Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.03.2016 14:58 - Атентатите в Брюксел - терорът властва., къде е спасението?
Автор: megafon Категория: Политика   
Прочетен: 6096 Коментари: 8 Гласове:
11

Последна промяна: 22.03.2016 21:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image

 

Приятели западно-европейци, как върви интеграцията? Успявате ли да ги интегрирате? Чак в България отекват вашите неуспехи. Не искам да се отчайвайте, може би след 200 години ще сте успели да ги интегрирате с това темпо, но при само едно условие, че Белгия просъществува. А сега сериозно. Моите искрени съболезнования за всички жертви, но това повече не може да продължават така. Нуждаем се ако не от пълна промяна, то от частични мерки за сигурност, които наистина да бъдат действащи. Нещата могат да бъдат много по-прости и много по-ефикасни. На първо място предлагам връщането на смъртната присъда, която трябва да бъде изпълнена в максимално най-кротък срок. Ще бъдат написани нови правила и тя ще се използва основно за терористи, а техните привърженици ще бъдат наказвани с доживотна каторга. Така Европа ще може да си гарантира сигурността и правата на човешките свободи. Те дойдоха тук не, за да се интегрират, а да ни превземат отвътре. Те са сред нас, те искат нас да ни е страх, да се притесняваме и да бъдем обсебени от мании и паранои.

 Достатъчно хора умряха в следствие на водената политика на "доброволна интеграция". Моето е предложение е следното:

- връщане на смъртното наказание за всички терористи.

- всички техни близки и роднини с доживотен затвора, ако се докаже, че негласно са ги подкрепяли.

- забрана на носене на хиджаб

- ограничаване на свободното преминаване на хора по обекти от национално значение, които нямат работа там. На летището ще се влиза само ако имате билет, ако чакате пътник отвън пред вратата.

- разработване на специални интеграционни тестове за мюсюлмани, по които ще може да се определя дали вече са част от даденото общество. В случай на съмнения да бъдат екстрадирани обратно.

- вечерен час за всички неинтегрирани мюсюлмани.

- забрана за строеж на джамии.

- гражданството трябва да бъде отнемано на терористи, в случай че са го придобили.

- връщането на външните граници на ЕС. В крайна сметка това НАТО да почне да пази Европа, а не да се бори с въображаеми противници като Русия.

- възстановяване на преговорите ЕС-НАТО-Русия, така ще може да се гарантира сигурността.

- забрана на мюсюлманските центрове в Европа докато не почнат да сътрудничат. Липсата на сътрудничество от тяхна страна е негласно поддържане на тероризма.

- Възвръщане на мира във всички ислямски държави като Сирия, Ливан, Ирак, Либия и т.н., които да се борят с тероризма още на местна почва.

image

 След като бъдат изпълнени всички точки ще видим как системата работи, ако има нови пропуски допълваме и разширяваме списъка отново. Европа трябва да бъде единна и да си устоява интереса докрай. Само така ще почнем да се борим с тероризма и неговото изкореняване. А това, което се случи в Брюксел е резултат от унищожителната политика на Меркел, Оланд и Брюксел. Европа има нужда от силна ръка, а не от евро-гей-толеращина, в противен случай сами ще попаднем под ударите на ятагана. Затова трябва битката срещу Ислямска държава да бъде проведена докрай, ако искаме да оцелеем.  Надявам се, че след поредните атентати в сърцето на демокрацията Брюксел, европейските политици да получат доза кураж и да почнат да действат , то ако не могат поне да не пречат на Русия.




Гласувай:
11


Вълнообразно


1. kuschel - Пропускаш нещо съществено. Те са ...
22.03.2016 20:26
Пропускаш нещо съществено. Те са самоубийци. нямат страх от смъртта. Дори я търсят. Тоя враг не е обикновен. Няма друго чувство освен религиозен фанатизъм.
цитирай
2. megafon - Благодаря за коментара, но не съм
22.03.2016 21:28
kuschel написа:
Пропускаш нещо съществено. Те са самоубийци. нямат страх от смъртта. Дори я търсят. Тоя враг не е обикновен. Няма друго чувство освен религиозен фанатизъм.

съгласен. Фактът, че днес има три колана с бомби, които не са били използвани означава, че има пропукване в тяхната фракция. С други думи не всичик са готови да жертвата животът си в името на една идеология. Това означава, че имаме шанс да бъдат заловени, разпитани и дадат насока за бъдещи мерки.
цитирай
3. kidt - Аз съм съгласен с принудителната интеграция
23.03.2016 12:11
Съглассен съм с принудителната интеграция, но някои от методите , които предлагаш са малко крайни.
Основното, което трябва да се направи е да си има норми, които да се спазват от всеки, независимо каква религия изповядва, каква храна яде или с кого придпочита да прави секс.
Има една приказка, че в модерния свят е най-гадно да си мъж, хетеросексуален, всеяден, атеист и в крепко здраве (за жалост аз съм от тях). Тогава ти си дискриминиращ и никога дискриминиран.
цитирай
4. paulbjork - доброжелателно ...
23.03.2016 12:45
... но утопично!
цитирай
5. megafon - Добре казано,
23.03.2016 12:56
kidt написа:
Съглассен съм с принудителната интеграция, но някои от методите , които предлагаш са малко крайни.
Основното, което трябва да се направи е да си има норми, които да се спазват от всеки, независимо каква религия изповядва, каква храна яде или с кого придпочита да прави секс.
Има една приказка, че в модерния свят е най-гадно да си мъж, хетеросексуален, всеяден, атеист и в крепко здраве (за жалост аз съм от тях). Тогава ти си дискриминиращ и никога дискриминиран.

според мен е въпрос на време да станат още няколко атентата и Европа сама ще поиска такива мерки. Тази пазивност в момента ще роди вторият Хитлер.
цитирай
6. ravramov - Целта на юдео-масонската върхушка
23.03.2016 13:35
е да потопи Европа и света в анархия, хаос и воини, чрез създадената от нея ИД. След това народните маси ще бъдат принудени да се чипират под претекст "сигурност" и "безопасност", ще им бъде наложена едната световна религия - икуменизма, обединяващ католици, протестанти, англикани, мюсюлмани, вуду магьосници, шамани, лъжеправославните от БПЦ и останалите официални лъжецъркви, т.е. всички световни еретици. По този начин човечеството ще бъде подготвено да приеме новият световен господар - антихриста. Събитията описани в Откровението на св. Иоан Богослов буквално се случват пред очите ни.
Спасението за България и света е в обръщането на народа към Бог и истинската православна вяра, която българите са изповядвали преди 1944 г.
"ИМА ПРАВОСЛАВИЕ В БЪЛГАРИЯ, ИМА БЪЛГАРСКИ НАРОД, НЯМА ПРАВОСЛАВИЕ - НЯМА И БЪЛГАРСКИ НАРОД" митрополит Климент Търновски /Васил Друмев/.
цитирай
7. megafon - До 6
23.03.2016 14:05
Дано да не си прав, защото това означава краят на Европа и за всички нас. А гледам и в България какво се случва, все повече джамии, все повече мюсюлмани с огромни права. И отново идваме до коментара Kidt, че аз никога няма да бъда дискриминиран, напротив ще съм дискриминиращ.
цитирай
8. megafon - Явно добре предсказвам
23.03.2016 23:42
проблемите на европейското общество.
http://www.dnevnik/sviat/2016/03/23/2728073_mestni_hora_v_brjuksel_a_ne_isliamska_durjava_sa/
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: megafon
Категория: Политика
Прочетен: 2553090
Постинги: 194
Коментари: 3754
Гласове: 2059
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031