Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.07.2011 11:58 - България в плен на Турция и агент Гоце!
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 22849 Коментари: 37 Гласове:
18

Последна промяна: 14.07.2011 14:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

     image

         Приключи визитата на турския президент в България. За Турция успешна, за България изобщо незнам, някой уважава и е тази държава? Дори на собственият й президент не му пука. За Първанов това ще е последната му официална среща с президент от такъв ранг (Дай Боже) и като за последно да си направи PR на изтънелият му имидж.

Как обаче протече срещата?

За България срещата изобщо не беше ползотворна. Напротив тя показа и доказа, че ние нямаме президент в лицето на агент Гоце, нещо повече ние сме васали на Турция и нямаме никаква независимост, а напротив точно обратното - българския президент обслужва интересите на Турция, Доган, частно партийни, но не и на народа, на който би трябвало да служи. Иначе откъде синчето на тати ще ловува с пушка за 50 000 лв., със сигурност не е купена със спестените пари от закуски.

Защо срещата протече в стил "Господар и Роб"?

Първо още при самото си пристигане турския президент се държа точно като Завоевател, като човек, който скоро ще присъедини България в пределите на Турция.Неговото поведение беше повече от безобразно и максимално много се доближаваше до нетолерантният и господарски стил на Абдуллах Гюл. Но нека да обърнем внимание, как протече самата визита,
къде беше агент Гоце и защо никой не защити интересите на България и българския народ? А въпросите са много, страшно много, на които отговор все не се намира, а те стават все по-обезпокоителни.

1. Кой направи програмата на турския президент в България?

2. Защо турският президент откри паметник в България на най-големият турски пехливанин? Защо не откри паметникна Васил Левски, все пак живеем в България? Да не би да бъркам аз нещо? До вчера бях българин и имах българска лична
карта. Момента да проверя, да все още живея в България!

3. Защо турския президент влезна в джамия, а не в християнска църква и да се запознае с християнските песнопения? Да се по интересува от културата на българската държава.

4. Защо сред изброените места на посещения всичките бяха изцяло турски? Той на официална визита ли е дошъл и лично поканен от продажника агент Гоце ли е в България или по частна визита?

5. Защо агент Гоце "българския президент" не постави въпроса за плащането на финансови обезщетения на българите от Беломорска Тракия? Защо той не защити българите, така както Гюл се меси във вътрешната политика на България относно ДПС?

6. Кой позволи, кой разреши и защо нямаше реакция от българска страна, затова че турският президент си позволи в Хитрино да говори и пропагандира на турски език, да говори без преводач и да не позволи на преводача да преведе и по този начин постави българската делегация в изключително неловко поведение? На всичкото отгоре като един същински "Завоевател" е забранил на официалният преводач да преведе и да не се разгласява за това, какво са си говорили? Това е намеса в суверенитета на България, нарушаване на Конституцията на Република България. Каква официална визита е това? Това е проява на пълно неуважение и незачитане на суверенитета на държавата. И отново питам къде е агент Гоце? Къде е този продажник, заслужаващ затвор?

7. Защо големите български медии покриха случката в Хитрино и никой дума не обели? Информацията се появи единствено във вестник "Атака" подобаващо, а другите мимоходом споменаха? Това ли е България? Нагъзена на Турция и чакаща, като стара мома да бъде оправена всеки момент?

За мен и за всеки българин остава лошото усещане, че управлението на агент Гоце, тройната коалиция и царя продаде интересите на България на Турция и сега сме по-зависими от нея, отколкото преди Освобождението. Искам да видя, как ще се случи същата ситуация, но в обратен вариант: българският президент да говори за българското малцинство на български в Турция и да защитава интересите, така както те го правят! Дай Боже доживеем да видим такъв момент!
 

image

 




Гласувай:
19


Вълнообразно


1. tutankhamon661 - megafon
14.07.2011 13:09
На Първанов жена му не беше ли полутуркиня?
цитирай
2. megafon - Ами от теб го научавам това.
14.07.2011 13:36
tutankhamon661 написа:
На Първанов жена му не беше ли полутуркиня?

Казва се Зорка и е родом от Разлог. Възможно е да нещо такова - помакиня например, но няма никъде официална информация за нещо такова като сведение. Най-вероятно не е.
цитирай
3. asthfghl - ...
14.07.2011 14:10
Страх ги тресе всичките ни политици от засилваща се Турция. Ни Бойко, ни Гоце, ни никой не смее да им гъкне.
цитирай
4. megafon - Аз лично не видях страх, а наведени главици.
14.07.2011 14:56
asthfghl написа:
Страх ги тресе всичките ни политици от засилваща се Турция. Ни Бойко, ни Гоце, ни никой не смее да им гъкне.

Както се казва наведените главици сабя не ги сече и не защото ги е страх, а просто има финансов интерес.
цитирай
5. megafon - Много правилно.
14.07.2011 16:37
анонимен написа:
Защо Първанов не заведе колегата си в северозападна България-да видят там как живеят етническите българи.Защо там не поприказваха на турски с населението,без преводач...дали щяха да си тръгнат живи?

Защото щеше да им се случи случка.
цитирай
6. asthfghl - 4.
14.07.2011 17:12
Поговорката за наведените главици се отнася стриктно за страх, за икономическите интереси си има други поговорки ;)
цитирай
7. megafon - Кога точно им е говорил?
14.07.2011 17:14
анонимен написа:
Мегафончо ,като пишеш после четеш ли си го.Мечтаеш българския Президент да говори на български пред българското малцинство в Турция-той точно на такъв език им говори ,само ,че им превеждат на турски ,че по-възрастните не го паназнайват българския.

Нещо бъркаш и що се криеш? Кураж ли ти липсва?
цитирай
8. megafon - От страх до
14.07.2011 17:16
asthfghl написа:
Поговорката за наведените главици се отнася стриктно за страх, за икономическите интереси си има други поговорки ;)

страх има разлика. Едно е да наведеш, защото имаш интерес както е в случая и за страх не можем да говорим.
цитирай
9. megafon - Да да, тридневна визита по
14.07.2011 17:34
анонимен написа:
Същност визитата беше по съвсем друг повод - скорошното гласуване на независимост на Палестина. По същата причина дойде тук и еврейската делегация. Според мен трябва да признаем Палестина, защото така е правилно.

В поведението на президента няма нищо странно. Единствената разлика е, че сте предубедени, защото са турци. Ако беше минала френска делегация и в България имаше район с французи нямаше и да ви направи впечатление подобна визита. За ДПС изобщо не говорете. Под егидата на ДПС в последните 10 години българските турци са намаляли с 300000. Скоро тази информация ще бъде общодостъпна. Първанов слугува на Русия, а не на Турция. Турция е нещо като боксова круша, както в Македония е България. Те мислят по същия начин. Правете си сметката колко сме изостанали щом мислим като македонците.

този повод. Направо повярвах. А не ли за предстоящите избори?
цитирай
10. asthfghl - 10.
14.07.2011 18:39
Т.е. не ги е страх, а си гледат икон. интереси, нали така ;)
цитирай
11. asthfghl - 11.
14.07.2011 18:42
Така действа PR-а: намираш подходяща външна мишена за фокусиране на народната злоба и почваш да я бъхтиш, за да отвлечеш вниманието, докато управляващите мутри от всички партии се сдружават зад затворените врати и си вършат бизнеса на спокойствие, а за пред камерите се джавкат.
цитирай
12. asthfghl - ...
14.07.2011 19:21
Домакина, май е време да модерираш анонимните коментари... То не бяха псувни, не бяха простотии.
цитирай
13. megafon - Споко, те сами
14.07.2011 19:26
asthfghl написа:
Домакина, май е време да модерираш анонимните коментари... То не бяха псувни, не бяха простотии.

ще изчезнат след малко. Не обръщай внимание на "троленето". Много са феновете на агент Гоце и от българска и от турска страна. Все пак са първи дружки с Ахмед Доган, а обащата идея да съборят Бойко ги кара да се мобилизират и коалират, но после всеки ще застане срещу всеки. Кокала е един, а кучетата са много.
цитирай
14. megafon - Ако знаеш нещо
14.07.2011 19:32
анонимен написа:
Зорка Първанова,Емилия Масларова,Ирина Бакова,все са от Якоруда.Странно,нали.Има обяснение ,ама е дълго.При всички случаи е нелицеприятно

сподели. Ще ни бъде интересно на всички предполагам.
цитирай
15. otvorko - В България
14.07.2011 19:42
всичките политици са продажници. Нито един не защитава националния интерес. Нито Гоце, Серго само Боко се мъчи като Дон Кихот. Българите са мръсна и продажна нация, за шепа жълтици и семейството си ще продадат.
цитирай
16. анонимен - Бг Турчин Забранете ДПС,БКП/БСП,АТАКА,ВМРО, И ТАКИВА ЕТНИЧЕСКИ ПАРТИИ
14.07.2011 20:14
" Русия и Турция отмениха визовия режим " Ако Турция и Русия са приятели, очаквайте неприятности тъпи парчета българчета. Русия е на път да се откаже от -България. Русия ве създаде и тя ще ве затрие тогава си спомнете за мен! "Това е начин на турците да кажат на ЕС: "Ние можем и без вас" " Именно, създават си свой EС и постепено ще докажат че могат и че са по-добре от нас. Гърците ще унищожат EО а тези ще останат. И двете страни умеят да си държат на интересите и в момента не са засегнати от кризата. Руснаците строят много в Турски Кипър и отвориха много свои фирми, хотели, реставрират музей. А турците ще глънат големия руски пазар за селскостопанска продукция. Изобщо умеят. И ние Турците и Вие Българите нямаме бъдеще без Турция и Русия разберете го!!ака,че разберете го един и същ хляб ядем, трябва да се траем, искаме или не, нищо не можем да направим! Само да плямпаш не става!Тука си мислят,че спасяват света като пик.ят срещу вятъра, довечера ще се срещтнете в супер маркета или в мола децата ви ще си играят! Трайте си и се молете и нас да ни вземат там!!!
цитирай
17. atinonino - Евала за хубавия постинг. Не се о...
14.07.2011 20:52
Евала за хубавия постинг.Не се определям като краен ,човек ,но Българаия е най-вече за Българите.И при условие ,че тия са ни клали 500 години не виждам защо трябва да им лижем....да дипломатически да се държим ,но все пак...
цитирай
18. borjanmljakov - мегафоне, нека първо уточним нещо:
14.07.2011 21:00
ти дудуци правиш ли?
цитирай
19. megafon - Съвет ли искаш да ми дадеш
14.07.2011 21:06
borjanmljakov написа:
ти дудуци правиш ли?

от твоят богат опит? И моля не използвай блога ми за плацдарм да си правиш реклама.
цитирай
20. bogdan12 - Прав си
14.07.2011 21:51
такова е поведението на повечето ни политици и то не само към представител на Турция. Донякъде мога да кажа, че е черта от народопсихологията ни.Който и когато да не посети, на високо ниво или просто приятел-гост от чужбина, сме готови в угода кимаме . Или пък тичаме в другата крайност на шовинизма –ама той обикновено се проявява само на думи. Някакси не я владеем златната среда на достойното поведение.
Особено грозно е обаче от позицията на държавен глава.
И да , ужасно прав си, че български политик или дипломат никога няма да си позволи подобно свободно поведение към никое от българските малцинства на Балканите,пък и не само.
Защо везните са с различна тежест? Защо се толерира поведение, което на нивото на дипломатичекия етикет е недопустимо? Защо...
цитирай
21. bogdan12 - Айде да не изопачаваме историята
14.07.2011 22:08
анонимен написа:
До:Богдан

Това е така имате учители от комунизма, мислят от този тъп как са ви клали преди 500г и нещо от тоя сорт и като излезе някои да вика против Турция и става каша, имаше едно клипче в Турция учат първокласниците българите са ни братя, а тука децата казват,че са ни клали, бесели, убивали, измъчвали, и т.н т.н.


фактите са си факти, безчинствата и ужасиите, които са вършени през тези пет века също са факт. И вместо да се увърта историята и да се замазват очите на децата, не е ли редно да се каже едно "Извинете" за глупостите дето са ги вършели предците ни. Това е достойно поведение!
Разграничението от миналото и пътя напред, а не пренаписване с червен химикал на историята.
цитирай
22. megafon - Ами много неща могат да се направят.
14.07.2011 22:19
анонимен написа:
Добре аз какво мога да направя преди 500г ако бях там бих постъпил по друг начин!Сигурно и нас малцинствата са ни клали тогава.Ама сме 2011г вече трябва да се удари,черта!! Руския и Турския народа имат 12 войни 6 победи за Турция и 6 за Русия имат, ама удариха без тях нямаме бъдеще аз съм на това мнение!

Виждам, че незнаеш, затова ще ти кажа. Когато ходиш на официално посещение може да уважаваш другата държава и култура и да не се разпореждаш по този първобитен начин, все едно си Султан. Можеш да спреш да се бъркаш във вътрешно държавни проблеми. Можеш да дадеш права в собствената си държава на малцинствата и още куп неща. Проблема тук не е Турция и определен турчин, а политиката на Абдуллах Гюл. Анадъмо? А то е липсата на уважение, невъзпитаното поведение, затова и Турция никога няма да стане член на ЕС. Колкото и да се иска на някои ЕС няма да се разпадне. Може някой държави да е напуснат и няма нищо лошо в това и като се дисциплинират да станат членове отново. А Турция и Русия е рано да се каже какво бъдеще имат. Руснаците са непредвидими и не са особенно желан партньор за търговски взаймоотношения. Както днеска са им добре отношенията, така утре може да се окаже, че нямат бъдеще. Хората се женят пък после се развеждат.
цитирай
23. bogdan12 - Това казвам
14.07.2011 22:19
и виждам, че ще стигнем до консенсус. Историята затова е минало да се вземат правилните изводи и да се продължи напред и за двете страни.
И тук темата е за това, че някои наши политици така и не се отучиха от раболепното си поведение, въпреки че имаме вековна история като независима държава. Защото моето мнение е, че при диалог поведението на единия зависи от това на другия. Докъде допуснеш до там ще те натиснат, докогато поемаш удари до тогава ще те мачкат. И не говорим за отделен човек, а за позиция на държавен глава -има огромна разлика.
цитирай
24. megafon - Искаш да кажеш, не Русия
14.07.2011 22:29
анонимен написа:
Абсолютно съм съгласен с всички, които са срещу членството на Турция в ЕС. Тя няма работа там за нея са отредени по важни дела в ислямския свят и като съюзник на Велика Русия. Тези два народа са воювали 10 пъти и се познават най -добре дойде време да осъзнаят, че заедно ще са много голяма световна сила. Хайде да е хайърлия. Вие хранете Гърците с този ЕС, никой нито вас нито нас малцинствата в Европа не ни ебе за 5 ст!


Турция+Русия+Индия+ Ислямския свят и много други по малки държави ще бъдат единия блок а другия САЩ+Великобритания+Китай и други съюзници ще са втория блок. Интересното е къде ще бъде ЕС и ние. Ако не ви се вярва поразровете се в нета най вече прочетете информацията за посещението на Китайския държавен глава в САЩ. Друга интересна страна е Япония ще застане ли срещу Китай след като се разберат с Русия за "курилите". Русия заслужава да е голям играч и дай боже един ден Вселенския патриарх да е руснак а патриаршията в Истанбул да е по влиятелна. Другия духовен водач на всички мюслюмани също да е в Истанбул. Това не са невъзможни неща и не са само плод на фантазии или както един от вас казва "Само бизнес отношения". Жалкото за вас българите е, че за пореден път сбъркахте в геостратегията.
Нека бог ни дари със здраве да поживеем по дългичко и ще видим. Пък за Русията не бери грижа те винаги са били достойни врагове и много лоялни приятели. Тава го знаете и вие храниха ви 50 години но сега ще видите и разплатата тя е неизбежна.Благодарение на нейната политика станахте 9 милиона население!

храни България, а обратното. Май незнаеш, че цели заводи в България за консерви, компоти и т.н. работеха изцяло за износ и само за Русия. А Турция тепърва е очаква кризата. Скоро икономиката и ще прегрее.
цитирай
25. megafon - Приателю какви милярди бълнуваш? Какви инвестиции е направила Турция в
14.07.2011 22:41
анонимен написа:
Турчина идва да исхрани Турците в България защото всички се натискат кам тях!Инвестират милиарди в смесените районив с турско население!по добре е да им даде работа в бг отколкото да ги храни в Турция!да не мислиш че капитала който ще дойде от турция че ще отиде на друго място освен в районите кадето живеят турци!?Русия ви хранише 50г ама вече спря след влизането ви в ЕС скоро дай да сме живи и здрави и заедно ще видим в бъдеще! Айде остани със здраве!

България? Почти никакви. И тя инвестира във смесените райони и наема изцяло турски персонал. На това Европа му викат дискриминация. Русия никога не ни е хранила с нищо. Русия аванта не пуска.
цитирай
26. sarmatin - :))
14.07.2011 23:49
е ми ного свобода се дава на разни индянци тука ;- ми аз съм циганин , ми аз съм турчин , а не аз съм си чифутче не не аз съм комунистически руски гъз, е сичките сте си сулювци , нали се джагалия(турция) мякате аре там де чийй го тука. Просто се набивате на очи тва никаде ви го няма освен тук и в германия ви минава номера , но не сте виновни вие ние ви търпим , но дали ще е за дълго немисля хората все повече се усещат какво става българите сме умен народ който ви е намирал винаги цаката така че ного не се възгордяваите в чужда държава.
цитирай
27. liliyanaandreeva - ЗАЩО?
15.07.2011 00:46




ТОЛЕРАНТНА ДЕМОКРАЦИЯ


Сгромоляса се Мавзолея
и изникна импозантен храм
на братския освободителен Ибрям…

Да гръмнем победно
на Бузлуджа летящата чиния
и да въздигнем там новичка джамия…

Да направим център
на Аллах – бащицата Спасител
вместо паметник на Цар – Освободител…

А “Една българка”
вместо читанка от хартия
да се забулва вече с копринена шамия…

Накрай на ВСИЧКИ депутати
в палатата на Народния аул
ще раздадеме фесче с червен пискюл…
цитирай
28. nelinedeva - oooooooooooooooooooo
15.07.2011 01:10
taka si govorim i pishem,sqkash ne sme v edna dyrjava...za vsichki ima mqsto pod tova nebe...istoriqta si e istina i fakti...no i sega nie pravim istoriq za decata ni....a kakvo stava --obidi,vrajdi,psuvni....ami da doidat i turci,jylti,zeleni,pembeni,koi shte ni opravi...nikoi....tuka si govorim i si obshtuvame po tozi nachin,no nqma nujda da se karame zaradi tqh --gore...te sa dobre ,a nie djafkame samo....jivi zdravi da sa vsicjki...
цитирай
29. vmir - Дано всичко това остане като обеца на ухото за всички, за които агент Гоце е "добър президент" или президент, защото е "симпатичен".
15.07.2011 07:14
Какъв "добър президент", какъв "симпатичен" e такъв като него, дето никой от колегите му не го кани, защото ще го свържат с лъжльо, който е "заслужил" поста си с лъжа? Естествено, че всички ще бъдем със събути гащи с такъв президент, който ще дава мило и драго поне да приемат поканата му за визита. Как няма да се държат фамилиарно и просташки, като го виждат, че от нямане на работа и от изолацията на колегите му по света той, вместо да търси международно съдействие за правителствената политика и усилията на хората, тръгнал да се прави на опозиция на правителството, въпреки, че конституцията изрично му забранява това.
цитирай
30. mikino - До:Богдан Това е така имате ...
20.07.2011 09:18
bogdan12 написа:
анонимен написа:
До:Богдан

Това е така имате учители от комунизма, мислят от този тъп как са ви клали преди 500г и нещо от тоя сорт и като излезе някои да вика против Турция и става каша, имаше едно клипче в Турция учат първокласниците българите са ни братя, а тука децата казват,че са ни клали, бесели, убивали, измъчвали, и т.н т.н.


фактите са си факти, безчинствата и ужасиите, които са вършени през тези пет века също са факт. И вместо да се увърта историята и да се замазват очите на децата, не е ли редно да се каже едно "Извинете" за глупостите дето са ги вършели предците ни. Това е достойно поведение!
Разграничението от миналото и пътя напред, а не пренаписване с червен химикал на историята.

За подправената ни история знаят много малко хора... Нарочно не се пише и не се говори! Най-лесният начин да промиеш мозъка на някого е да го заблуждаваш и лъжеш още в детска възраст.
А аз лично не мога да и прествая как Турция ще ни се извини... Това не мога да го повярвам, че ще се случи!
Интересува ме друг въпрос: Отдавна изтече срокът на НЬОЙСКИЯТ ДОГОВОР, някой нещо да каза... Да направи нещо???
цитирай
31. megafon - Абсолютно нищо
20.07.2011 14:53
mikino написа:
bogdan12 написа:
анонимен написа:
До:Богдан

Това е така имате учители от комунизма, мислят от този тъп как са ви клали преди 500г и нещо от тоя сорт и като излезе някои да вика против Турция и става каша, имаше едно клипче в Турция учат първокласниците българите са ни братя, а тука децата казват,че са ни клали, бесели, убивали, измъчвали, и т.н т.н.


фактите са си факти, безчинствата и ужасиите, които са вършени през тези пет века също са факт. И вместо да се увърта историята и да се замазват очите на децата, не е ли редно да се каже едно "Извинете" за глупостите дето са ги вършели предците ни. Това е достойно поведение!
Разграничението от миналото и пътя напред, а не пренаписване с червен химикал на историята.

За подправената ни история знаят много малко хора... Нарочно не се пише и не се говори! Най-лесният начин да промиеш мозъка на някого е да го заблуждаваш и лъжеш още в детска възраст.
А аз лично не мога да и прествая как Турция ще ни се извини... Това не мога да го повярвам, че ще се случи!
Интересува ме друг въпрос: Отдавна изтече срокът на НЬОЙСКИЯТ ДОГОВОР, някой нещо да каза... Да направи нещо???

не са направили, но и никой не защитава българските интереси. Всичките са продажници. А Турция става все по силна и по-заевователна.
цитирай
32. анонимен - неразбиращ
07.08.2011 16:11
"Още в самото начало преводачът прави опит да прекъсне Гюл, но той категорично показал, че дублиране на речта му няма да има." ПРОСТИЧКО Е ЧАДОТО, И БУЩА ДА НЕ СЕ ДОПУЩА,ВЕКИ СРЕД НАРОДА НИ ! СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ,ПРЕДИ ДА СТЪПИ НА СВЕЩЕННАТА НИ ЗЕМЯ, ДА ПОИСКА ПРОШКА ЗА ПРЕГРЕШЕНИЯТА, СВОИ И НА ДЕДИТЕ СИ ЗА ВАНДАЛЩИНАТА И КРЪВОПРОЛИТИЯТА ДОПУСНАТИ ПО СВОЯ И ТЯХНА ВИНА, В ПРИСЪСТВИЕТО НА НЕГОВО СВЕТЕЙШЕСТВО ПАТРИАРХА, ДА КОЛЕНИЧИ И ЦЕЛУНЕ СВЕЩЕНАТА НИ ЗЕМЯ ЗА ПРОШКА И РАЗРЕШЕНИЕ ДА СТЪПВА ПО НЕЯ, АМИН!!!
цитирай
33. анонимен - неразбиращ
07.08.2011 16:21
Тъй или иначе, България е най-старата европейска държава, която не е сменила името си през вековете. Испания е Испания от 1479, Швейцария е Швейцария от 1291 година, Швеция е Швеция от началото на XI век, Полша е Полша от края на X век, Франция е Франция от 843 година, Англия е Англия от 827, а България е България от 681 година. ТАКА СЕ ЗНАЕ, И НИЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЧЕ - по време на слънчевото затъмнение на 22 октомври 2137 година преди Христа СМЕ победили китайците, както пишат тъжно техните летописци в хрониките си. Китайците вероятно губят битки, защото хем строят прословутата си стена хем воюват - не можел явно тогавашния мравуняк да се изявява като дюлгери и войни! Българите като прехвърлили планината Тяншан и нарекли най-високия връх на името на своя бог Тангра – така се казва върхът и досега – Хан Тенгри. Продължили своя път прекосили Памир и Хиндукуш, където сега е северен Афганистан, там основали още една държава, наречена България.
цитирай
34. анонимен - Основава се държава Балхара и под ...
07.08.2011 16:28
Основава се държава Балхара и под планината Памир. Девизът на тези прабългари някога бил: „Не замръквай, където си осъмнал!“, после станал: „Не умирай, където си роден!“. Невероятно ще ти се стори, наистина не се знае кога е сътворена тази държава, но с прочутата си столица, древногръцкият историк Страбон нарича Балх, провъзгласена като "перлата на Азия" - тогава египетският фараон Рамзес II, съблазнен от богатствата на Балхара, се опитал да я завладее през 1275 година преди раждането на Христос, и докато българите разгромявали войската му в подножието на Памир, Мойсей решил да избяга от Египет и повел поробените евреи през пустинята към обетованата земя Ханаан. За турция и турци, не мога никаде да прочета като народ,по тези времена, кажете къде пише, че да го науча и аз!?!
цитирай
35. анонимен - -“За мен стана невъзможно да про...
07.08.2011 16:38
-“За мен стана невъзможно да продължа на този висок пост, защото не съм способен да изпълня отговорността си да защитавам правата на моите подчинени като началник на Генералния щаб”, обясни мотивите си ген. Кошанер. Оттеглянето на ръководството дойде след поредното повдигане на обвинения срещу 22-ма души, включително няколко за интернет кампания за дискредитиране на управляващата партия и след провалените няколко срещи през последните дни между Кошанер и премиера Ердоган. Те разговаряха преди заседанието на Висшия военен съвет, започващо на 1 август, на което трябва да бъдат взети решения за нови назначения и повишения в армията и за отстраняване на военнослужещи по дисциплинарни причини. 250 офицери, включително няколко генерали и адмирали, се намират в затвора в рамките на разследвания на различни комплоти за преврат. От задържаните 173 са действащи и 77 военнослужещи от резерва.
цитирай
36. анонимен - "Малко след обявяването на ...
07.08.2011 17:38
"Малко след обявяването на оставките президентът Абдула Гюл назначи шефа на военната полиция генерал Недждет Йозел за нов командващ сухопътните сили и и. д. шеф на Генщаба. Гюл призна, че оставката на ръководството на турската армия е нещо безпрецедентно, но увери, че това няма да причини криза. “Никой не трябва да разглежда това като криза в Турция... Както виждате, всичко продължава своя ход. Няма вакуум”, посочи Гюл."" ЗАВЕЩАНОТО ОТ АТАТЮРК, ЯВНО СЕ ЗАГЪРБВА, А КОЙТО НЕ ЗАЧИТА БАЩИЦАТА, КВО СТАВА С МАЙКА МУ???? То безпрецедентно, се променя цялата политика на държавата, което значи, тръгване назад, гражданска война, а при техните 80 етноси, нещата обикновено излизат от контрол. Като се има предвид че граничат с иран, и този вятър който се създава от доказала се ислямистка партия, нищо че се именува - Партията на справедливоста - от всичко това лъха тревога която, се отнася не само за нас или Европа. Турция като надут икономически балон от щатите е непредсказуем кога ще се пръсне и кого ще засегне, но целта ще е преди всичко ползата да е за янките!!!???!!!
цитирай
37. анонимен - page rank check backlinks services
26.09.2011 22:51
check backlinks seo usa org <a href=http://xrumerservice.org>page rank check</a> seo backlink
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2552787
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031