Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.09.2011 10:00 - Въстанието в Пловдив - бетер циганска работа
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 32960 Коментари: 68 Гласове:
12

Последна промяна: 29.09.2011 17:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

     Пловдив е градът с най-многобройно ромско население в България. В него има 3 ромски махали, това са: кв. Столипиново, Аджисан махала и Шекер махала. Общият брой на населението е около 300 000 души, а 1/5 от тях са ромски граждани, които са пълно правни български граждани с права и свободи, равностойни на нас българите. Това е едно кратко въведение за всички читатели, които непознават добре ситуацията в града.

     Какво всъщност се случи на 24 септември? Версии много. Нас и не ни интересуват какви са те, не ни е работа да бъдем детективи, за нас е важна самата случка, която си има чисто криминален характер. Едно момче се прибирало от някъде си (не ни интересуват подробности) е прегазен от бус пълен с роми на път за вкъщи. За въпросното момче се разправят най-различни версии, че бил каратист киокушинкай, че се е бил с въпросните роми и в знак на отмъщение го прегазват. Чисто убийство на битова основа. Дотук няма нищо странно, никой не е застрахован от такава случка. Навсякъде по света стават убийства заради някакви лични дразги между различни етноси. Мога да ви дам десетки примери. Поредният случай беше в Самоков, когато български деца, (тип олигофрени, начинаещи разбойници вживяващи се на бг мутри, превърнали им се в кумири) пребиха едно невинно ромче в центъра на града пред погледа на десетки минувачи. Осъдителната присъда на малките изроди е условна две години и половина. Защо питам аз българи, претендиращи, че са нещо повече от ромите, циганите, турците и другите етноси убиват едно невинно дете от ромски произход? Причината, която са посочели лумпените, е че нямало право детето да се разхожда в центъра на Самоков. И защо да няма право питам аз? Кои са те, че да определят кой ще живее? Но тука българите не излезнаха по центъра, нито ромите да чупят, блъскат и тормозят невинни хора.

     А какво стана в Катуница? Да там наистина имаме една трагедия, защото е загинало едно младо момче в крехка младост. И защо трябваше да се стига до такива нещастни случай? С какво това престъпление е по-различно от това, че един съученик закла друг и го разфасова? Убийството си е убийство. Животът на единия е еднакво важен с живота на другия. Никой няма право да влиза в ролята на Господ и да се прави на съдник. Нека отново да се върнем на случката в Катуница. Няколко часа по-късно убиецът е заловен, а местните свързват случката като отмъщение на Цар Киро. Като цяло българите много обичат да си падат по конспирации, те са известни с това, че разбират от всичко. Както се пише в един роман на Алеко Константинов, бай Ганьо никога няма да бъде сам. През това време ( то сега е модерно да се пуска фейсбук група, даже се надпреварват кой по-голяма простотия ще пусне) футболните фенове се организирват и започват да се събират в Катуница. Който е ходил на мач на Ботев и Локомотив знае със сигурност, че агитките на отборите са съставени от скинари, скинхедс, наркомани, лумпени и всякакви идиоти готови да пребият човек просто ей така, за единия спорт, за едното удоволствие. Разбира се, между тях има и нормални хора, но тях точно не ни интересуват, защото те са така наречените "сеирджии", присъстват на всяка битка, но никога не се месят, а само гледат отстрани. Затова и не представляват интерес за нас. Тези така наречените "фенове" са склонни от порядъка на няколко минути да се организират и съберат подтиквани от една единствена идея - да безчинстват, да се посбият. Без да мислят, че това всъщност не е един детски бой пред училището, а насаждане на етническа омраза. А как и да мислят, като най-умният сред тях е със средно образование. И след като безчинстваха като типични мародери, разбойници, хулигани пред погледа на полицията, както се вика наиграха се, разотидоха се все едно нищо не се е случило. През това време друга банда идиоти запалиха клуба на ДПС в Столипиново поради незнайна каква причина. Да покажат, че са над закона, типично за българите в началото на мутренските години. Тогава гледахме битки по улицата в стил американски екшън. Но тогава никой не скандираше срещу мутризацията. Защо? Защото са българи ли? Българи срещу българи, няма проблеми. Това е проблем на българския етнос. На практика това въстание в пловдивското село Катуница показва липсата на държавност. Самите българи не уважават собствената си държава, а се сърдят на циганите. Защо? Нали нашият етнос парадира да бъде нещо повече от ромския етнос? Аз лично не виждам такова преимущество, а напротив българите са по-големи цигани от циганите. След като сами не спазват собствената си държавност, защо искат другите да ги спазват?

     За съжаление България върви към масов идиотизъм сред населението. Подрастващата младеж, които са основните виновници за изкуственото насаждане на „етническа омраза“ се състой от ниско-образовани хора, мечтаещи да станат поредните мутри, за да могат да безчинстват безнаказано. Тяхното интелектуално ниво е нула, последната статистика показва, че близо 60% от тях са частично неграмотни. Те са не осъзнати бъдещи чистокръвни български цигани.

     На българите им писнало да издържат циганите. Ами това е и да и не вярно. Кой накара циганите да не плащат тока, вода, да си мислят, че всичко им е позволено? Че са богопомазани? Кой питам? Политиците. Кой създаде беззаконието в тази държава? Политиците. И после циганите били виновни. Безработицата в процентно изражение сред циганите е по-малка от колкото при българите. Колко българина са станали боклуджии, колко българки са чистачки, вършат най-долнопробната работа? С ръка на сърцето ви казвам, че никога не съм видял българин да работи долнопробна работа. Сигурно за циганите ние сме както за нас са арменците, по пипкавата, тънката работа. Защо българите въстанат срещу политиците? Срещу истинските виновници, да направят едно истинско въстание, а не чекиджийска история. Чули те някога, за едни сравни българи, които някога правили славни въстания. Малоумници, те даже не са достойни да се наричат българи, крещят „българи юнаци“, „цигани яжте ми хуя“ и т.н. Какви въстаници са тези хора? Те са по-големи цигани от циганите, миришат на бира, голи да кръста, пасмина. Българите вместо да воюват и да се правят на биткаджии, да натиснат управляващите да впрегнат ромите в правия път, защото само така ще спечелим всички взаимно. Ромите могат да бъдат много полезни за българския народ, притежават специфични умения, могат да работят на полето, да вършат черната работа вместо да вкарваме емигранти. Ние истинските българи не трябва да позволяваме на лумпените да вземат превес, защото когато бурето гръмне, път назад няма. Имаме пресният случай с Косово. А ако не се осъзнаем и не поемем по правият ще изчезнем като народ, ще бъдем претопени и ще се превърнем в малцинство в собствената си държава. Изборите са мястото където можем да си изразим недоволството, таеният гняв, а не да издевателстваме над невинни хора. Всичките тези лумпени, които запалиха къщата на Цар Киро, сега да възстановят къщата на комшиите, която също пострада. Не трябва да позволяваме на една малоумна тълпа идиоти и едни алчни политици да унищожат българската държава. Истината, е че при нас няма работещ съд и докато продължава да липсва справедливост и да царува беззаконието, такива конфликти ще станат ежедневие. Анадъмо?
 




        image



Гласувай:
23



1. анонимен - Правилно, но кой да го разбере!
27.09.2011 10:28
Общо взето съм съгласен със статията, но за съжаление не очаквам да срещне особено одобрение.
Всеки от нас се смята за нещо изключително и не му се иска да чува неприятни истини за себе си. А циганите се разпростират докъдето им се позволява. Сега крещят че който влезе в квартала им жив няма да излезе, но това е защото знаят че полицията ще ги пази. Който е по-възрастен си спомня как по времето, когато имаше страх от законите циганите не смееха да шукнат. разбира се и тогава търсеха далаверката (например товарачите в транспортните фирми уреждаха срещу бакшиш да си вземеш някаква дефицитна стока преди да е влязла в магазина), но срещу държавата не смееха да се обадят. Както и ние българите, впрочем...
цитирай
2. bogdan12 - Ама точно така е!
27.09.2011 10:52
Един чисто криминален казус, една често мутренска история ескалира в тази безсмислена агресия. Не си давате сметка колко е опасно да се заиграваш с агресията, недоволството, натрупано в хората по други причини и да го използваш за "кауза". Има голяма разлика между справедливост, мъст и неконтролируема агресия. Не обвинявам простите хора /коита не са малко в случая/, те като овце се носят по течението и важното е да се покажат. Въпросите са ми съм мислещите хора - какво очаквате да спечелите от всичко това? Всяко действие се прави с цел,каква е реално постижимата цел в случая? И реално постижима ли е? Защо настройвате българи срещу цигани като за мен "циганин" е начин на поведение, манталитет и определено има такива българи!
Мислете, моля, мислете, докато още е време. Нищо не е черно или бяло и НЕ е верно, че който не е с мен е против мен. И както ни учи не един филм - Овладейте гнева, с агресия само се руши, не се гради!
цитирай
3. анонимен - И да, и не...
27.09.2011 11:08
Съгласен съм, че го има лицемерието, но... ей това "но" е много голямо, защото не само че това не се случва често, ами и защото българите не са само "скинарите,скинхеад и лумпените", защото по голямата част от българите са онези дето заобикалят "сеира" и се молят да не ги видят щото нито полицията нито никой няма да ги спаси да ги пребият. На 6ти Септември имаше статия за това как някой прострелял цигани и тъпите "журналя" ( защото няма истински журналисти в България ) бяха написали навсякъде, че горките цигани "събирали орехи в частен парцел" ?!?! Аз на това си му викам кражба и нямам нищо против да си стрелят по крадците. Истината е че ако бяха българи и "събираха" моите орехи нямаше да ме е страх да ида да питам какво става, но цигани - пушкам ги от далече! Защо? Защото българина е наясно, че ако го хванат ( повтарям като го хванат ) ще си го вкарат в затвора и ще му направят живота ужасен, но ( ей го пак... ) циганина хич не му пука щото е свикнал да получава всичко на готово и да го пазят като "малцинство".
А относно работенето и ученето на циганите как да работят - ами ще ви разкажа една случка: имаме лозе, баба ми отива и вижда двама цигани пушат отстрани до пътя до който ни е лозето, и им казва че ще им плати да го прекопаят ( 1 декар не е нищо ). е гореспоменатите особи са и заявили - "И по 100 лева да ни дадеш пак няма да фанем мотиките"...
Ами честно от всяко правило има изключения ама при циганите са толкова малко че не знам има ли смисъл изобщо да се разглеждат ;(. За съжаление и аз съм от българите които ще подминат с надеждата "лумпените" и циганите да не го видят, защото живота ми е скъп. И колкото и да се възмущавам от политиците и управниците - как да им попреча? как да ги спра? че полицията и жандармерията са си техни и са пълни с хора които не мислят, а изпълняват? еми да умни са политиците ни и са си вързали гащите немат сваляне ;) еми примиряваме се и ( ха дано ) оцеляваме.
цитирай
4. анонимен - майна
27.09.2011 11:32
Град Пловдив е 340 000 по преброяване 2011, като в града има доста живущи от съседни градове като Смолян, Хасково и т.н. Отделно има много работещи и студенти... 80% от студентите след завършване остават в Пловдив... така, че уважаеми автор на статията... Пловдив е над 400 000 души...
цитирай
5. анонимен - 4 Майна
27.09.2011 11:42
Да ти кажа, че точно сега в Пловдив има международен технически панаир. Страшен облик на града и държавата се показва да знайш.
цитирай
6. megafon - Ти прииждащите
27.09.2011 12:49
анонимен написа:
Град Пловдив е 340 000 по преброяване 2011, като в града има доста живущи от съседни градове като Смолян, Хасково и т.н. Отделно има много работещи и студенти... 80% от студентите след завършване остават в Пловдив... така, че уважаеми автор на статията... Пловдив е над 400 000 души...

за пловдивчани ли ги бройш? Защото за мен са пришълци.
цитирай
7. анонимен - Я изгледсайте и това
27.09.2011 15:12
http://www.youtube.com/watch?v=hNyJTy6d850&feature=related
цитирай
8. анонимен - По-неграмотен си и от циганин, д...
27.09.2011 15:19
По-неграмотен си и от циганин, драги. Стигнах точно до "най-много бройно" и се замислих кой ли е градът с "най-много редно" население. Още съм там, а ти?
цитирай
9. анонимен - я си заври мегафона знаеш къде бе ...
27.09.2011 15:24
я си заври мегафона знаеш къде бе нещастник.цигани демостративно убиват гяур защото имат пари, "бизнес", власт и са безнаказани.кое му е битовото а келеме?това е воина на корумп. и безродна полит.класа в съюз с мутри /бълг.и цигански/ срещу народа ни.
цитирай
10. megafon - Кой е даде
27.09.2011 15:43
анонимен написа:
я си заври мегафона знаеш къде бе нещастник.цигани демостративно убиват гяур защото имат пари, "бизнес", власт и са безнаказани.кое му е битовото а келеме?това е воина на корумп. и безродна полит.класа в съюз с мутри /бълг.и цигански/ срещу народа ни.

тази власт на циганите?
цитирай
11. mikino - Да ти кажа, че точно сега в Пловдив ...
27.09.2011 15:44
анонимен написа:
Да ти кажа, че точно сега в Пловдив има международен технически панаир. Страшен облик на града и държавата се показва да знайш.

Ето това е вече страшно! Защото БиБиСи излезе с думите "етнически протести"! Не тябваше да става така! Ето за това се вбесих и на провокативното поведение на някои от хората на протеста в София!
цитирай
12. megafon - В Пловдив е абсолютна
27.09.2011 15:50
mikino написа:
анонимен написа:
Да ти кажа, че точно сега в Пловдив има международен технически панаир. Страшен облик на града и държавата се показва да знайш.

Ето това е вече страшно! Защото БиБиСи излезе с думите "етнически протести"! Не тябваше да става така! Ето за това се вбесих и на провокативното поведение на някои от хората на протеста в София!

същата ситуация. Вървят банда малоумници на възраст между 12-30 години, три часа преди това льокали бира, голи до кръста и вървят и чупят, мутреят и се мислят за голямата работа. И на всичкото отгоре крещят смърт за циганите, да сме ги изселили. Къде да ги пратим? Те са си български граждани. Може ли да избиеш 1млн. цигани?
цитирай
13. therainss - megafon
27.09.2011 16:14
Може да са граждани, но не се чувстват нито българи, нито приобщени към тази общност, нито имат желание. Защо никой не се дразни от арменците, например? Айде, стига с тая тъпа толерантност към тях, тя ни е донесла досатъчно беди (без да се ангажирам с мнение, че те са виновни за всичко)...
цитирай
14. megafon - Ако ти не ги приобщиш
27.09.2011 16:21
therainss написа:
Може да са граждани, но не се чувстват нито българи, нито приобщени към тази общност, нито имат желание. Защо никой не се дразни от арменците, например? Айде, стига с тая тъпа толерантност към тях, тя ни е донесла досатъчно беди (без да се ангажирам с мнение, че те са виновни за всичко)...

на сила или доброволно, ти си загубен. И за всичко са виновни политиците. Те направиха циганите да се чустват богопомазани. Те създадоха цар Киро, за да си купуват ромски гласове, мафиотите дадоха бизнеса с цигари и дрога на циганите. Така, че за всичко са виновни българите. Циганите са като кучето, то скача според тоягата.
цитирай
15. bogdan12 - И толерантността има граници, НО
27.09.2011 16:21
начина на приобщаване е със съвсем други мерки /по макар наложени не по желание/. Агресията не е решение на никой проблем! Така слизаме на нивото им, пък уж ги гледаме много отвисоко. Крадецът вика дръжте крадеца.
Пък и не ме убеждавайте, че от тези протестиращи българи, дори и половината имат ясно изразена гражданска позиция, осмислена своя кауза.
цитирай
16. анонимен - Аз съм идиот
27.09.2011 16:22
,че изобщо четох това писание. Ама беше голяма мъка! А,бре! Научи правописа !
цитирай
17. анонимен - Аман от предатели
27.09.2011 16:23
Авторът на статията е един от тези, които ще ръкопляскат, когато Българин бива убит. Тази нехранимайковска родоотстъпническа групичка в България трябва да бъде унищожена, защото тя ще ни спъва към националното самосъзнание. Първо, такива като автора трябва да бадат изритани от държавата ни; тази пета колона е виновна за много беди в държавата ни, защото тя е която поддържа робството ни, радва се на това робство, печели от това робство. Незная дали някои цигани тябва да са на ешафода, но АВТОРЪТ задължително. Проклет да е денят, в който си се родил за да цапаш майката Българско земя. Изрод.
цитирай
18. tomov8 - до Автора
27.09.2011 16:29
От поста ти личи, че въобще не си наясно с проблема - проблема е беззаконието и безнаказаността на циганите. Те могат да не плащат ток, вода, данъци, медицински грижи, билети за градски транспорт, влакове, защото на избори си продават гласа. Какъв е този гражданин, който не е платил един лев данък на държавата, а ползва всичко, което държавата е създала? След като държавата, правителството, МВР, съд и прокуратура не работят и толерират циганския произвол, логичните последици са тези, които се случват. Дефицита на справедливост, ражда саморазправа. Но автора не е дорасъл, за да разбере гнева на българите, може би защото му харесва да издържа със заплатата си циганските катуни.
цитирай
19. анонимен - Неприятна статия. Авторът е цин...
27.09.2011 16:39
Неприятна статия. Авторът е циничен и не особено интелигентен. Радвам се, че не го познавам (а и той би следвало да се радва за това).
цитирай
20. анонимен - Гневен
27.09.2011 16:41
Ей Мегатъп, ти си някои мишок на държавна работа затворен в болния си свят! А тебе мишок, кой те упълномощи да да правиш разбор на действията на хиляди Българи. Търпението на хората преля... почети за хилядите безчинства по градове, села и паланки. Кух си, смотан и ръсиш простотията си, мишо!!!
цитирай
21. megafon - Да започнеш да мислиш малко, а?
27.09.2011 16:42
tomov8 написа:
От поста ти личи, че въобще не си наясно с проблема - проблема е беззаконието и безнаказаността на циганите. Те могат да не плащат ток, вода, данъци, медицински грижи, билети за градски транспорт, влакове, защото на избори си продават гласа. Какъв е този гражданин, който не е платил един лев данък на държавата, а ползва всичко, което държавата е създала? След като държавата, правителството, МВР, съд и прокуратура не работят и толерират циганския произвол, логичните последици са тези, които се случват. Дефицита на справедливост, ражда саморазправа. Но автора не е дорасъл, за да разбере гнева на българите, може би защото му харесва да издържа със заплатата си циганските катуни.

Цигани гласуват за български политици, защото те им обещават, че няма да плащат ток, вода, храна, помощи на аванта и т.н. И кой е виновния в случая? Циганите или българите педераси, които с чужда пита помен правят?
цитирай
22. bulgar - Точно, много точно!
27.09.2011 17:01
Точно, много точно!
цитирай
23. apostapostoloff - Ти гледай да не те подберат
27.09.2011 17:05
и теб, че жална ти майка!
цитирай
24. iwahb - Едно ще се случи със сигурност
27.09.2011 17:17
накрая всички ще разберем, че циганите са неразделна част от нацията. Да се молим това да не става по трудния начин.
цитирай
25. krasimirvm - Патриот
27.09.2011 17:18
Боклук с бокук ако ми прилегнеш някъде и някога ше съжаляваш че си се родил
цитирай
26. raders - Ти имаш ли си представа за какво с...
27.09.2011 17:19
Ти имаш ли си представа за какво става въпрос? Знаеш ли, че има села, влючая и моето родно село, където няма нито една къща, която да не е опустошена и ограбена от циганите. Това е масово явление и на хората им е дошло до гуша. Разполагам с фотографии от ограбена и опустошена къща /моята родна/; ако искаш мога да ти ги изпратя, за да не си развалям блога. Живея до Пловдивския затвор и зная, че обикновено на свижданията присъстват 90 процента цигани; това какво говори? Вярно е, че футболните запалянковци са по принцип дебили, но да се твърди, че и останалите недоволни и протестиращи хора, /а те не са никак малко/ са такива, е връх на идиотизма. А в Катуница просто чашата е преляла.
цитирай
27. megafon - Ти напълни гащи още преди битката
27.09.2011 17:22
apostapostoloff написа:
и теб, че жална ти майка!

да е почнала. Недей така, излагаш се. Дръж се като мъж. Бързо да се въоражиш и да си купиш 1 туба вазелин. За всеки случай.
цитирай
28. asthfghl - ...
27.09.2011 17:26
Проблемът е многостранен - и политиците имат изгода да държат циганите като аутсайдери, които да могат да манипулират; и циганите се възползват от положението, за да го карат през просото. И от всичко това губим всички ние.
цитирай
29. анонимен - Мега фон не си, но си мега зле. Дори не ...
27.09.2011 17:27
Мега фон не си, но си мега зле. Дори не ми се коментират толкова простотии накуп.
цитирай
30. asthfghl - 29.
27.09.2011 17:36
Анонимний, що не излезеш с името си, какво криеш?
цитирай
31. анонимен - man
27.09.2011 17:39
Ти не си от български произход!
цитирай
32. анонимен - много добре казано ,но много малко хора ше го разберат
27.09.2011 17:45
Наистина е много сериозно с доказателства мнение .. браво ! Има умни хора все оше
цитирай
33. анонимен - а защо са тръгнали срещу джамията пак?
27.09.2011 17:49
Ет цар Киро е християнин ,но това не спасява дуговерците
цитирай
34. анонимен - Някой
27.09.2011 18:33
Не разбрахте ли, че в тази страна трябва да се линчува. Докато има дерибеи като циганина киро и докато няма държава, трябва да се правят показни акции! Всички от феновете отидохме в Катуница, защото ние сме най-будната част от тази държава. Всички други само мрънкате, чоплите семки и все някой друг ви е виновен докато стоите пред телевизорите.
Искам сега да видя дали някое цигане ще си позволи да малтретира някой баба или дядо на село! Дали някой друг местен цигански дерибей ще тормози хората! Мога да ви кажа, че това няма да се случи защото ще го е страх от това да не му пламне къщата, а не от Шибаната ни власт ,каквато е в последните деситилетия)!

цитирай
35. анонимен - SS
27.09.2011 18:35
Днес, ох, отново и днес четем за убийство извършено от циганите, вчера четохме как циганите продават децата си, по предния ден четохме как циганите изсичат незаконно горите ни, или по - накратко всеки ден четем как циганите изнасилват нашите баби, как обират къщите ни, как крадат релси и т.н.. Не искам да чета такава криминална хроника, вече не! Защо ЦИГАНИТЕ не плащат ток, вода, данъци, а аз да! Защо ЦИГАНИТЕ имат помощи, а аз не! Управници, къде сте? Няма да се предам! Ще съдя ЕON, ще съдя ВиК, ще съдя държавата за дискриминация! Когато аз не платя, се водя престъпник, а когато ЦИГАНИНА не плати се води малцинство!
цитирай
36. zadnik - Много съм съгласен с автора, трбва ...
27.09.2011 19:14
Много съм съгласен с автора, трбва да се отстраняват не последствията, а първопричината...
цитирай
37. megafon - До 34 и 35
27.09.2011 19:15
За всичко са виновни политиците.
цитирай
38. анонимен - Казвам се Мангал Мангалов Циганинов
27.09.2011 19:17
Казвам се Мангал Мангалов Циганинов & My name is Mangal Mangalova Tsiganinov
http://wp.me/1DYkX
цитирай
39. анонимен - MKS
27.09.2011 20:08
Общо взето в статията са написани доста истини,но!Така ли щеше да я напише авторът ако бяха убили по поръчка циганите неговият син?!
цитирай
40. анонимен - Лъжи!
27.09.2011 20:15

Това за бройката работещи цигани от коя точно служба го взе?
цитирай
41. megafon - Незнам и не искам да го
27.09.2011 20:39
анонимен написа:
Общо взето в статията са написани доста истини,но!Така ли щеше да я напише авторът ако бяха убили по поръчка циганите неговият син?!

разбирам, но едно знам със сигурност насилието поражда насилие. А ромите могат да бъдат полезни в много неща. Въпроса е да има политическа воля. И да допълня, че сега партия Атака издига ром за кмет.
цитирай
42. анонимен - рязан боклук,
27.09.2011 20:41
смърдиш от километри. Научи първо български, тогава раздавай акъл на българите (по традиция по-интелигентни и образовани от вас). Анадъмо ли? Мангал, пиши на български, не си в родния Анадол.
цитирай
43. megafon - А защо
27.09.2011 20:50
анонимен написа:
смърдиш от километри. Научи първо български, тогава раздавай акъл на българите (по традиция по-интелигентни и образовани от вас). Анадъмо ли? Мангал, пиши на български, не си в родния Анадол.

се криеш анонимно? След като претендираш да бъдеш нещо, покажи го по културен начин, иначе продължаваш да си бъдеш едно нищо.
цитирай
44. анонимен - Христо Стоянов
27.09.2011 20:54
Авторът на статията или е евреин или някакъв небългарин. Както и да е българите не са толкова тъпи колкото ви се иска на автора и на Манголюба Бенатова. Тънките манипулации не хващат дикиш отдавна.
цитирай
45. megafon - Да прав си.
27.09.2011 21:01
анонимен написа:
Авторът на статията или е евреин или някакъв небългарин. Както и да е българите не са толкова тъпи колкото ви се иска на автора и на Манголюба Бенатова. Тънките манипулации не хващат дикиш отдавна.

По-тъпи и по-неграмотни са отвсякога. И като факт може да се види интелектуалното ниво на протестиращите.
цитирай
46. анонимен - Христо Стоянов
27.09.2011 21:08
Дай да си говорим с аргументи, съгласен? Над 90% от битовите престъпления вкл. убийства се извършват от цигани. Вечно толерирани и безнаказани, властта мери с двоен аршин циганина и българина, извършил престъпление. Е на българите ни дойде до гуша. Съжалявам единствено че не подпалиха живи самите кирови цигани.
цитирай
47. megafon - Радвам се, че
27.09.2011 21:13
анонимен написа:
Дай да си говорим с аргументи, съгласен? Над 90% от битовите престъпления вкл. убийства се извършват от цигани. Вечно толерирани и безнаказани, властта мери с двоен аршин циганина и българина, извършил престъпление. Е на българите ни дойде до гуша. Съжалявам единствено че не подпалиха живи самите кирови цигани.

сам си отговорил на проблема. ВЛАСТТА! Точно към тях трябва да бъде насочена агресията.
цитирай
48. hatanasov - Има още една махала...
27.09.2011 22:00
Арман
цитирай
49. samvoin - "Пловдив е градът с най-мн...
28.09.2011 00:41
"Пловдив е градът с най-многобройно ромско население в България. В него има 3 ромски махали, това са: кв. Столипиново, Аджисан махала и Шекер махала. Общият брой на населението е около 300 000 души, а 1/5 от тях са ромски граждани, които са пълно правни български граждани с права и свободи, равностойни на нас българите."

Виждам добре, че никога не си попитал обитателите на тези махали като какви се определят, както и не си ги чул какъв език говорят и какви канали гледат...;)
Явно не си от там, щом ги считаш за "роми".
цитирай
50. анонимен - "...че никога не съм видял българин да работи долнопробна работа..."
28.09.2011 01:02
Това не е вярно! Истината е, че работодателите не взимат българи за такава работа. Някога опитвал ли си да започнеш работа в консервна фабрика? Циганите няма да те допуснат до портала даже!
Не само политиците използват циганите! Идеята циганите да вършат черната работа устройва само новобогаташите; бедните, работещи за една заплата българи няма да и се зарадват!
цитирай
51. samvoin - А евреите сте "надчовеци&...
28.09.2011 01:53
А евреите сте "надчовеци" ли? :D
Особено хазарските кръвосмесени роднински, баш като калдерашите на Киро изроди или пък в етиопската ви негърска част?!
Хахаха...
Като прибавим и вашата дивашка антихристка богоборческа талмудска "вяра", която съвсем ви е обезчовечила.
цитирай
52. samvoin - "nacionallist", зн...
28.09.2011 01:54
"nacionallist", знаем, че еврейската "раса" (мултирасова сбирщина и кръвосмесени изроди) сте най - "висшите" - "богоизбраните", а всички ние в тая страна и по света - "гои" или "говеда за клане", ама Хитлер като не си свърши работата с вас...:(
цитирай
53. murmashka - Много тенденциозно написано
28.09.2011 04:54
Първо за случаят в Самоков (бях там по това време) това което пишгете е абсолютна лъжа! Конфликтът не беше в центъра както пишете и второ има съвсем друг - битов характер
Второ:Вие нагло лъжете и за събитията в Катуница.Там хората се вдигнаха не срещу циганите а срещу мутрата от цигански произход ,,цар" Киро" И смъртта на момчето НЕ Е СЛУЧАЙНА (както Ви се иска) а е предумишлена щом е имало заплаха за такава (за заплахата има и жалба в полицията) НЕ ЛЪЖЕТЕ ТАКА НАГЛО!
цитирай
54. venercheto - просто нямам думи колко добре е н...
28.09.2011 06:57
просто нямам думи колко добре е написано! допреди малко имах огромни трудности, от чужбина, да разбера какво точно се е случило измежду грозните обиди и закани по всички български медии и в блога. плашещото търсене на евтина популярност и сензации в комбинация с неграмотността на младите е алармираща.
целия случаи в катуница ми намирисва на скалъпна работа и отвличане на вниманието с цената на човешки животи от истинските лайна.
цитирай
55. boristodorov56 - Това е от Фейсбук! Да подкрепим исканията!
28.09.2011 09:24
- Това е от Фейсбук! Да подкрепим исканията!


Списък с искания на българският народ на общодържавният протест от 1 октомври 2011!



1. Oставка на правителството в 7 дневен срок (до 7 октомври), заради неизпълнение на основни негови конституционни задължения, явна некадърност, очебийна обвързаност с криминалната престъпност и изпълнение на антибългарски проекти(Аец Белене, концесията за шистов газ, ГМО) .

В срок от един месец съставяне на Правителство на националното спасение под егидата на ЕС с участието на експерти и хора необвързани с политически партии, бившата ДС, комунистическата номенклатура, икономическите мафиотско-бандитски структори и преди всичко: Патриоти.



2. Незабавно освобождаване на арестуваните българи в протестите и незабавно снемане на обвиненията и отменяне на присъдите срещу тях.



3. Парична компенсация за семействата на двете загинали момчета (Ангел Петров и Павел Толев).



4. Справедлива и адекватна присъда за убиеца на Ангел Петров в съответствие с българското законодателство.



5. Отнемане на имотите на Кирил Рашков (Киро Циганина) според разпоредбите на закона наскоро приет от Парламента.

Осъждането му (не само заведено дело срещу него) по бързата процедура за съучастничество в и организиране на убийството на Ангел Петров.



6. Незабавно и бързо разследване, подвеждане под отговорност и осъждане на синът и другите престъпни роднини на Кирил Рашков за съучастничество и извършване на трафик с наркотици, проституция, кражби и убиство.



7. Подвеждане под отговорност по бързата процедура и осъждането на всички осигурили „политическият чадър“ (прокуратура, данъчно, полиция, политици и т.н.) над Кирил Рашков.



8. Публична оценка от страна държавната власт на всички медии и журналисти, които манипулираха и крият важна информация за личността на Кирил Рашков , представят участващите в протестите и справедливият и законен гняв по коренно различен начин с цел да оневиняване на престъпните деяния на Кирил Рашков и маргинализират народното недоволство.



9. Искаме оставки на Главния Прокурор на РБ за неадекватната му и престъпно поведение спрямо справедливия народен гняв и изразено вълнение, с което застана на страна на местните феодали и организирана престъпност.

Искаме нови хора в щялата съдебна и административна структора на управлението на страната. Млади,необвързани с никоя партия или мафиотска структура, хора с реален трудов стаж и реални професии, хора с морал, а не корумпирани хомелиони и безскрупулни екзекутори на българската нация и Държава.



10. Искаме без отлагане и незабавно изработването на Програма за национално спасение - с реални и осъществими мерки за справяне със демографския колапс на българската нация.



11. Искаме незабавна и без отлагане смяна на политическата, съдебната и правоохранителната система.

Искаме нова Конституция на Република България!





ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!.
цитирай
56. анонимен - Не се познаваме, господине или г...
28.09.2011 10:12
Не се познаваме, господине или госпожо..Опитали сте се да напишете безпрострастна статия и общо взето сте се оплели още повече. Политиците са виновни, спор няма. За тях е важно да предразположат циганите, за да гласуват в тяхна полза. Но се питам тук, кого защитава полицията и политиците- българите или тези престъпници. Повечето цигани работели. Само направете справка колко от регистрираните престъпления са направени от този контингент. Защото тези хора крадат, убиват, просят, НАЙ- ВАЖНОТО НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ. А аз работя по мноого часове дневно, за да изхранвам децата им. Да, нещо е объркано. Но престъпление ли е, че народът излезе по улиците, за да изрази своето мнение. Нали сме демокрация, нали има свобода на словото. Не мога ли да кажа, че не са ми приятни тези хора?! Колкото до политиците- само действията на Цветанов са ми достатъчни, за да си направя заключение. Първо се покри като мишка, когато трябваше да е сред народа. После ухажва циганите (за да ги спечели за изборите), докато неговите хора бият българите по улиците. Някак и двата "етноса" са ми неприятни- и политици, и "роми" . Благодаря за вниманието.
цитирай
57. bogdan12 - 57
28.09.2011 10:20
"Повечето цигани работели." - това къде го прочетохте. Трябва да бъдат впрегнати да работят, трябва да се социализират, ТРЯБВА - бъдеще пожелателно, а не сегашна реално. Като нямат вътрешно желание, ще им се "помогне" с външна принуда -законова, не агресия.
Абсолютно сте прав/а , че демокрацията е свобода, но това, което виждам по улиците е свободия. Свободата е проява на ЛИЧНОСТТА - дали всички протестиращи са изградени ЛИЧНОСТИ?
цитирай
58. ivoel - Вчера гледах по новините как дават ...
28.09.2011 11:20
Вчера гледах по новините как дават интервюта с цигани и всички работели..Те на кражбите казват "работа".
Много повече са личности, отколкото драгите политици, които слугуват на чужди интереси. Поне българските граждани не се страхуват да изкажат мнение. Това ми хареса в цялата работа. Има воля за промяна. Виждам, че българите се обединяват, в по- голямата си част.

И друго искам да попитам, защо никой не арестува мургавите? Вчера гледах по Канал 3 пряко предаване от Добрич. Циганите там са въоръжени с брадви, а един съвсем нагло демонстрираше прерязване на гърлото с истински нож!! И полицията ги гледа...
И последно, колко убийства и безчинства направига тези "жители" през последното десетилетие? Всеки ден чуваме за поредни издевателства.
Когато публикувате подобни статии, това не е израз на толерантност, а на нещо друго.
цитирай
59. ve6titsa - Съгласна съм 57,но защо си анонимен?
28.09.2011 12:57
Мегафонче,не може да съдиш децата,наречени в медиите "лумпени" и да приравняваш убийството с пътен инцидент.Не разбра ли,че хората се вдигнаха срещу недосегаемите.Аз на мачове не ходя.Агитките са друг проблем на полицията.А в такива протести е нормално да има подстрекатели и да се изричат неща,които не би казал при други обстоятелства.Но циганите наистина не желят да се интегрират.Имат толкова кадърни деца,които ходят на училище и показват заложби,но средата е решаваща.Като се прибере в къщи и види майка си с вдигната пола да говори на съседката "да ми ядеш ..." какво да очакваш от това дете?Няма спасение.По света им дават каравани,вместо да им строят къщи.
цитирай
60. megafon - И на това има решение.
28.09.2011 14:04
анонимен написа:
Не се познаваме, господине или госпожо..Опитали сте се да напишете безпрострастна статия и общо взето сте се оплели още повече. Политиците са виновни, спор няма. За тях е важно да предразположат циганите, за да гласуват в тяхна полза. Но се питам тук, кого защитава полицията и политиците- българите или тези престъпници. Повечето цигани работели. Само направете справка колко от регистрираните престъпления са направени от този контингент. Защото тези хора крадат, убиват, просят, НАЙ- ВАЖНОТО НЯМАТ ЖЕЛАНИЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ. А аз работя по мноого часове дневно, за да изхранвам децата им. Да, нещо е объркано. Но престъпление ли е, че народът излезе по улиците, за да изрази своето мнение. Нали сме демокрация, нали има свобода на словото. Не мога ли да кажа, че не са ми приятни тези хора?! Колкото до политиците- само действията на Цветанов са ми достатъчни, за да си направя заключение. Първо се покри като мишка, когато трябваше да е сред народа. После ухажва циганите (за да ги спечели за изборите), докато неговите хора бият българите по улиците. Някак и двата "етноса" са ми неприятни- и политици, и "роми" . Благодаря за вниманието.

Ще ги интегрираме насилствено.
цитирай
61. анонимен - ПРедполагам,че именно заради циганите
28.09.2011 15:37
Холандия и др. не ни искат в Шенген.Това за корупцията и съдебната с/ма е
демагогия."Циганският" проблем може да бъде решен само когато стане европейски
проблем.И страните с най–много цигани:Румъния,България,Сърбия,Унгария,Словакия
трябва да изработят своя обща стратегия и тактика в това отношение.Не бива да си
зариваме главите в пясъка..
цитирай
62. megafon - Точно така,
28.09.2011 15:48
анонимен написа:
Холандия и др. не ни искат в Шенген.Това за корупцията и съдебната с/ма е
демагогия."Циганският" проблем може да бъде решен само когато стане европейски
проблем.И страните с най–много цигани:Румъния,България,Сърбия,Унгария,Словакия
трябва да изработят своя обща стратегия и тактика в това отношение.Не бива да си
зариваме главите в пясъка..

ако искаме да пребъдем трябва да се действа. Колкото по-бързо толкова по-добре. Но всичко това минава през съдебната система. Ако тя работи, цялата държава ще е в ред.
цитирай
63. megafon - Защо
29.09.2011 18:54
сега лумпените не ходят да стачкуват?
http://www.dnes.bg/crime/2011/09/29/vtoro-zversko-ubiistvo-izpluva-sled-trupa-v-nadejda.129971
цитирай
64. murmashka - Все ми се струва че някакъв лумпе...
29.09.2011 22:33
Все ми се струва че някакъв лумпенизиоан ,,гербер" е написал ,,Въстанието в Пловдив - бетер циганска работа" Ама много тенденциозно написано И освен това го е страх от тези които аргументирано го опровергават и всичко написано не съответсващо на неговите писаници трие!
цитирай
65. megafon - Колега,
29.09.2011 22:46
murmashka написа:
Все ми се струва че някакъв лумпенизиоан ,,гербер" е написал ,,Въстанието в Пловдив - бетер циганска работа" Ама много тенденциозно написано И освен това го е страх от тези които аргументирано го опровергават и всичко написано не съответсващо на неговите писаници трие!

дайте малко по-грамотно. В моят блог няма цензура. Ето вас не съм ви цензурирал, нищо че сте неразбираема.
цитирай
66. анонимен - В цял свят умните хора отричат да ...
02.10.2011 16:38
В цял свят умните хора отричат да имат етнически конфликти в техните страни. Една Турция до нас отрича да има кюрди и етнически конфликт. Една Испания и Англия-същото правят. Един Живков като гонеше турците също отричаше и дори заявяваше,че в България турци няма!
И В ЦЯЛ СВЯТ Е ТАКА! САМО В БЪЛГАРИЯ СЕ НАМЕРИХА ТОПИДИОТИ,КОИТО СЕ НАПЪВАТ НЕИСТОВО ДА ПРЕВЪРНАТ ПРЕД ЕВРОПА КРИМИНАЛЕН СЛУЧАЙ В ЕТНИЧЕСКИ. САМО В БЪЛГАРИЯ ИМА ИДИОТИ,КОИТО ВИКАТ КЪМ ЕВРОПА "ЕЛА ВЪЛЧО,ИЗЯЖ МЕ" ИМА ЕДНА МНООООГО СТАРА БЪЛГАРСКА МЪДРОСТ КОЯТО ГЛАСИ "КАТО НЕ ЗНАЕ ЕДНО КУЧЕ КАК ДА ЛАЕ,САМО ВКАРВА ВЪЛКА В КОШАРАТА" ЧЕ И ВАШАТА РАБОТА ТАКА. ДАЛИ БЕГЕ ИДИОТИТЕ ЗНАЯТ ТАЯ ПОГОВОРКА?
цитирай
67. анонимен - bravo
02.11.2011 18:48
umen balgarin ryadkost beshe mi omriznalo da cheta tapi rasistki sachineniya ..mnogo hora pishat che ciganite ne si plashtat toka zashto ne proverite kakva e sabiraemosta v getata moga da vi kaja che e mnogo blizka do 100 % i za vsichki drugi smetki e taka bilo to net. voda za osigorovki sam saglasen za bezrabotnite ..poluchavali pomoshti idi da rabotish 15 dena za 40lv pomosht po ulicite shtom vi se svidyat ..kakvo si mislite che tyahnata e rozova ..umnite hora vyarvat na ochite si i na ushite si napravete edin eksperiment vlezte v edna mahala po izbor i pomolete za edna pomosht nyama znachenie kakva i shte razberete kolko tolerantni hora ima sred tyah ..az moga da vi kaja che mnozinstvoto sa mirni i mnogo dobri hora i na nikomu ne biha navredili i povecheto ot tyah sa turci za vasho sajelenie no takava e bila politikata na nashata dirjava sled osvobojdenieto da gi ostavi negramotni zatvorila turskite uchilishta i po vsyakakav nachin im prechi na razvitieto tova po nachetenite go znayat posle preselvat cigani ot severna balgariya pri tyah za da se smesyat estestveno i donyakade uspyavat no golyama chastt ot tyah ne se smesvat ciganite nauchavat turski no turcite ne nauchavat ciganski i povecheto ne se jenyat pomejdu si a znaete li zashto dirjavata postapva taka za da ne bade potiskana ot turciya i da kaje che tova sa cigani kakto sega namirat edin ot nai dolnoprobnite cigani i go iskarat pred televizora vijte naselenieto v mahalata predstavete si kvartalniya alkoholik ili narkoman da vi predstavya pred sveta vijte balgarite e pri tyah sa poveche tova e normalno ..oshte neshto iskam da spodelya koi v balgariya moje da kaje az sam chistokriven balgarin .turchin. ciganin i taka na tataka balgariya e bila pod kakvo li ne robstvo gradsko tursko nemsko rusko i dr i sami se seshtate che tova sa mnogo vekove i se biete v gardite i plyuete drugi hora edinsveno moga da vi kaja che shtom jivee v bilgariya e bilgarski grajdanin i ne e vajno kakiv si a kakvi postapki imash
цитирай
68. murmashka - на megafon
03.11.2011 01:02
Питах ви защо лъжете за случаят в Самоков? Готова съм да Ви го докажа ако се осмелите да повторите още един път НАГЛАТА си лъжа.За Ваше сведение циганите ( а не роми както на Вас Ви харесва да си ги наричате) в Самрков са около 30% от населението на града.и ако всичко това което Вие лъжете беше действително така,то дори Сали (местният водач на циганите) нямаше да може да ги спре от погроми.По същият начин нагло лъжете и за Катуница и материалите на следствието го потвърждават.Защо Ви трябва да засилвате междуетническото напрежение? ОТГОВОРЕТЕ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2552819
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031