в Хайделберг ресторант “Тангра”; в Дармщадт ресторант “Албена”; в Крефелд ресторант „София”; в Хамбург Бистро „Булгари”; в Мюнхен кафе-ресторант-бар „рила”; в Мюнстер ресторант „Дер Холцофен”; Българите дори си спретнаха едно рекордно хоро на стадион в Берлин с някаква секта и отново повтарям – българите не са проблема на умираща Германия.
цитирай
5. planinitenabulgaria - Поздрави за този ксмислен коментар! Дано повече хора да го прочетат!
10.02.2016 17:17
germantiger написа:
Аз живея сред българи и те често с право и без право „реват” как техния народ бил ликвидиран 26 години (от 1990 до днес 2016 г.), как тяхната България страдала в толерантност и как тяхната ортодокс църква била ударена от „лошия Запад”. Как толерастията, геноцида, унищожаването на традиции и малцинствата в България подронвили, подкопавали всичко българско. Българи и всички вие източноевропейци:
- ИСТИНАТА е че ако вас ви убиват 26 години, то запада е убиван от над 50 години,
- истината е, че ако през вас преминават мигранти, то на запад те се настаняват и провеждат геноцид пъти повече
- истината е, че ако вашето Православие е ударен, то църквите на запада са атакувани десетилетия повече
- истината е източноевропейци и българи, че самите вие също убивате с емиграция запада
- истината е, че това което се случва с вас, става на запад по-жестоко, по-продължително и винаги повече
- истината е, че не вие, а запада е първата и окончателна жертва
ВИЕ БЪЛГАРИТЕ И ВИЕ ИЗТОЧНИ ХОРА СТЕ СЪЩО ДЕМОГРАФСКИ УБИЙЦИ, катро едновременно с това сте и жертва в собствените си страни на други!
Първия демографски убиец на германците са турците и това е факт, който никой разумен и здравомислещ човек няма да отрече и точно защото турския народ е силен, националистичен, винаги налагащ своето, този народ имамного здрави сили в себе си и той сее на безплодната германската нива. След него са всички останали, които нямат изброяване – в Германия има всички от всичко и всеки там е чужд и бъдещ, германски и умиращ, отминал. Отново ще напомня и за източно-европейците, които комично се заявяват като борци за бяла Европа – в техните страни да, но в Германия разликата, чертата и разделението трябва да се издълбае, защото руснаци, поляци, румънци са следващите гробокопачи на германската народност и не от днес. 21-и век ще реши германския въпрос като убие германците като народ и етноелемент или ще маргинализира до минимални количества и това ще бъде празник за кой ли не.


цитирай
6. germantiger - ...
10.02.2016 17:20
Германия ви е виновна на "вас"?!

Германия която ви храни бугарските мангали там, която дава образование на ниво на бол български студенти, дава им посел работа и да те работят за нея и я градят, процеса е взаимен.

Германия, която всички убиват демографски ви е виновна на вас келеши?!

Вие които винаги ревете, винаги мислите че сте прави, винаги някой ви е длъжен, винаги света трябва да ви се извинява за нещо, винаги сте справедливи, сияйни, чисти и нечии жертви. Вие ли "бе" чобани?
цитирай
7. megafon - Не знам как точно Германия
10.02.2016 17:25
храни бургаските мангали. Но пък знам как Германия експлоатира българското население, мога да дам пример с точене на пари от ЕВН, ЧЕС и ЕОН, мога да дам примери с това как VW отрови целият свят и наказани няма.... Примери мога давам до утре вечерта, но изводът какъв е? Че всичко идва от Запада. Запада е виновен за състоянието, което се намира днешна Европа. А немската престъпност си я има навсякъде, само че тя работи в бели якички и пипа с кадифени ръкавици. Каква е разликата ли? Едните прибират милиарди, другите трохички....
цитирай
8. germantiger - Аз съм потресен, че си ми допуснал коментарите, очаквах рестрикция
10.02.2016 17:29
Не знаеш за българските чочарки там?!

Не знаеш за българските автоджамбази там?!

Не знаеш за българите на помощи и на просия тамили само знаеш за лекарите, оркестрантите и честно работещите строители?!

Лично за мен е по-важна смъртта на един народ като "месо", не ограбването на друг - "иди мама иди, емигрирай в германия, сащ, канада... тук ще дойдат цигани, вие ще идете там, а канадците, германците къде да отидат - на луната ли?! И ако теб това не те вълнува, мен ме вълнува, зщаото по род съм половин германец, а посъзнание и избор още повече.
цитирай
9. megafon - Знам разбира се,
10.02.2016 17:44
но там има и немски автоджамбази, немски проституки и т.н. Но както го написах "бедните нации крадат на дребно, богатите нации крадат на едро". Резултатът е един и същи, разликата е в методите. Германия обира България интелигентно чрез точене на фирмите с консултантски, а българите обират немците на дребно, защото са по-слаби!
цитирай
10. megafon - В моят блог
10.02.2016 17:45
няма цензура, ако не е типичното тролене и използването на лични нападки. В крайна сметка сме демократично общество и е важно това, което напишеш да успееш и да си докажеш мнението.
цитирай
11. germantiger - Благодаря за трибуната тогава, жив и здрав
10.02.2016 18:02
Аз обаче не пиша за обирането, а за демографското убийство, културното и нравствено такова.

Германия не убива демографските "бедните и малките", а бол от тях го правят с нея - косовари/шиптъри, босненци, поляците които никйак не са малки, големите руснаци, който се "сетиш".

Лично аз от корпокрация не се вълнувам. Тя е факт и разбира се е от големите към малките, да.
цитирай
12. germantiger - ...
10.02.2016 18:06
ТВОИТЕ ДУМИ
Ако Европа иска да се спаси трябва първо да изолира Германия и второ Меркел бързо трябва да бъде свалена от власт. И ЕС заедно с Русия и независимо от САЩ и Турция, трябва бързо да приключат конфликтът в Сирия, за да може да се започне към следвоенното възстановяване.

ОТ МЕН
Ти сериозно ли?!

РУСИЯ И САЩ СА ВРАГОВЕ НА ЕВРОПА ОТ ВЕКОВЕ

Нещо повече Европа има врагове в лицето на маса балканци, маса средиземноморци и за това аз се надявам да дойде момент когато да изрита балканските държави и южняците въобще, та да си остане същинската Европа - Германия, Франция, Скандинавия, Бенелюкс.

Разбира се, това няма да стане във "вида" в който аз го искам, а вероятно може да стане във вид на смъртта именно на споменатите държави - тогава тъкмо много гърци и балканци ще се радват - руснаците също, американците тоже.
цитирай
13. megafon - До 12
10.02.2016 19:24
Ами ситуацията в момента показва, че Меркел наврежда повече на Европа отколкото Русия и САЩ едновременно. Тъй като Русия все пак е в Европа, а САЩ е на хилияди км. изборът е се свежда между голямото или малкото зло.

Балканците, които вие назовавате дефакто са основните производители на евтини стоки в тези държави. А това, което сам може да си направиш никой друг не може да ти го направи. Не мисли, че германците, французите са много стока. Не, те са същите като нас само, че "по-добрена и осъвършенствена версия". Те са носители на новите евроценостти - толерастия, защото са прекалено задоволени. Ето примера "мигрантите ръсят сперма, германците им се кефят и продължават да ги канят"...Тези хора нямат да бъдат интегрирани и това показва българският опит с нашите цигани. Ние даже успяхме благодарение на Европа и нейните цености да отгледаме второ покеление цигани безработни. И това пак благодарение на Европа, защото сме ги дискриминирали. Нас ни трябва здрава ръка с много бой, може би отново възраждане на лагерите за трудова повинност и всичко ще си дойде в норма. Не случайно във Франция крайнодесните набират власт. Това ще се случи и в Германия рано или късно ще се появи втори Хитлер!
цитирай
14. germantiger - 1
10.02.2016 20:31
Убеден съм, че опита ми с всякакви небългари е нива над твоя и с това не желая да те засегна, а да бъда истинен и точен. Имам служба на 3 континента извън Европа за почти 11 години.

Имам небългарски роднини в Австрия Грац, Германия Мюнхен, южна Африка Салдана и САЩ, макар и далечни поселдните без здрав контакт с тези в сащ. Опита ми със сигурност е по-богат, по-качествен и по-разнстранен от твоя, почти съм убеден в това?!

Иначе казано - за западняците аз мога да те уча доста - какво качество имат и какви лайна са често, ти също може да ме поучиш в нещо, но едва ли повече от мен, лошо няма да научаваме един от друг повече ако имаме желанието за това.

Въпреки всичко масата западни хора все още са по-хора поне за мен от масата източни хора вкл. българи що иде реч до манталитет, работа, а за условия на живот и стандарт в държавите изток запад е излишно да говорим.
цитирай
15. germantiger - 2
10.02.2016 20:50
И ти сериозно мислиш, че Меркел е виновна, че Гермнаия е виновна убивайки себе си и нацията си десетилетия наред.

Ти малоумно ли си въобразяваш или не, че Меркел е в основата, че тя е решила да кани мигранти в Европа, които всъщност не остават тук у вас ревящите, а отиват 90% там в западна Европа?!

Да те питам кога Гермнаия предтана да е Гермнаия - когато шибаната ти Русия и САЩ и още няколко биха във Всв, а по отношение на този твой цитат:

ОТ ТЕБ
Ето примера "мигрантите ръсят сперма, германците им се кефят и продължават да ги канят"...Тези хора нямат да бъдат интегрирани и това показва българският опит с нашите цигани. Ние даже успяхме благодарение на Европа и нейните цености да отгледаме второ покеление цигани безработни.

ОТ МЕН
в твоя ред на мисли, аз бих могъл да напиша - българските курви в чието народно събрание има турци - шпибали ги 5 века в задния дфвор, а те им напраивха партия в москва, пуснаха ги в парламента, ама те и министри турски си имаха - ах какви деовйки са българските мъже и държава, че и отзад не са девствени след 5 века парене... бих могъул да напиаш тази гавра и лъжа за бългаирте нали, следвайки твоята логика за германците?

И ти мислиш че европа ти е виновна за мангалите?

Не ти са виновни депутатските кебапчета, не са ти виновни политиките български, не ти е виновна цигансаката раждаемост, не ти е виновен българина който преименува част от тях барабар с турците?!

ВЪОБЩЕ ВИЕ БЪЛГАРИТЕ ИМА ЛИ НЕЩО ЗА КОЕТО СТЕ ВИНОВНИ, - ВИЕ И РУСНАЦИТЕ СТЕ ВИНАГИ ЖЕРТВИ, ВИНАГИ СПРАВЕДДЛИВИ, ВИНАГИ НЕВИННИ, ВИНАГИ СВЕТА НЕЩО ВИ ДЪЛЖИ, ВИНАГИ СТЕ НЕРАЗБРАНИ И ВИНАГИ ВСИЧКИ СА СРЕЩШУ ВАС? Серизоно ли бе лумпени?
цитирай
16. germantiger - ...
10.02.2016 20:52
Фрау Меркел трябва да бъде съдебна и екзекутирана за убийството на Гермнаия си едл това някой да ви изрине онези и вас оттам - ето това трябва?

Не Европа е предадвена а първа Гемрнаия умира, не вас някой е предал, а вие участвате в убийствоо на европа като руски кученца и америакснки също!
цитирай
17. megafon - До 14
10.02.2016 20:57
Нямам нищо против германците като народ имам против Меркел и нейната лицемерно-гъзолийска политика. Но проблема на чужденците е, че слагат всички българи под общ знаменател. Давам пример вие не правите разлика между българин като мен и циганин...
цитирай
18. megafon - Защо умира Германия?
10.02.2016 21:07
Защото строи острани и гледа. Ако се беше намесила заедно с Русия и не слушаше янките, отдавна тези мигранти нямаше да дойдат в Европа и най-вече в Германия. Май, аз съм повече германец отколкото вие! Можеше да се обособи зона за сигурност където с под егидата на ООН щяха да се изградят палаткови лагери и хората щяха да живеят там до трайното решаване на проблема. Обаче, не. Фрау Изперкел реши да ги покани. Два месеца по-късно каза:" Вие вече не сте желани" и така няколко пъти. Кой е виновен за това? Даже самите мигранти го казват, има десетки видео клипове, които твърдят, че са поканен лично от Меркел. За мое добро и за ваше лошо мигрантите не остават в България, защото ние знаем, че те не могат да бъдат интигрирани. Това нещо ще го установите и вие, когато в Германия ще избухне революция. Импотентността на германската външна политика и нейната нерешителност доведе до тези процеси. Лошото е, че и вие мислете съвсем различно, а не трябва. Европа е едно цяло без Турция! Кой е виновен освен Меркел? Може би, България?! Ние нямаме интереси в Близкия Изток. Там не работят български компании, а американски, руски, немски, френски плащейки на местното население стотинки. Сега обаче колелото се завъртя и ситуацията стана непредвидена! Накрая руснаците ще излезнат прави. Втората световна война свърши преди 70 години, но Германия си остана единствената окупирана държава от САЩ!
цитирай
19. podvodni - Настана време Запада да жъне това ...
10.02.2016 21:36
Настана време Запада да жъне това което е посял.
БНД създаде мита за план "Подкова" и настани арабската наркомафия официално в Европа създавайки и измислена държава Косово. След това предизвикаха "Арабските пролети" в Египед, Либия и Сирия. Кадафи в последното си послание към европейсксите "лидери" ясно каза - "Идиоти, аз съм последната преграда предпазваща Европа от ислямският тероризъм".
Но не го послушаха, и го убиха.
ЕС е едно изкуствено англо-американско недоносче наложено в следствие на резултатите от ВСВ. Медйно водеущи страни в ЕС са Германия, Франция и Италия, но според споразуменията след ВСВ реалната власт имат Лондон, Ню Йорк и Тел Авив. Германия до ден днешен е страна под окупация и няма самостоятелна външна и вътрешна политика.
Меркел е просто кукла на конци и нищо повече. Както и всички германци които бяха върнати в своето естествено състояние - немислещи робски дебили. Във сяка една "цивилизована" Европейска страна политиците нямат нищо общо с народа, а са отделна каста. Народа е пушечното месо което е принасяно в жертва и не му е отредено нито да мисли нито да участва в някакво управление.
Политиците от ЕС направиха възможен достъпа на създадените и подкрепяни от тях терористични ислямски организации въпреки желанието на обикновените хора. Същевременно всячески се стремят на парират и предотвратят всякакви опити за противопоставяне и възникване на националистични движения.
Континентална Европа, от близо 500 години е инструмент в ръцете на Короната против Изтока (България, Русия и православието).
Бжежински през 1991 г. заявява - След социализма идва ред на славянството и православието. А Норвежкият външен мистър Карл Билд заявява преди 2 години - Православието е заплаха за Запада.
А Германия от близо 100 години е марионетката и пушечното месо в тази война между Короната и Славянството и православието. Не защото го искат, а защото са едни от най-глупавите хора.
Както казах, време да пожънат бурите които посяха като ветрове.
цитирай
20. crep - Разтреперих се докато ви четох.
11.02.2016 07:46
Моля ви, не се нападайте.
Това е нещото, което не бива да правите.
И аз виждам, че всеки ден се казва ново нещо,
което противоречи на вчерашното.
И тъй като надеждата е последна,
дълго време бях в очакване.
Вече не съм и достигнах до СВОЕТО заключение,
че това е стратегия и тактика -
да се говори дълго и непрекъснато,
ЗА ДА ТЕЧЕ ВРЕМЕТО,
А ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ДА СЕ ОСЪЩЕСТВЯВАТ
ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАМИСЛЕНИ НЕЩА.
Не, тя не е болна и вариантите според мен
основно са два, след като ти дадат поле за действие:
или ти плащат, или те притискат.
А това го повтарям -
един ден докато слушах новини,
по някое ТV съобщиха, че на ПОРЕДНАТА си среща
двама европейски глави си коментирали
кой как тълкува понятието "демокрация" !
Разбирате ли, ТЪЛКУВАНЕ МУ Е МАЙКАТА !
Сиреч демокрацията е нещо лично за всеки
и това, че някой прави неразбираеми за тебе неща
не означава, че това не е демокрация.
Означава, че ти просто не го разбираш.
Това е, вие не се разбирате.
И както вървят нещата няма и да се разберете.
Умният български селянин го е казал -
всяка коза за свой крак.
И така до края на света ..........................
И друго - какво означава в един и същи разговор
за се употребяват две понятия -
"врагове" и "демокрация" ?
Ум не ми го побира.
Оххх, извинявам се, аз съвсем забравих,
че нямам ум .......................
цитирай
21. olivie - Не само троловете, трябва да се отсвирват и психарите.
11.02.2016 07:52
Германският тигър не е нищо повече от един двуфазен комплексар, който се изживява като чиста арийска еманация на двете му половини - нали е полу-българин и полу-германец, дискриминиран в миналото от съучениците си, както сам ми призна.... Той нощем се съжалява, че е българин, а денем се мрази заради нощите. И като всеки комплексар, признава само своето мнение. Тук го накарахте да млъкне, само като вкарахте две категории българи, за да отграничите циганите. Представям си какво е чувствал, ако трябва да признае, че циганите са повече българи, защото са родени от български цигани.....
ПП. Предупреждавам, че трия личните съобщения без да ги чета!!! Не се хАби.
цитирай
22. kbalenciaga - Днес емигрантите се ползват за Голямата Измама
11.02.2016 11:37

Истината е, че прикриват нещо много по голямо!

Ето какво:
"Германия е една държава, която е от най-големите пиявици в света.
В Германия 10% от работоспособното население, тоест около 8 000 000 човека, никога не са работили.
А получават месечни "помощи"(които са в пъти по-големи от средната работна заплата в България), без ограничение във времето,и са без прекъсване.
Получават всички привилегии и права на германски граждани. Също така и пенсия, която не се различава много от минималната, определена за работещите немци, до живот.
Освен това продължителността на живот там е една от най-високите в света. Което означава, че десетки години, след като спрат да се трудят, милиони немци получават пенсии. Големи пенсии.
Отделно големи средства се отделят за подрастващото поколение. Както и за образование, инфраструктура, медицинско обслужване и т.н.
Също така, Германия дължи 5,44 трилиона щ.д. външен дълг за 2011г., което е 185% от БВП.
Отделно не се знае колко евро са напечатани в/за Германия, без да са обеспечени с нещо материално.
И след всичко това е видно на 100%, че до сега отдавна Германия по икономически показатели е трябвало да не съществува изобщо.
Но пред света се показва точно обратното.
Дори заблуждават хората, че Германия е една от най-стабилните държави в света. И че едва ли не помагала на други държави. Особени при случая с Гърция.
Как и защо е така?
Първо пиявицата Германия изсмуква от много държави трудоспособното им население(само турците работещи в Германия са над 5 милиона), без да даде нито цент за тях, докато живеят само като консуматори. Например от 1 до 20г. хората са само консуматори в едно общество.
За тях са нужни средства за храна, ток, вода, обучение, образование, мед. помощ.и т.н.
А Германия работоспособните хора ги взима наготово..."

Продължение в следващия пост
цитирай
23. kbalenciaga - Днес емигрантите се ползват за Голямата Измама - II
11.02.2016 11:38
"Ако трябваше да плати за всички тези попълнения в икономиката и, то означава да е фалирала много отдавна.
Няма как и откъде да вземе толкова много средства и ресурси(без измами, манипулации и лъжи), и в същото време германците да живеят, ядат и пият както до сега.
Другото, която прави тази голяма пиявица е при нейните големи фирми и предприятия, нейните концерни.
Примерно да плащат на немеца 2000 евро на месец заплата в заводите на "Адидас".И в същото време концерна прави заводи в Китай, където плаща 150 евро на месец на работниците там. И така може да продължи това изкуствено и завишено ниво на заплатите в Германия. Така се и поддържа и изкуствено завишеното ниво на стандарт!
От всичко това, следват и много други последствия.
Например субсидиите в България за 1 декар земя са около 20 евро, а в Германия субсидиите за 1 декар земя са 200 евро.Е как тогава, на това му казват свободен пазар?!
И как при тези абсурдни субсидии българските земеделци да се конкурират с немските на общия Европейски пазар?!
Така е в много други отрасли на икономиката.
После наглите, лицемерните и безочливи немски "висши" политици, сочат българите с пръст, като им викат, ама вие не се справяте?!
А такива пиявици като Германия са и останалите големи западни държави."

Писано преди 3 години.

Сега разбирате ли защо правят всичко това с емигрантите?
цитирай
24. krumbelosvet - Много преди мигрантите, Меркел заяви,
11.02.2016 11:40
че германският етгически модел не работи. Не знаех, че това ще се окаже толкова важно и не записах дата и източник. Канцлерът е знаел, че германците се изнасят от районите на комшиите. Както българите бяха започнали да се изнасят от Кържалийско и Разградско още при социализма. Не защото са по-слаби, а защото не притежават и не понасят черната омраза на не-християните. Затова беше "възродителният процес" невежо оплют от подскачащите митинги, както всичко останало. Сега Меркел не подскача, но козирува на същия диригент. Имат средства да я принудят, чрез по-голяма заплаха за народа й, например.
цитирай
25. germantiger - ...
11.02.2016 11:59
21. olivie - Не само троловете, трябва да се отсвирват и психарите.
07:52
Германският тигър не е нищо повече от един двуфазен комплексар, който се изживява като чиста арийска еманация на двете му половини - нали е полу-българин и полу-германец, дискриминиран в миналото от съучениците си, както сам ми призна.... Той нощем се съжалява, че е българин, а денем се мрази заради нощите. И като всеки комплексар, признава само своето мнение. Тук го накарахте да млъкне, само като вкарахте две категории българи, за да отграничите циганите. Представям си какво е чувствал, ако трябва да признае, че циганите са повече българи, защото са родени от български цигани.....
ПП. Предупреждавам, че трия личните съобщения без да ги чета!!! Не се хАби.

...

Не се притеснявай, знам че си страхлив.

Заобикаляш ме, ккато маса българи винаги ще го правят защото казвам истини, умея да ги казвам силно и директно!

Що иде реч до българското - харесвам българските дами, а те особено харесват това в мен, че не съм българин по съзнание и визия, не се будалкам марципане.

...

Що иде реч до истината тя е ясна

- Германия не убива Европа а първо себе си и най-много себе си

- Германяи е убивана не от Меркел, а от десетки преди нея години наред и причината е в победителите от ВСВ - Русия, САЩ, Англия, Полша, Франция, Чехия и дори Франция

- Мигрантите почти не остават у вас в БГ, напротив, БГ участва в каналите от бол години

- Маса българи мразите т.нар. Европа и сте руски подлоги, вие ще се радвате на смъртта на Европа, но не бива да бързате, току-виж се обърне палачинката

- РУСИЯ и САЩ са врагове на Европа не от днес, а Русия и САЩ винаги са бачкали заедно в бол направления вкл. по света и вън от континента Европа, техния контрапункт много често е разиграно театро

- след първите убийци на запада - ислам и турци и араби от магреба следвате "вие " - източно-европейците, зщаото поляци, руснаци, сърби, гърци, маса всякакви правите това което правят бежанците но по-бавно, "по-културно"

АБСОЛЮТНО УВАЖАВАМ оркестранти, лекари, студенти, а и всички съвестно работещи на запад българи, които с труда си градят не само своя живот (и помагат на немалко близки в БГ), но и градят западните държави - факт
цитирай
26. germantiger - ...
11.02.2016 12:05
Същината на това, което казвам и винаги ще казвам НЕ САМО АЗ, А ОЩЕ ДОСТА ГЕРМАНЦИ като Улфкоте, Бьодеккер, Пайпер, Куровски, Сарацин и много негерманци като де Зайас, Томчин, Дюк (от двете групи мога да посоча буквално десетки още автори) е ясно:

- няма друг толкова оплют и демонизиран народ след световните войни като германския в книги, вестници, шоута
- няма друг народ с така внушено чувство за вина дори за чужди престъпления, освен своите
- няма друг народ на който е забранено да се гордее заслужено и в степен със силата си след 1813-1815
- няма друг народ, който да е така гаврен в киното

Това са фактите за които е ирелевантно твоето харесване или нехаресване - тук не иде реч за емоция, а за хладен анализ - той сочи горенаписаното.
цитирай
27. germantiger - ...
11.02.2016 12:06
"Германия"-няма такава "държава"-
Държава в столицата на която има бетонен мемориал на еврейте
Държава в която нямат право да се гордеят с нищо след 1813г. и 1815г.
Държава в която има паметници на кирилица на армията която изнасилва-Съветската
Държава в която се пускат филми като горкия редник Райън в които чужди избиват германци по „германски” телевизии
Държава в която театрите се правят от чужденци, държава в която всичко което е негерманско се протектира и изтиква напред
Държава в която водят децата от малки в концлагери да им внушат чувство за вина-да ги възпитават в срам, колко зли са били дедите им!

Германия е демонизирана и храчена в хиледи книги, филми, шоута, вестници, въобще медиа

Германия е "виновна" освен за своите, но и за много чужди и измислени престъпления

Германия е единствената страна днес в света в която гордостта със сила от двете световни войни е забранена

Германия е най-безродната страна като историческо "възпитание" и "комплекс за вина"

На един прогермански филм, аз мога да посоча 10, 100 антигермански

На една прогерманска книга за история, аз ще посоча 100 против

На един прогермански празник исторически, аз ще посоча десетки чужди и антигермански, дори световни
цитирай
28. kbalenciaga - За да се разбере колко много ограбва Германия хората от другите държави
11.02.2016 12:28

Освен работоспособното население.
Освен труда им като им плаща 10 пъти по-малко от колкото на собствените работници(по горе съм описал за китайците).

Сега ще разберете колко купища пари са наливани в Германия съпоставимо например с България.

Населението на Германие е около 11 пъти повече от това на България.
Външния дълг на Германия от 5,44 трилиона долара като се раздели на 11 е равно на 494 милиарда долара.
Все едно на населението на България да се даде 494 милиарда долара!

Представяте ли си какви колосални суми се наливат в Пиявицата Германия???

Е логично че следва голямо падение.
И явно са решили да го прикрият по някакъв начин.
Това с емигранската вълна е идиялното прикритие.

Накрая като настъпи неизбежната, контролирана и целенасочено създадена криза в Западна Европа, ще кажат:
Те емигрантите виновни.
И Русия е виновна, защото бомбандира противниците на режими на Башар Асад.

Сега разбирате ли Голямата Измама?
цитирай
29. megafon - До germantiger
11.02.2016 15:10
Не разбрах най-важното нещо, а дали вие подкрепяте политиката на Меркел и ако да, защо? След като живеете в България, виждате как нашата държава толелира циганите за сметка на българите.
цитирай
30. germantiger - ...
11.02.2016 15:55
29. megafon - До germantiger
15:10
Не разбрах най-важното нещо, а дали вие подкрепяте политиката на Меркел и ако да, защо? След като живеете в България, виждате как нашата държава толелира циганите за сметка на българите.

...

Вие не сте разбрал мен, а аз глупостите за трилионите.

Би трябвало с лекота да ме разберете, че мразя Меркел и съм споделял това пред немалко познати вкл. такива от блог.бг, когато те се възхищаваха от нея с театрото на Меркел срещу мигрантите преди да минат месеци след което ги покани в Германия. Още тогава, когато Мерел говореше че мултикулти модела се е изчерпал за мен тя беше органично противна.., защо ли?! Защото тя винаги е поддържала този модел и защото убиеца е мерзко да говори сякаш защитава жертвата след като всъщност я убива.

ГЕРМАНИЯ СЛЕД 1945 Г. НЯМА, ТОВА Е МЕНТЕГЕРМАНИЯ - ФУНДАМЕНТАЛНАТА ВИНА ЗА ТОВА Е НА ПОБЕДИТЕЛИТЕ РУСИЯ, САЩ, АНГЛИЯ, ПОЛША, ЧЕХИЯ И ФРАНЦИЯ.

"Вашата" държава не толерира никой в смисъл на етногрупа, всички за нея сте й през юрдека. А про по БГ държава ли е?!?!?!
цитирай
31. germantiger - ....
11.02.2016 16:05
Въобще ние германците сме виновни за всичко

- за наводненията в Китай

- за глада в Етиопия

- за сушата на Марс е виновен вероятно Хитлер

- аз като германец съм виновен за българските дупки по пътищата

- несъмнено германската ми рода е виновна за станалото в Чернобил, лично аз за Фукушима

- без капка колебание поемам вината за ПСВ, за ВСВ, за всички войни вкл. в бронзовата епоха
цитирай
32. megafon - Еми да
11.02.2016 16:05
държава е, колкото и да е изчаткала е държава. И Германия е държава само не знам защо и двете държави провеждат политика против собственото си население.
цитирай
33. germantiger - Лек ден
11.02.2016 16:14
Искрепно благодаря за възможността да коментирам под твоя постинг. Очаквах рестрикцията на моите коментарите, но такава нямаше въпреки агресивната ми лексика на моменти. Без ирония благодаря!

С това мисля да приключа.

Жив и здрав да си, както и всичко около теб за да имаш по-малко грижи.
цитирай
34. fascindoo - мегафоне,
11.02.2016 17:02
не си ли разбрал, че джърмънтайгъра е вековно сгрешен сперматозоид?
цитирай
35. megafon - До 33
11.02.2016 17:40
Не споделям вашето мнение за Германия, напротив мисля че е една уникална държава, която стъпи на криво и може би под натиск Меркел взе това ршение. Германия трябваше да привлича кадри от България, Сърбия, Македония, Румъния и бившите държави от СИВ, но не и мюсюлмански държави. Хубава вечер и на вас!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2552892
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031