Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.05.2013 13:27 - Добре дошли в управлението на тройната любовна свирка „Батака“
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 26678 Коментари: 27 Гласове:
23

Последна промяна: 29.05.2013 17:43

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image
Днеска 29.05.2013 е паметна дата за българската демокрация. На кратко тя приключи безславно за разлика от бурното си начало. На тази дата стана ясно, че тройната коалиция възкръсна като птицата Феникс от пепелта, за да се превърне в новата любовна коалиция „БАТАКА“. Хубавото е, че някой неща се изясниха вече след изборите, да малко късно и без значение, но нека избирателят да ги знае и да накаже, когото трябва при следващото гласуване.

Всички помните скандала с „Дюнигейт“, който така шумно гръмна и бързо беше разнесен по медиите. Всички тогава обвиниха в купом ГЕРБ. Е вече е ясен злосторника и той се казва „БСП“ в лицето на неуспелият министър Калин Тихолов. Сега обаче това някак си избягва от медиите, може би защото те са „независими“ и политически обвързани с „ГЕРБ“.

Помните гръмките предизборни обещания, че няма да се прави коалиция, партия „АТАКА“ никога няма да продаде българските интереси, тя е националистическа партия и не може да се коалира с етническа. И само някой да ми каже, че в България мечтите не се сбъдват. Българските мечти са по-големи от американските и това е държавата на неограничените възможности.

Сега очакваме да бъде арестуван бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов и да излезне истината за бюлетините в Костинброд. До момента има пълно мълчание по въпроса от прокуратурата.

image
относно бисeрите на Вигенин можете да прочете тук
Днеска стана ясно кой е най-големият продажен политик. Това е Волен Сидеров, който като една волна птица бързо усети вкуса на парите и подкрепи(обърнете внимание) партия ДПС, дефакто той се коалира. Много кратно Волен или Болен както ви е по-удобно го наричайте е заявявал, че никога няма да прави коалиция с етническата партия на Доган. В интернет пространството има десетки клипове, където можете да видите как Сидеров се заканва на ДПС. Или прочетете моята статия за боя в джамия „Баня Башъ“, която се оказа едно фиаско. Жал ми е за всичките гласоподаватели, които бяха за пореден път брутално излъгани. Партия „Атака“ води първенството по национално предателство. Може, би съперничи с предателството на Левски извършено от Иван Хаджипенчович. На всичкото отгоре той потвърди, че лично той е гласувал в подкрепа на правителството. „Какво ли пък“, помисли си Сидеров. „Един ден срам, цял живот после милионер и пъхна картата в дупката“… И това са българските националисти, щели да правят революция. Каква революция? Може би „нежна“ с техните дупита… Тя се прави от мъже с големи топки, а както знаем мъже вече не останаха, намират се тук-там. Дано българите осъзнават колко са предадени, излъгани. Още вчера Сергей Станишев обяви, че се очаква режим на тока?! Какъв режим при условие, че ние имаме свръх производство на ел. енергия? Сега остава да премахнат стандартите за хранителните продукти и забраната за тютюнопушенето.

image относно бисерите на Стоянович, който е срам за рода си можете да прочете тук

Нека обаче да видим правителството на „Орешарски“, което искрено му желая успех, макар че почвам да се съмнявам, като гледам какви скандали ги тресат още от самото начало. Тези хора са събрани с кол и въже. Пример Калин Тихолов, Петър Стоянович, който е министър на културата. Има снимка с лула и фес на главата си. Каква култура можем да очакваме от този човек? Може би да сложим и ние по някой фес, да седнем по турски и да кажем „Машала Ефенди, Ашкулсун“…. А имахме години, правихме филми като „Козият рог“……. Да видим министъра на външните работи Кристиян Вигенин, какви ги твори във Фейсбук относно 9 септември 1944 година. Нека да погледнем министърът на младежта и спорта какви изказвания прави относно турския език. И това е български министър. Левски, Раковски, Ботев всичките ще се обърнат в гроба.... На всичкото отгоре тя е завършила фиология. От кой ли спорт е? Може би на библиотекарството....

 Пълен фарс, пълна пародия на управление. И това не било политическо правителство, а технократи. О Боже, опази България. Това ли са професионалните кадри на България? Докато коалиция „БАТАКА“ ни управлява и си прехвърлят отговорността по между си, в България трябва да се вземат важни управленски решения:
- Какво се случва с АЕЦ Белене и как така г-н Станишев заяви, че ще има криза на тока? Ще продължават да изнасят евтиния, а народа да купува скъпия?
- Кога ще се либерализира пазара на ел. енергия?
- Какво се случва с парите от ЕС и ще продължат ли плащанията по програмите?
- Идва зима, а тока ще се увеличи ли и кой ще поеме отговорността затова?

Това са само една малка част от важните въпроси, които трябва да бъдат спешно решени. За съжаление нещата почват да миришат още в самото начало. Но както е казал поетът вече е късно либе за китка….. да са мисли гласоподавателите... А ние да дигаме "седянката".....
 

image




Гласувай:
26


Вълнообразно


1. bogdan12 - Българските мечти са по-големи от американските и това е държавата на неограничените възможности.
29.05.2013 14:42
Много вярно! Тук всичко е възможно!
цитирай
2. megafon - За съжаление нещата в България се развиват много
29.05.2013 17:53
bogdan12 написа:
Много вярно! Тук всичко е възможно!

тривиално и отново българският народ е в позиция партер, а зимъска кът забръска .......ша седим на студено........
цитирай
3. staler - сидеров си пази партииката, деп...
29.05.2013 18:06
сидеров си пази партииката,депутатите и субсидиите,но хаиде по кротко---няма друго правителство от освобождението насам,което е да си е провеждало правит.заседания в чужбина/истанбул и тел авив/освен това на г-н борисов.нямам илюзии по отношение на поредната доза политическа смрад която ни пробутват.просто констатирам факти.
цитирай
4. megafon - До 3
29.05.2013 18:41
Нищо не ви се разбрира от това, което сте написали....
цитирай
5. morko - Мегафоне, не рабра какво ти казва ...
29.05.2013 18:57
Мегафоне ,не рабра какво ти казва номер 3 ,та да ти поясня-турския Премиер пожела успех на изборите само и единствено на Бойко Борисов.Пак той и правителството му си правиха съвместни заседания с турското.А днес не се е случили нищо трагично за нормалните хора-има избрано ново правителство и във всички нормални държави то се оставя 100дни да работи на спокойствие.А иначе ти какво предлагаш да направи Волен Сидеров след като герберите се изгавриха с него в предишния парламент-той ги подкрепяше ,а те му разтуриха групата и му гушнаха субсидиите.А за тези три партии са гласували над милион и половина .Така ,че имат право като мнозинство да управляват-дали ще е успешно или не ще се види
цитирай
6. megafon - Това, че излъгаха
29.05.2013 19:06
morko написа:
Мегафоне ,не рабра какво ти казва номер 3 ,та да ти поясня-турския Премиер пожела успех на изборите само и единствено на Бойко Борисов.Пак той и правителството му си правиха съвместни заседания с турското.А днес не се е случили нищо трагично за нормалните хора-има избрано ново правителство и във всички нормални държави то се оставя 100дни да работи на спокойствие.А иначе ти какво предлагаш да направи Волен Сидеров след като герберите се изгавриха с него в предишния парламент-той ги подкрепяше ,а те му разтуриха групата и му гушнаха субсидиите.А за тези три партии са гласували над милион и половина .Така ,че имат право като мнозинство да управляват-дали ще е успешно или не ще се види

гласоподавателите нищо трагично ли не е според вас? Значи вие приемате за нормално тези неща. Жалко за вас. Ами ако погледнем нещата така, то Б.Б. има най-много гласове като партия. А както всички виждаме кандидатурите за министри са толкова жалки и смешни, че те самите още преди да са встъпили в длъжност са компрометирани. Вие какво точно очаквате от това управление? Моято мнение е, че няма да изкара 1 година в никакъв случай. В нормалните държави като Франция и Германия редовно правят съвместни заседания. Не виждам нищо странно. Странното е в България господине, че етническа партия се коалира с националистка, но едновременно с това твърди, че защитавали българските интереси. Няма как да си даваш дупето под наем и да се биеш, че си патриот. Ти не си патриот, ти си помиар. А партия "АТАКА" се разпадна заради измяна на собствените си цели. Това направиха в предишният парламент, това направиха и сега. Но разликата е, че този номер втори път няма да мине.
цитирай
7. tutankhamon661 - megafon
29.05.2013 20:37

Грозна работа, но комунягите точно това искаха.
Те биха се чифтосали, където и с когото трябва, за да са на власт.

Сега очаквам да пуснат другата плоча: "Нема пари, нищо не чакайте!"
Техният електорат е достатъчно глупав, за да забрави предизборните обещания.

А като гледам и колко многопрофилни платени комуняги има по форумите - някои привидно маскирани като "десни"/ама c розов хастар/ - явно предстои стремително потъване и рушене.


цитирай
8. mileidi46 - Смешен плач...
29.05.2013 20:39
Че не подлежи на коментар дори.Да се чуди целият свят на тоя ,,гениален '' народ!
Каквито избирателите,такива и политиците.Нали народа тичаше да гласува именно за тия същите!Ето ви ги!
Да са ви живи и здрави.Не мога само да разбера,какво очакваха избирателите,след като избираха между ,,чумата'' и ,,холерата''..24 години!!И най-гениалното на тоя матр'иал,е че продължава да търси виновният за простотията си...А номерата им минават..и още как!
Стадото си блее и си чеше топките на компа.
И раздава акъл по форумите!Е,нема такъв народ и такава държава..
Важното е,че ще разрешат отново...да си пушиме по кръчмите!
Това е най-належащото...!И да продължаваме ,,да се надяваме!О,боже....
цитирай
9. tamperto - ,
29.05.2013 21:10
Сидероф ефенди най накрая нахлупи феса.. за "изненада" на балъците, които гласуваха за него. Ебах ти националиста! Нямам думи!
Сега очаквам Сидероф ефенди да се запъне като магаре на мост за нови избори. Сега влезе в парламента благодарение на това, че обеща да не подкрепя ДПС.. е да де, ама благодарение на него ще си имаме нова разбойническа коалиция. Та като има нови избори, ще види парламента, ама само от външната страна.
Нямам думи.. и това ми било "националист"!
цитирай
10. getmans1 - да-а-а
29.05.2013 23:17
България-страната на ВЪЗМОЖНИТЕ невъзможности или възможностите на невъзможното. Примерче?
В Бг. е възможно - невъзможноста на хиляди, разумно да си обяснят декемврийските сметки за ток.
Да, невъзможно е, но за всеки който мисли със главата си, но ние не мислим, ние ИСКАМЕ "някой да ни ДАДЕ обяснение"
Е "този някой" се възползва от ВЪЗМОЖНОСТИТЕ които му дава НЕВЪЗМОЖНОТО и взе власта и ще си прави с нас каквото си поиска. Сложно ли е? Не! Не и не!
Когато гръмна скандала със сметките чух интервю със Семерджиев по БНР като даде доста логично обяснение, от тогава някой да е чувал нещо от него, за него ДА но от него, НЕ.
Семерджиев мълчи, мълчат и "подслушваните" бизнесмени, мълчат и тези с "откраднат" бизнес, мълчат всички "притискани" за нещо си, мълчи и президента /когато не говори глупости/ вече мълчи и прокурора , мълчат и от Костинброд!

Знам че е безумно но се оказа че има големи възможности в невъзможните неща!
цитирай
11. megafon - Аз в случая си изказвам
29.05.2013 23:25
mileidi46 написа:
Че не подлежи на коментар дори.Да се чуди целият свят на тоя ,,гениален '' народ!
Каквито избирателите,такива и политиците.Нали народа тичаше да гласува именно за тия същите!Ето ви ги!
Да са ви живи и здрави.Не мога само да разбера,какво очакваха избирателите,след като избираха между ,,чумата'' и ,,холерата''..24 години!!И най-гениалното на тоя матр'иал,е че продължава да търси виновният за простотията си...А номерата им минават..и още как!
Стадото си блее и си чеше топките на компа.
И раздава акъл по форумите!Е,нема такъв народ и такава държава..
Важното е,че ще разрешат отново...да си пушиме по кръчмите!
Това е най-належащото...!И да продължаваме ,,да се надяваме!О,боже....

моята гражданска позиция. В България преврат не може да се направи, няма кой да го направи. Никога народа няма да е единен и да излезне на улицата.
цитирай
12. megafon - Да
29.05.2013 23:26
tutankhamon661 написа:

Грозна работа, но комунягите точно това искаха.
Те биха се чифтосали, където и с когото трябва, за да са на власт.

Сега очаквам да пуснат другата плоча: "Нема пари, нищо не чакайте!"
Техният електорат е достатъчно глупав, за да забрави предизборните обещания.

А като гледам и колко многопрофилни платени комуняги има по форумите - някои привидно маскирани като "десни"/ама c розов хастар/ - явно предстои стремително потъване и рушене.



и простият народ не го разбра. Сега вече е късно.
цитирай
13. mileidi46 - Да де! За народа ми е думата..
30.05.2013 00:46
megafon написа:
mileidi46 написа:
Че не подлежи на коментар дори.Да се чуди целият свят на тоя ,,гениален '' народ!
Каквито избирателите,такива и политиците.Нали народа тичаше да гласува именно за тия същите!Ето ви ги!
Да са ви живи и здрави.Не мога само да разбера,какво очакваха избирателите,след като избираха между ,,чумата'' и ,,холерата''..24 години!!И най-гениалното на тоя матр'иал,е че продължава да търси виновният за простотията си...А номерата им минават..и още как!
Стадото си блее и си чеше топките на компа.
И раздава акъл по форумите!Е,нема такъв народ и такава държава..
Важното е,че ще разрешат отново...да си пушиме по кръчмите!
Това е най-належащото...!И да продължаваме ,,да се надяваме!О,боже....

моята гражданска позиция. В България преврат не може да се направи, няма кой да го направи. Никога народа няма да е единен и да излезне на улицата.

Нищо лично към автора на постинга.;)
цитирай
14. bringo - На Волен Сидеров трябва да "благодарите" за това правителство
30.05.2013 06:38
И всичко това стана благодарение на "Атака", която се самоуби и при едно касиране на изборите е аут от парламента. Този път и 1 000 000 лева пенсии и заплати да обещава Сидеров, както и национализации, няма да му мине номерът, дори и цигански гласове да си купи, пак няма да го спасят. Жалкото е, че хората се излъгаха вече и гласуваха за "Атака", все едно падат от Марс и не знаят, че "Атака" е псевдо националистическа партия, а Волен Сидеров луд.
цитирай
15. megafon - Поредната издънка на новия културен
30.05.2013 10:19
министър е, че Вапцаров е бил терорирст.
http://news.ibox.bg/news/id_1269393205
цитирай
16. dobronameren - Другият профил на tutankhamon
30.05.2013 10:45
те приветства, megafon. Имаш плюс от мен.
Колкото до другото, не виждам по-добра препоръка от тази да имаме търпение. Един въпрос ми хареса онзи ден от блога - "Защо след като БСП не успя 6 пъти за 23 години, очакваме, че тя ще успее на седмия път?" Мисля дали не си струва да го развия с моите отговори.
Но това е лесното. Трудното е как аз самият да изпълня съвета, който дадох - за търпението, макар да знам, че нищо хубаво не става веднага. (В политиката естествено, уточнението е за дъ-економиста, който няма подобни проблеми и за miledi46, която - това жена ли е?- чеше/си чеше топките пред компа. )
цитирай
17. georgimarinov - Дааа, много кратуняци тук
30.05.2013 10:56
не могат да повярват че хората се отърваха от тях! Много се кефя като гледам как се давят от злоба! Значи този път сме във вярната посока! Истинските еничари са вече вън от властта и надявам се за винаги, още повече след като ги опандизят!
цитирай
18. megafon - Бихте ли конкретизирали?
30.05.2013 11:56
georgimarinov написа:
не могат да повярват че хората се отърваха от тях! Много се кефя като гледам как се давят от злоба! Значи този път сме във вярната посока! Истинските еничари са вече вън от властта и надявам се за винаги, още повече след като ги опандизят!

Нима това, което се случва ви харесва?
цитирай
19. batogo - !!!:)))
30.05.2013 13:07
Прост народ - комунистическа държава... Да ни е честита. :))))))))))))))))
цитирай
20. megafon - Сега се чудя
30.05.2013 13:10
Левски, Ботев, Раковски били са терористи и ако да, то означава ли, че ние българите сме основоположници на тероризма по света? Един вид сме го изобретили и можем да твърдим за авторски права?
цитирай
21. mileidi46 - Не знам,,добронамерен ''ли си или тутанкамон..
30.05.2013 19:15
dobronameren написа:
те приветства, megafon. Имаш плюс от мен.
Колкото до другото, не виждам по-добра препоръка от тази да имаме търпение. Един въпрос ми хареса онзи ден от блога - "Защо след като БСП не успя 6 пъти за 23 години, очакваме, че тя ще успее на седмия път?" Мисля дали не си струва да го развия с моите отговори.
Но това е лесното. Трудното е как аз самият да изпълня съвета, който дадох - за търпението, макар да знам, че нищо хубаво не става веднага. (В политиката естествено, уточнението е за дъ-економиста, който няма подобни проблеми и за miledi46, която - това жена ли е?- чеше/си чеше топките пред компа. )


все едно едно,ама много си прост!
Аз съм жена,нямам топки ,за да ги чеша,но нещата в живота си съм уреждала сама,не съм разчитала на Тато,нито на Станишев..а особено на Бойко..Вие сте тези дето им чешете топките редом цели 24 години.Хак да ти е!
Имай търпение..ще ти дойде ред да те оправи някой!
Ако си тутанкамон..не ти знам клонингите..тук простотията се мултиплицира в много никове...имах добро мнение за теб!
Бедна Българио!
цитирай
22. megafon - 22
31.05.2013 00:08
Този добронамерен няма нищо общо с тутанкамон. Трябва ли да изпием цялото море на света, за да разберем, че то е солено. Мислиш, че едно правителство би било успешно, ако министрите правят непрекъснато издънки? Визирим точно новите министри. Първо каза, че не била против пушачити после била. Първо бил да се върнат старите агенти на ДС като посланици, защо им били родители, сега не бил. Единият казал, че Вапцаров бил терорист, не бил той..... И така играта продължава. Вие мислите ли, че хора които са хванати от улицата могат да бъдат успешни министри? Моето мнение е, че БСП имаше много по-успешни хора за министри, но интригите там са прекалено големи......
цитирай
23. dobronameren - До No22 - miledi46
31.05.2013 06:49
Ако сте жена, което не е безспорно видно само от ника ви, е безспорно, че нямате топки. Чета надолу и ставам безпощаден. Вероятно сте жена - иначе не бихте ми пожелавали друг да ме оправи. И какви мръсни помисли само! За жена на 67 години това е патология.
Не съм Тутанкамон бе, "бедна Българийо". Така се пише правилно. Ама защо вие противниците герберски сте все малограмотни? А иначе употребявате сложни думи - "мултиплицирам". Видяла жабата, че подковават вола и тя дигнала крак.
цитирай
24. megafon - Няма друго
01.06.2013 02:31
правителство в тази държава, чийто старт да е белязан с толкова много гафове...........
цитирай
25. kordon - от kordon до megafon
02.06.2013 18:02
Браво! Много добра статия. Напълно подкрепям автора.
цитирай
26. dobronameren - Досега си мислех, че е miledi46, а тя била mileidi46. Тънка разлика, не съм догледал.
03.06.2013 10:11
Затова се загледах. И какво видях ли? Ами две различни милейдита с еднакви имена
Едната - коментари тук под No8 и No22 - можете да прочетете тук. Голяма простачка, нали? На цели 67 години!
Другата намирам в "Относно плана Орешарски" на блогъра rvmarkow. Цитирам -
"3. mileidi46 - A дано!... 31.05 16:30
Тогава ще се върна да живея в България....!;) За сега се преселвам в Люсембург, не че ми зле в Италия! Просто имам възможност.."
Какво да кажа? - Щастливи италианците. Горките люксембурци! Но има време, жената е само на 67 години, може отново да се премести. Боже, пепел ми на езика! Не я ща тука в България!
цитирай
27. mileidi46 - добронамерения....
04.06.2013 16:09
Продължаваш да си доказваш простотията в блога на този човек и да го спамиш,коментирайки мен!Интересно,че при мен влизаш анонимно...понеже ,,имаш топки''..и си траеш,а тук си зинал да ме анализирваш!
Продължавай да кяфкаш зад гърба ми!
Така постъпват ,,истинските''...знаеш кои!
Знаеш ли колко ме интерсува мнението ти...?
Не те чета.
цитирай
28. dobronameren - Е, като не ме четеш. откъде знаеш, че те и как коментирам?
05.06.2013 12:28
И защо завиждаш за топките (които няма как да имаш), а не ми завиждаш за ума (който би могла да придобиеш). Макар, че си пропуснала момента за придобиването му. Не питай откъде знам, mileidi 46 - "зинал", "анализирваш", "кяфкаш"... Добре, че в "Люксембург" не разбират българския ти език. Защото ще си помислят, че българите сме като теб, което изобщо не е вярно.
Извинявайте, megafon, че спамя (каква дума само!) блога ви. Тук срещам милейдито, а не в моя блог. Как да чета глупостите й в едно място, а да ги коментирам на друго?
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2552800
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031